Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Milagra @ 2014 07 02, 13:39)
Nu va, Murat Yildirim skiriasi. Kas ten rezervave buvot - ruki v nogi ir i Turkija laugh.gif

o blyn bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 02, 14:51)
Ai dar pamirsau pasakyt, kad tam filme man koks grazus vyrukas vaidina, nzn koks jis aktorius, nes trumpas jo vaidmuo, bet jau sakes koks jis man grazus biggrin.gif

Man jis i Petruskeviciu panasus laugh.gif

user posted image

Nors sioj foto tai i Gelaznika nesa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 07 02, 22:00)
Man jis i Petruskeviciu panasus  :

Nors sioj foto tai i Gelaznika nesa  lotuliukas.gif

Vajej, neduok D. Tik ne i tuos biggrin.gif abu baisuokliai biggrin.gif
Atsakyti
Vsio meciau "20 minuciu" ties 5 serija. Nesiziuri visai: kazkaip ir Tuba cia nepatinka ir tas pagrindinis toks" durnelis" laksto biggrin.gif jauciu imsiuos to apie jaunimeli " Gunesi Beklerken" gal bent legvo turinio bus:)Aktorius nors man ne grazuolis, bet giriamas, tai gal pamilsiu:)
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 03, 08:45)
Vsio meciau "20 minuciu" ties 5 serija. Nesiziuri visai: kazkaip ir Tuba cia nepatinka ir tas pagrindinis toks" durnelis" laksto biggrin.gif

jauciu imsiuos to apie jaunimeli " Gunesi Beklerken" gal bent legvo turinio bus:)Aktorius nors man ne grazuolis, bet giriamas, tai gal pamilsiu:)

Tuba man nei vienam is ankstesniu filmu nesiziuri. Ir Asi man ji buvo visa laika vienu veidu ir dirbtinem asarom. Ir to grozio jos nemaciau. O va Gonulcelen tai labai grazi. Ir KPA nieko. Bet ten ji zvaigzde vaidina, tai jau tokia isfufurinta visa. O ir tas aktorius pagrindinis nesuprantu kuo, bet mane veza. Jis toks absoliuciai kitoks. Toli grazu iki grazuolio, bet tas zvilgsnis, ta sypsena, manieros, veza ir viskas biggrin.gif Prancuzijoj jis auges ir gyvenes puse gyvenimo, matyt, tas duoda savo prieskonio. Na, skiriasi is kitu ir viskas. Gaila, kad siuzetas toks lievas.

Jis dabar vadinamas Kivanco konkurentu didziausiu. Taip kad Kivanc tegul skutasi ta ozio barzda ir dirba savo darba, o ne miega ant lauru biggrin.gif Man tai visai nieko tas Kerem Bursin, simpatiskas, labai sypsena grazi. Tik kad maziukas labai.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 03 liepos 2014 - 09:31
QUOTE(Milagra @ 2014 07 03, 09:30)
Tuba man nei vienam is ankstesniu filmu nesiziuri. Ir Asi man ji buvo visa laika vienu veidu ir dirbtinem asarom. Ir to grozio jos nemaciau. O va Gonulcelen tai labai grazi. Ir KPA nieko. Bet ten ji zvaigzde vaidina, tai jau tokia isfufurinta visa. O ir tas aktorius pagrindinis nesuprantu kuo, bet mane veza. Jis toks absoliuciai kitoks. Toli grazu iki grazuolio, bet tas zvilgsnis, ta sypsena, manieros, veza ir viskas biggrin.gif Prancuzijoj jis auges ir gyvenes puse gyvenimo, matyt, tas duoda savo prieskonio. Na, skiriasi is kitu ir viskas. Gaila, kad siuzetas toks lievas.

Jis dabar vadinamas Kivanco konkurentu didziausiu. Taip kad Kivanc tegul skutasi ta ozio barzda ir dirba savo darba, o ne miega ant lauru biggrin.gif Man tai visai nieko tas Kerem Bursin, simpatiskas, labai sypsena grazi. Tik kad maziukas labai.

