Kad geriausius jau matet
Tai nezinia ka cia patarti. Fatmagule ir manes labai stipriai neuzkabino, bet perziurejau, protarpiais prasukinedama. Aistringesnes meiles nei Ask i memnu dar niekas nesukure, taip kad nieko panasaus ir nerasit
Gal kazkiek Ask ve ceza panasu, bet ten ir ta meile kitokia, ir vyras kitoks, ir aistra kitokia, viskas grazu, teigiama, gal net per daug
Bet man Murat Yildirim is tu, i kuri ziureciau ir ziureciau, tai negaliu objektyviai vertinti. Zodziu, man labai patiko. Vien tik del jo ziurejau ir visu taip isliaupsinta ir isgirta Asi, bet man nepatiko. Jei ne jis, tai buciau metus po kokiu 10 seriju. Bet cia tik mano nuomone. Kaip jau sakiau, sis serialas laaaabai labai teigiamai vertinamas ir labai auksti reitingai jo, o Tubos - Murato pora dar ir po siai dienai vadinama viena geriausiu ekrano poru. Intikam as maciau tik kelias serijas prabegom, man nepatiko. As labai noreciau pamatyti kita seriala su Beren Saat, bet jis neisverstas nei i rusu, nei i anglu kalbas. O jei jus suprantate turkiskai, tai galite bandyt paziuret. Kalbu apie Hatirla sevgili. Dar man labai patiko Suskunlar, bet jis labai sunkus ir ten meiles-seiles nera. Apie Gunulcelen neseniai rasiau savo atsiliepimus, toks labai vidutiniskas, nors pagrindie pora man labai patiko. Is serialu apie jaunima labai populiarus ir giriami yra Güneşi Beklerken ir Medcesir. Nemaciau nei vieno nei kito
Zodziu, as ir pati nerandu ka ziureti. Sunku, kai pradedi nuo geriausio.
Tiesa, is nauju, tai labai geras, mano nuomone, yra Kara para ask, bet jis dar tik kuriamas, parodyta tik 13 seriju.