Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 03, 10:49)
Tai skaiciau, kad cia del to, jog italiska daina lotuliukas.gif Na aisku skonis individualus dalykas, bet sitas tai isvis siaubelis lotuliukas.gif Siaip, kiek zinau, Beren ir Tuba daznai lygina, bet kai ju paklausia apie ta lyginima, tai jos taip korektiskai viena apie kita atsiliepia biggrin.gif

Aha, ir baletas tas matyt italiskas buvo laugh.gif

Jauciu lygina del to, kad su tais paciais aktoriais abi vaidina laugh.gif Tai kaip nelygint biggrin.gif Su Kivanc, jauciu, Tuba todel ir nevaidina, nes zino, kad Kivanc - Beren dueto jai tikrai neperspjaut.

Va sita daina man labai grazi http://www.youtube.c...h?v=2bR1jv9lBpA Kaip jis i ja ziuri wub.gif Va ta sypsenele, kur pacioj klipo pradzioj, mane veza biggrin.gif
Apskritai sita serija viena graziausiu buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 03 liepos 2014 - 11:02
QUOTE(Milagra @ 2014 07 03, 10:59)
Aha, ir baletas tas matyt italiskas buvo laugh.gif

Jauciu lygina del to, kad su tais paciais aktoriais abi vaidina laugh.gif Tai kaip nelygint biggrin.gif Su Kivanc, jauciu, Tuba todel ir nevaidina, nes zino, kad Kivanc - Beren dueto jai tikrai neperspjaut.

Va sita daina man labai grazi http://www.youtube.c...h?v=2bR1jv9lBpA Kaip jis i ja ziuri  wub.gif Va ta sypsenele, kur pacioj klipo pradzioj, mane veza biggrin.gif
Apskritai sita serija viena graziausiu buvo.

Kazin ar del to smile.gif Kad jos visokiuose balsavimuose dazniausiai konkuruoja ir fanu turbut abi daugiausiai turi smile.gif Tai gal jiems nesiulo vaidint vienam su kitu arba jie nepatinka viens kitam biggrin.gif ten tarp Tubos faniu yra nemegstanciu Kivanco tongue.gif Apskritai, Tubos fanes pastebejau, kad Murata labiausiai myli. biggrin.gif
Siaip, kalbant apie poras, labai man patiko pas ruses kazkur buvo parasyta, kad poroje abu turi idet indeli, nes nei Kivancas nei Beren vieni atskirai, kad ir kokie stiprus aktoriai butu negali istempt serialo. Nes nei Kivancas Kurto istempe, nei Beren Intikamo. Turi but stipri pora, kad serialas pasisektu. As irgi taip manau. Man biski gaila tos Surackos, kad visas mieles ant jos kurejai vercia, kad tipo ji Kivanco neikvepia. verysad.gif
Daina tai labai grazi, bet man tai gerokai matosi, kad ne Tuba cia dainuoja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 03, 11:34)
Kazin ar del to smile.gif Kad jos visokiuose balsavimuose dazniausiai konkuruoja ir fanu turbut abi daugiausiai turi smile.gif Tai gal jiems nesiulo vaidint vienam su kitu arba jie nepatinka viens kitam biggrin.gif ten tarp Tubos faniu yra nemegstanciu Kivanco tongue.gif Apskritai, Tubos fanes pastebejau, kad Murata labiausiai myli. biggrin.gif
Siaip,  kalbant apie poras, labai man patiko pas ruses kazkur  buvo parasyta, kad poroje abu turi idet indeli, nes nei Kivancas nei Beren vieni atskirai, kad ir kokie stiprus aktoriai butu negali istempt serialo. Nes nei Kivancas Kurto istempe, nei Beren Intikamo. Turi but stipri pora, kad serialas pasisektu. As irgi taip manau. Man biski gaila tos Surackos, kad visas mieles ant jos kurejai vercia, kad tipo ji Kivanco neikvepia. verysad.gif
Daina tai labai grazi, bet man tai gerokai matosi, kad ne Tuba cia dainuoja tongue.gif

Oi, Muratas taip, ju numyletinis. Dabar ju nuomone jis ir skiriasi del Tubos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Apsedimas ten kazkoks biggrin.gif

Zinoma, kad abu turi but susigroje. Jei nera chemijos tarp poros tai ir serialas be ateities. Farah tai man nepatinka, todel jos nlabai gaila man tongue.gif Bet tikrai ne ji viena kalta del nepavykusio projekto. Pats projektas nevykes is principo. Princas Kivanc uzsimane kostiumines dramos, nes tokioje dar nevaidino, tai va istrauke belekoki scenariju, ir prasom smile.gif

