QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 03, 09:48)
As isvis kazkokia antipatiska pasidarius:)permeciau dabar visu serialu paveiksliukus, galvoju pagal aktoriu grozi issirinksiu:), bet visi man jie kazkokie nieko gero
o jei padoresnis, tai tas serialas buna tik su titrais, o man siuo metu reikia su igarsinimu, kad tiktu fonui
Kazkaip man Tuba KPA patinka, nzn gal del to, kad jie man siaip su Enginu labai harmoningai ziurisi, man is ju realybej labai grazi pora butu:)bet "20 min." apsoliuciai visos jos mimikos netikros, kazkaip galvoju, kad tokios moters vaidmeniui tiktu Beren. Man tas aktorius apie kuri kalbi, kazkuom i Murata panasus, bet Muratikas, kad ir geras aktorius, ne mano tipo vyras. Man tokie ryskesni patinka
Keistas pas mane tas skonis:)
Aha skaiciau, kad Kerem Bursin su Kivancu lygina, kad gal net Kivanco fanes perbegs pas ji:)))Na bent is isvaizdos man Kivancas vistiek grazesnis zymiai, kad ir su barzda
o jei dar tas maziukas, tai isvis man nelimpa
Na, kas liecia meistriskuma aktorini, tai as tik dar karta pasikartosiu, kad man net nera ko lyginti Tubos su Beren. Kiek maciau Beren vaidmenu, visur ji tikrai itikina, nors ir vaiksto kreivai ir antakiai apzele ir dar ten kazka daro ne taip (nors as to nepastebejau visiskai).
Taip, Canseel Elcin man irgi siek tiek i Murata panasus momentais. Bet jo vaidyba turetu tau patikti, jis labai svelnus, romantiskas
Ir su Tuba jie man kaip pora puikiai dera. Sakyciau, jis net padejo jai atsiskleisti tame seriale.
Skonis ir mano keistas, as is foto jau nebegaliu pasakyti ar man vyras grazus ar ne. Turiu ji pamatyti vaidmenyje. Ir va tada arba uzkabina arba ne. Nes tokie nugludinti saldainiukai tusti kaip skarbonkes man nepatinka.
Aha, ir man
Beje, sitoj foto jis visai super atrodo ir su ta barzda. Pasitrumpino vasarai, matyt, kol nereikia filmuotis.
Pabandyk paziureti Gonulcelen, jis igarsintas ir fonui puikiai tiks. O gal tau ir patiks visai. Man tai pagrindine siuzeto linija visai patiko, tik kad ji istesta gerokai (bet man daznai taip atrodo
tai cia irgi ne rodiklis), bet salia visos einancios su tais visais durneliais, nu nezinau kas gali tai ziuret
Tiesa, ir muzika nuostabi. Man tikrai labai patiko visos tos dainos, kur Tuba a la dainavo