As isvis kazkokia antipatiska pasidarius:)permeciau dabar visu serialu paveiksliukus, galvoju pagal aktoriu grozi issirinksiu:), bet visi man jie kazkokie nieko gero biggrin.gif o jei padoresnis, tai tas serialas buna tik su titrais, o man siuo metu reikia su igarsinimu, kad tiktu fonui biggrin.gif Kazkaip man Tuba KPA patinka, nzn gal del to, kad jie man siaip su Enginu labai harmoningai ziurisi, man is ju realybej labai grazi pora butu:)bet "20 min." apsoliuciai visos jos mimikos netikros, kazkaip galvoju, kad tokios moters vaidmeniui tiktu Beren. Man tas aktorius apie kuri kalbi, kazkuom i Murata panasus, bet Muratikas, kad ir geras aktorius, ne mano tipo vyras. Man tokie ryskesni patinka biggrin.gif Keistas pas mane tas skonis:)
Aha skaiciau, kad Kerem Bursin su Kivancu lygina, kad gal net Kivanco fanes perbegs pas ji:)))Na bent is isvaizdos man Kivancas vistiek grazesnis zymiai, kad ir su barzda biggrin.gif o jei dar tas maziukas, tai isvis man nelimpa biggrin.gif

Papildyta:
o tai tas Gonulcelen yra su igarsinimu?ar tik su titrais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 03, 09:48)
As isvis kazkokia antipatiska pasidarius:)permeciau dabar visu serialu paveiksliukus, galvoju pagal aktoriu grozi issirinksiu:), bet visi man jie kazkokie nieko gero biggrin.gif o jei padoresnis, tai tas serialas buna tik su titrais, o man siuo metu reikia su igarsinimu, kad tiktu fonui biggrin.gif Kazkaip man Tuba KPA patinka, nzn gal del to, kad jie man siaip su Enginu labai harmoningai ziurisi, man is ju realybej labai grazi pora butu:)bet "20 min." apsoliuciai visos jos mimikos netikros, kazkaip galvoju, kad tokios moters vaidmeniui tiktu Beren. Man tas aktorius apie kuri kalbi, kazkuom i Murata panasus, bet Muratikas, kad ir geras aktorius, ne mano tipo vyras. Man tokie ryskesni patinka biggrin.gif Keistas pas mane tas skonis:)
Aha skaiciau, kad Kerem Bursin su Kivancu lygina, kad gal net Kivanco fanes perbegs pas ji:)))Na bent is isvaizdos man Kivancas vistiek grazesnis zymiai, kad ir su barzda biggrin.gif o jei dar tas maziukas, tai isvis man nelimpa biggrin.gif

Na, kas liecia meistriskuma aktorini, tai as tik dar karta pasikartosiu, kad man net nera ko lyginti Tubos su Beren. Kiek maciau Beren vaidmenu, visur ji tikrai itikina, nors ir vaiksto kreivai ir antakiai apzele ir dar ten kazka daro ne taip (nors as to nepastebejau visiskai).
Taip, Canseel Elcin man irgi siek tiek i Murata panasus momentais. Bet jo vaidyba turetu tau patikti, jis labai svelnus, romantiskas smile.gif Ir su Tuba jie man kaip pora puikiai dera. Sakyciau, jis net padejo jai atsiskleisti tame seriale.

Skonis ir mano keistas, as is foto jau nebegaliu pasakyti ar man vyras grazus ar ne. Turiu ji pamatyti vaidmenyje. Ir va tada arba uzkabina arba ne. Nes tokie nugludinti saldainiukai tusti kaip skarbonkes man nepatinka.

Aha, ir man biggrin.gif Beje, sitoj foto jis visai super atrodo ir su ta barzda. Pasitrumpino vasarai, matyt, kol nereikia filmuotis.

Pabandyk paziureti Gonulcelen, jis igarsintas ir fonui puikiai tiks. O gal tau ir patiks visai. Man tai pagrindine siuzeto linija visai patiko, tik kad ji istesta gerokai (bet man daznai taip atrodo lotuliukas.gif tai cia irgi ne rodiklis), bet salia visos einancios su tais visais durneliais, nu nezinau kas gali tai ziuret doh.gif
Tiesa, ir muzika nuostabi. Man tikrai labai patiko visos tos dainos, kur Tuba a la dainavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 03 liepos 2014 - 10:05
QUOTE(Milagra @ 2014 07 03, 10:02)
Pabandyk paziureti Gonulcelen, jis igarsintas ir fonui puikiai tiks. O gal tau ir patiks visai. Man tai pagrindine siuzeto linija visai patiko, tik kad ji istesta gerokai (bet man daznai taip atrodo  lotuliukas.gif tai cia irgi ne rodiklis), bet salia visos einancios su tais visais durneliais, nu nezinau kas gali tai ziuret  doh.gif
Tiesa, ir muzika nuostabi. Man tikrai labai patiko visos tos dainos, kur Tuba a la dainavo smile.gif

