Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Milagra @ 2014 04 11, 17:01)
Paaiškino jau kas? Kad be reikalo rašyt nereikėtų biggrin.gif

ne 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausima,pastebejau per filmus,kad moterys nesioja apyrankes tokias is raudono siulo ar tai virveles,jos gal turi kokia reiksme ? g.gif nes ir as tokios noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 04 11, 11:59)
Turiu klausima,pastebejau per filmus,kad moterys nesioja apyrankes tokias is raudono siulo ar tai virveles,jos gal turi kokia reiksme ?  g.gif nes ir as tokios noriu  biggrin.gif

Turkų papročių nežinau, bet pas mus indai / pakistaniečiai dažnai nešioja, ne tik moterys bet ir vyrai, tai kažkada kalbëjom ta tema, neprisimenu kokia turi proga proga, ar bet kada jie užsideda tą virvutę sugalvoję norą, ir taip nešioja, kol ji pati nutrūksta, tada ir noras išsipildo...

Man iš pradžių irgi labai gražu buvo, bet greitai tie grožiai "praėjo" .... Dabar jau viskas kas lietuviška gražu daros lotuliukas.gif , na dar turkiška blush2.gif
Atsakyti
Aš kažkaip nepastebėjau tų apyrankių ax.gif
Atsakyti
Aš kažkaip pas turkus igi nepastebėjau, pas indus joooo... Daugiausiai Hindu kažkaip juos nešioja... Kaip laimes ženkla, ar kažkokiu norų išsipildymą, kaip kad man aiškino, bet ta panele jau čia gimus, tai gal nelabai tuos paprocius ir težinojo lotuliukas.gif . Kiek pastebėjau tai raudono siulo tos virvutes...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 04 11, 22:58)
Aš kažkaip pas turkus igi nepastebėjau, pas indus joooo... Daugiausiai Hindu kažkaip juos nešioja... Kaip laimes ženkla, ar kažkokiu norų išsipildymą, kaip kad man aiškino, bet ta panele jau čia gimus, tai gal nelabai tuos paprocius ir težinojo  lotuliukas.gif . Kiek pastebėjau tai raudono siulo tos virvutes...

Na ten raudono siulo, buna ir visokiu pakabuciu ivairiu,tai po viena,tai po kelis...as kazkaip pastebejau,kad beveik visuose filmuose moterys juos nesioja,tai vat ,kazkaip idomu pasidare,be to ir grazu labai... man ax.gif
Per UM ir Bihter, ir Madmuazele,ir Firdefs visos jos turejo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 11 balandžio 2014 - 22:06
QUOTE(lauravala @ 2014 04 11, 15:04)
Per UM ir Bihter, ir Madmuazele,ir Firdefs visos jos turejo  g.gif

Rimtai? Jetau, ką Behlulis man padarė, kas nieko daugiau nemačiau! blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu reiks dar kartą žiūrėt vien dėl šių apyrankių! mirksiukas.gif yra gera proga lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai tikriausiai jos tik retkarčiais užsidėdavo? Kažkaip sunkiai šias moteriškes įsivaizduoju su tais siūliukais, va aptarnaujantis personalas, jo, juos įsivaizduoju.... Nu bet jei matei, vadinas nešiojo! Aš aplamai neturiu vaizdinės atminties.. O ir šiaip jau visai be atminties... blush2.gif . Kažkada, kai banke teko dirbti, tai juokdavomes, tegul nors prie manęs neapiplėšia, nes nė už ką neapibūdinsiu žmogaus, nei kuo jis apsirengęs buvo, nei kokie plaukai, nei pats kokios spalvos.... lotuliukas.gif man tai arba simpatiškas arba ne...