Matosi, zinoma, bet man kazkaip nekrito tas i akis. Gal ta muzika, gal ju tarpusavio emocijos uzglaiste viska. Cia dar tas klipas labai nekokybiskas, kazkaip atsilieka vaizdas nuo garso.
Zodziu, man sitas serialas su gera mintim, bet reliai gavosi toks pigus meksikietiskas muiliukas apie laukinuke su gerais aktoriais ir grazia muzika biggrin.gif
Atsakyti
Nzn ar pletkai, bet atsirado gera naujiena Kivanco fanems. Kalbama, kad jis savo augmenija nusiskuto lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Dziugu biggrin.gif Jei cia ne photoshopas, nes maciau siandien identiska foto tik su barzda biggrin.gif
Bet gal ten jis pries kirpykla, o cia po laugh.gif
Atsakyti
itrauke mane tie serialai. teko isgyventi tokius dalykus, kurie vienu laiku prilygo serialui, ziuriu ir kai kuriuose situacijose randu save. smile.gif
paziurejau kuzey guney, ziauriai patiko, dabar baigiu Ask-i memnu, patarkit, ka toliau ziureti?
kazkaio bandziau cia ta fatmagul ziuret, paziurejau 10 seriju, nuobodu, bet kiek zinau su turkiskais serialais taip, reikia isiziureti.
O uzdrausta meile man nereali, nereali ta meile, ziuri ir paciai skauda, kaip moka vaidinti aktoriai ta skausma. ir Bihter su Behlul tokia grazi pora, taip vaidina savo aistra, nes va Kuzejuje tarp Kuzey ir Cemre to visiskai nebuvo.
ka toliau ziuret, kazka geresnio?
girdejau geru atsiliepimu apie Ask ve ceza?
o kaip del Intikam?
beje, kalbu turkiskai siek tiek ir daug suprantu. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aylin: 06 liepos 2014 - 19:38
Kad geriausius jau matet biggrin.gif Tai nezinia ka cia patarti. Fatmagule ir manes labai stipriai neuzkabino, bet perziurejau, protarpiais prasukinedama. Aistringesnes meiles nei Ask i memnu dar niekas nesukure, taip kad nieko panasaus ir nerasit smile.gif Gal kazkiek Ask ve ceza panasu, bet ten ir ta meile kitokia, ir vyras kitoks, ir aistra kitokia, viskas grazu, teigiama, gal net per daug biggrin.gif Bet man Murat Yildirim is tu, i kuri ziureciau ir ziureciau, tai negaliu objektyviai vertinti. Zodziu, man labai patiko. Vien tik del jo ziurejau ir visu taip isliaupsinta ir isgirta Asi, bet man nepatiko. Jei ne jis, tai buciau metus po kokiu 10 seriju. Bet cia tik mano nuomone. Kaip jau sakiau, sis serialas laaaabai labai teigiamai vertinamas ir labai auksti reitingai jo, o Tubos - Murato pora dar ir po siai dienai vadinama viena geriausiu ekrano poru. Intikam as maciau tik kelias serijas prabegom, man nepatiko. As labai noreciau pamatyti kita seriala su Beren Saat, bet jis neisverstas nei i rusu, nei i anglu kalbas. O jei jus suprantate turkiskai, tai galite bandyt paziuret. Kalbu apie Hatirla sevgili. Dar man labai patiko Suskunlar, bet jis labai sunkus ir ten meiles-seiles nera. Apie Gunulcelen neseniai rasiau savo atsiliepimus, toks labai vidutiniskas, nors pagrindie pora man labai patiko. Is serialu apie jaunima labai populiarus ir giriami yra Güneşi Beklerken ir Medcesir. Nemaciau nei vieno nei kito smile.gif
Zodziu, as ir pati nerandu ka ziureti. Sunku, kai pradedi nuo geriausio.
Tiesa, is nauju, tai labai geras, mano nuomone, yra Kara para ask, bet jis dar tik kuriamas, parodyta tik 13 seriju.
Atsakyti
kiek skaciau atsiliepimus irgi neradau vieningos nuomones del kitu serialu, tik ask-i memnu ir kuzey guney . Asi jau seniai girdetas. vyras ziuri Karadayi, nezinau ar yra su vertimu, bet sako panasus i Kuzey guney tuo, kad maziau tos meiles, daugiau visokiu kriminalu.
megstu ziureti jau pabaigta seriala, kai yra visos serijos, o kadangi turku iseina viena serija i savaite, tai Kara para ask dar neziuresiu smile.gif
fatnagul buvau pradejus, 10 seriju ir kazkaip sustojau.
nors su Kuzey guney man irgi taip buvo smile.gif
Dabar man liko 10 ( tuskisko ilgumo ) seriju Ask i memnu, tai jau galvoju ka pradet. Tikriausiai paziuresiu Ask ve ceza smile.gif
Atsakyti
ziuriu ir nervas jama doh.gif
tas Behlul tikrai myli ta Nihal, ar cia jam tik sikna dega? g.gif
Atsakyti
Kas žiūrėjot ASI, ar nepasigedot vienos serijos - po 34-tos einanti 35-ta tikrai yra ne ta, ryškiai trūksta įvykių. Aš žiūriu su rusišku vertimu, patikrinau dvi nuorodas, tačiau abiejose trūksta tos vienos serijos
Atsakyti
per kur asi ziurit? pradejau per seasonvar lb prastas igarsinimas rusu :/
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2014 07 13, 22:44)
per kur asi ziurit? pradejau per seasonvar lb prastas igarsinimas rusu :/

http://latino-serial...95-asi-asi.html
Atsakyti