Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Milagra @ 2014 04 13, 01:37)
Mockava, įkvėpimas pagavo?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O jo! Pavasaris, prisiminimai sukilo lotuliukas.gif Kuziejus miegot neleidžia doh.gif , vakar kai kurias serijas taip greitom prasukau... Pasiilgau blush2.gif

Papildyta:
Scenos su akiniais nepagavau vakar, bet ta faina! Iškart nuotaiką praskaidrina!

O Onuras su ta barzda tai ir man katastrofa... Aplamai, man jo tik balsas gražus...
Atsakyti
As truputi ne i tema, bet paklausiu smile.gif

Cia kaip suprantu lankosi merginos kurios gyvena Turkijoje ir pan. O ten pas juos visi musulmonai, ar yra ir kitokios religijos? kazkada skaiciau kad ju yra apie 98%... O kaip dabar? kaip pvz. musulmonai ziuri i seksualines mazumas? Ten pas juos turbut tabu apie tai garsiai rekti...

Uzklausiau apie tai, nes kaip tik reklama rode, kad lietuviams gejams naudinga rekti jog jie skriaudziami yra, tai ir pagalvojau o kaip pas turkus, arabus yra laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 04 13, 13:32)
O jo! Pavasaris, prisiminimai sukilo  lotuliukas.gif  Kuziejus miegot neleidžia  doh.gif , vakar kai kurias serijas taip greitom prasukau... Pasiilgau  blush2.gif

Papildyta:
Scenos su akiniais nepagavau vakar, bet ta faina! Iškart nuotaiką praskaidrina!

O Onuras su ta barzda tai ir man katastrofa... Aplamai, man jo tik balsas gražus...

Gal vakar Kivancas kokius feromonus skleidė, kad visos taip staiga pasiilgom ir puolėm žiūrėti lotuliukas.gif

QUOTE(Simbulis @ 2014 04 13, 13:53)
Cia kaip suprantu lankosi merginos kurios gyvena Turkijoje ir pan. O ten pas juos visi musulmonai, ar yra ir kitokios religijos? kazkada skaiciau kad ju yra apie 98%... O kaip dabar? kaip pvz. musulmonai ziuri i seksualines mazumas? Ten pas juos turbut tabu apie tai garsiai rekti...

Uzklausiau apie tai, nes kaip tik reklama rode, kad lietuviams gejams naudinga rekti jog jie skriaudziami yra, tai ir pagalvojau o kaip pas turkus, arabus yra  laugh.gif

Kad lyg ir nėra tarp mūsų Turkijoj gyvenančių g.gif Bent jau nesigyrė niekas biggrin.gif
Aš gyvenu ne Turkijoje, bet aplink nemažai jų yra. Kiek teko girdėti, tai labai nedidelis procentas kitatikių yra Turkijoje, ir tie patys praktiškai Stambule, Ankaroje ir kurortiniuose miestuose. Dėl gėjų, tai girdėjau, kad jų ten daug. Pažįstu čia vietinę lietuvaitę, kuri gyvena su turku, tai apšviečia mane, kai susitinkam. Bet kiek tame tiesos, nežinau.
Atsakyti
Bet kaip ilgai pinigus verčia. Vis tiktai Kivanc gerbėjos geriau dirba ax.gif Kurtas jau seniausiai įdėtas.
Atsakyti
Kurį či vakarą dirtelėjau ir aš į tuos "pinigus", atrodo kabintų ir mane, bet man kantrybės neužteks, laukt kol vis naujas įdės, bijau prasidėt lotuliukas.gif
Papildyta:
O tau Milagra, Turkija arčiausiai, tai žiūrėk, dar iškomandiruosim tave "gyvos" informacijos parinkt lotuliukas.gif aną dieną užtikau SM temelę, su sąrašiuku, kas ir kada Turkijoj atostogauja... Atrodo keliaujančių visada atsiranda bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, gal radote kas serialą Pabaiga, kurį tuoj pradės rodyti per televiziją. Niekur nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 13, 15:35)
Bet kaip ilgai pinigus verčia. Vis tiktai Kivanc gerbėjos geriau dirba  ax.gif Kurtas jau seniausiai įdėtas.

Kiek žinau toj oficialioje KPA grupėj, kurios verčia ta serialą, tik kelios panos tuo užsiima. Ir kiek skaičiau tai jos nori, aceit, ne belenkaip padaryti, o tipo kokybiškai, todėl aceit tas darbas toks ilgas. Mažiausiai savaite tai tikrai vers bigsmile.gif Jos ten teisinosi, kad ir seimas ir darbus turi, todėl ilgai viskas trunka ax.gif As tai su tirais nebeziuriu, žiūriu tik turkiškai, o paskui įgarsinta, nes man labai netinkamas čia šriftas titrų, nespeju skaityt. Va pvz Kuzejaus buvo labai aiškus titrai, nereikėdavo stabdyti vaizdo.
Papildyta:
QUOTE(Viotinola @ 2014 04 13, 18:28)
Merginos, gal radote kas serialą Pabaiga, kurį tuoj pradės rodyti per televiziją. Niekur nerandu sad.gif

Jei kas ras, bukit geros imeskit nuoroda, kad nereiktų knistis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2014 04 13, 19:28)

radau youtubej bet be vertimo

http://www.youtube.c...h?v=gtCstTAtugc
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2014 04 13, 19:28)

per kuri kanala cia rodys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2014 04 13, 22:26)
per kuri kanala cia rodys? g.gif

Per tv1 nuo 04.21 20.00
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2014 04 13, 18:28)

http://turkishtvseri.../vse_serii.html 4u.gif
Atsakyti
Kad jis visur sukeltas, kur ir kiti serialai g.gif
Atsakyti