Prasukau pirma serija su titrais, zinok, visai nieko biggrin.gif Muzika grazi ir jos daug thumbup.gif Pagrindinis visai normaliai ziurisi, o jei dar, sakai, kad bus svelnus ir romatiskas - vadinasi man tiks ir patiks biggrin.gif Toks lengvas serialiukas pasirode, jauciu ziuresiu:)))))))kuriam tu psl. ziurejai? 4u.gif

o ir is "Buluto" pora aktoriu yra thumbup.gif nes ten irgi buvo kai kurie neblogi aktoriai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 03 liepos 2014 - 10:14
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 03, 10:12)
Prasukau pirma serija su titrais, zinok, visai nieko biggrin.gif Muzika grazi ir jos daug thumbup.gif Pagrindinis visai normaliai ziurisi, o jei dar, sakai, kad bus svelnus ir romatiskas - vadinasi man tiks ir patiks biggrin.gif Toks lengvas serialiukas pasirode, jauciu ziuresiu:)))))))kuriam tu psl. ziurejai? 4u.gif

o ir is "Buluto" pora aktoriu yra thumbup.gif nes ten irgi buvo kai kurie neblogi aktoriai smile.gif

Jo jo, jis toks visiskai lengvas, be jokio smurto, kriminalu. Fonui labai kaip tik. As latino ziurejau, ten su igarsinimu. Zinok, man labai labai tas Cansel. Bent jau tam vaidmeniui tai jis puikiai tiko. Toks aristokratas is vidaus, manieros, zvilgsnis, ta tokia sypsenele lengva kukli, na nemoku pasakyt, pati pamatysi biggrin.gif Man atrode, kad man tokie nepatinka, bet va lotuliukas.gif Nebematai jau paskui ir kad kudas ir kad dantys kreivi lotuliukas.gif As del jo ir sumasciau ziuret sita seriala, netycia ziuredama KPA filmukus Youtube, uzmaciau salia Gonelecelen, ir kai pamaciau kaip jis vaidina, uzkibau smile.gif
O ir Tubos vyras visai neblogas sitam seriale.

O muzikos daug, nes apie tai ir visas filmas ir ji tikrai labai labai grazi. Ir Tuba suvaidino gerai, mano nuomone, ta dainininke. Man nekrito i akis, kad ten ne ji dainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 03 liepos 2014 - 10:25
QUOTE(Milagra @ 2014 07 03, 10:21)

O ir Tubos vyras visai neblogas sitam seriale.

O muzikos daug, nes apie tai ir visas filmas ir ji tikrai labai labai grazi. Ir Tuba suvaidino gerai, mano nuomone, ta dainininke. Man nekrito i akis, kad ten ne ji dainuoja.

Aha nuotraukose man Tubos vyras, toks nelabai, o cia tai dar puse bedos biggrin.gif Aisku uz Beren isrinktaji normalesnis tongue.gif
Kazkur skaiciau, kad Tuba, aceit, neblogai dainuoja, o cia tikrai ne ji pati dainuos? g.gif gaila, o, maniau, kad tie turku aktoriai dar ir dainom gabus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 03, 10:34)
Aha nuotraukose man Tubos vyras, toks nelabai, o cia tai dar puse bedos biggrin.gif Aisku uz Beren isrinktaji normalesnis  tongue.gif
Kazkur skaiciau, kad Tuba, aceit, neblogai dainuoja, o cia tikrai ne ji pati dainuos? g.gif gaila, o, maniau, kad tie turku aktoriai dar ir dainom gabus biggrin.gif

Oi, tas tai visai geras lotuliukas.gif Beje, kiek kazkada buvau skaicius, tai Beren "atmuse" nuo Tubos jauniki, su kuriuo jau buvo vestuves planuojamos. Tai santykiai tarp ju turbut nekokie biggrin.gif O tas jaunikis toooks baisuoklis doh.gif

user posted imageuser posted image

Kaip gerai ji dainuoja, manau, pademonstravo KPA lotuliukas.gif O Gonulcelen tikrai dainuoja ne ji. Skaiciau kokia ten dainininke dainuoja vietoj jos, bet dabar nepamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 03 liepos 2014 - 10:43
QUOTE(Milagra @ 2014 07 03, 10:41)

Kaip gerai ji dainuoja, manau, pademonstravo KPA  lotuliukas.gif O Gonulcelen tikrai dainuoja ne ji. Skaiciau kokia ten dainininke dainuoja vietoj jos, bet dabar nepamenu.

Tai skaiciau, kad cia del to, jog italiska daina lotuliukas.gif Na aisku skonis individualus dalykas, bet sitas tai isvis siaubelis lotuliukas.gif Siaip, kiek zinau, Beren ir Tuba daznai lygina, bet kai ju paklausia apie ta lyginima, tai jos taip korektiskai viena apie kita atsiliepia biggrin.gif
Atsakyti