Net įdomu, kokia jų prasmė pas turkus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 12 balandžio 2014 - 00:03
QUOTE(Mockava @ 2014 04 12, 01:00)
Rimtai? Jetau, ką Behlulis man padarė, kas nieko daugiau nemačiau!  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nu reiks dar kartą žiūrėt vien dėl šių apyrankių!    mirksiukas.gif yra gera proga  lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai tikriausiai jos tik retkarčiais užsidėdavo? Kažkaip sunkiai šias moteriškes įsivaizduoju su tais siūliukais, va aptarnaujantis personalas, jo, juos įsivaizduoju....  Nu bet jei matei, vadinas nešiojo! Aš aplamai neturiu vaizdinės atminties.. O ir šiaip jau visai be atminties... blush2.gif . Kažkada, kai banke teko dirbti, tai juokdavomes, tegul nors prie manęs neapiplėšia, nes nė už ką neapibūdinsiu žmogaus, nei kuo jis apsirengęs buvo, nei kokie plaukai, nei pats kokios spalvos....  lotuliukas.gif man tai arba simpatiškas arba ne...

Net įdomu, kokia jų prasmė pas turkus...

biggrin.gif ir Jasmin nesioja.... ir butent vakarykstej serijoj UM ,Madmuazele, kaip tik turejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 12 balandžio 2014 - 07:55
Ir as per Behliuli nieko nemaciau biggrin.gif
Atsakyti
Baigiau ziuret Meile ir Bausme...

Siaip filmas visai nieko, tik jau pabaiga tai vaje doh.gif ... Jei jau rode po 10 m., tai galejo ir daugiau parodyt, nes gi po 10 m. Mustafa turejo is kalejimo iseiti, galejo parodyti Nazan likima, gal ji sutiko kokia meile ir vel istekejo. Arba dar pries pabaiga rode kaip Cicek ruosiasi vaziuot i Vana ir Hakanas sake prasys jos rankos... Butu visai idomu buve pamatyti kaip jam ten butu sekesi biggrin.gif Toks jausmas kad i paskutine serija norejo parodyti daug... O jau Jasmin paskutiniame epizode, kas jai ten? blink.gif Kokio botokso prisivarius ar siaip istinus g.gif

Labiausiai visa seriala sirgau uz Cicek... Patiko kaip skleidesi jos charakteris, kaip ji augo... Ir kad turejo laiminga pabaiga...

Gaila buvo Javuzo... Savo tevo auka... Tik kiek jis metu kalejime sedejo? 5? g.gif Nes jis nuzude Nazan vyra, o ji naslavo 5 m. Tai jei ten kur prisiminimuose jo rode kaip jis nusauna vyra (jei ten Nazan vyras) tai jis toks jaunas ten dar buvo, o isejo jau visai subrendes vyras... Labai subrendo per tuos 5 m. biggrin.gif

Dziaugiausi kai ta Achmeda nukneckino, seniai reikejo biggrin.gif

Gal esate kuri maciusi si seriala? trumpas, 34 serijos. Svarstau ar jo imtis ar Fatmagul pradet ziuret g.gif , bet kad anas ilgas, 80 seriju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 12 balandžio 2014 - 09:15
QUOTE(Simbulis @ 2014 04 12, 10:13)
Baigiau ziuret Meile ir Bausme...

Siaip filmas visai nieko, tik jau pabaiga tai vaje  doh.gif ...

pabaiga ir man nei siokia nei tokia doh.gif bet svarbiausia,kad gerai baigesi biggrin.gif Jasmin pabaigoij kaip kokia sena boba aprengta ir susukuota doh.gif bet sitas serialas yra kolkas mano pats geriausias matytas turkiskas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2014 04 12, 13:08)
pabaiga ir man nei siokia nei tokia doh.gif  bet svarbiausia,kad gerai baigesi biggrin.gif  Jasmin pabaigoij kaip kokia sena boba aprengta ir susukuota doh.gif  bet sitas serialas yra kolkas mano pats geriausias matytas turkiskas bigsmile.gif

Nu tai 10 m. praejo, gi ne sene, kad rengti ir sukuoti kaip klano motina laugh.gif
Atsakyti