Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(lauravala @ 2014 07 01, 22:41)
Na as cia paskubom rasiau,tai toks kratinys gavos biggrin.gif.Kaip isaiskes,kad tie bernai isprievartavo Fatmagiul? nes nerasiu ramybes isvaziavus  ax.gif

Kiek pamenu teisme bus lemtingas įrodymas, kad jų telefonų signalai buvo fiksuoti nusikaltimo vietoj. O be to ten ar tarnai ar kažkuri iš mamų šnekės.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 07 01, 21:46)
Jetus, nu zinok dabar pati galvoju ir neatsimenu kaip ten buvo doh.gif  biggrin.gif Raimusiuxxx gal ateis, ji mintinai moka  lotuliukas.gif

Vilka mini - vilkas cia biggrin.gif

lotuliukas.gif
Siandien vilku diena, vienoj temoj vilkai vaidenas, cia irgi lotuliukas.gif
Na as iki galo vistiek nesuprantu klausimo blush2.gif biggrin.gif blondine as biggrin.gif
Ta prasme, kas suzinos tiesa?
Na 29 serijoj Kerimas nuvaziuos i policija ir viska pasakys. Bus teismas - tris grazuolius pasodins keliems meniasiams, paskui ten visokiu Munyro makliu pagalba juos vel isleis. Siaip tai visa laika jie ten suksis nuo to kalejimo, ziniasklaida isivels, daug kas mirs, Erdoganas ten neduodas ramybes. Galiausiai tik paskutinej serijoj visus kaltininkus nuteis. Zodziu, gali ramiai atostogaut, nes visvien teisybe nugales biggrin.gif O dar spesi kelias atostogas apturet, kol serialas baigsis biggrin.gif
Tik va problema, kad taip ir nezinau ar to Lauravala klause biggrin.gif

Persiprasau, o cia geltonint reikejo? blink.gif kad cia man rodos jau daug kartu buvo be geltoninimu serialo eiga apsneketa blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 01 liepos 2014 - 22:11
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 01, 23:09)
lotuliukas.gif
Siandien vilku diena, vienoj temoj vilkai vaidenas, cia irgi lotuliukas.gif
Na as iki galo vistiek nesuprantu klausimo  blush2.gif biggrin.gif blondine as  biggrin.gif
Ta prasme, kas suzinos tiesa?
Na 29  serijoj Kerimas nuvaziuos i policija ir viska pasakys. Bus teismas - tris grazuolius pasodins  keliems meniasiams, paskui ten visokiu Munyro makliu pagalba juos vel isleis. Siaip tai visa laika jie ten suksis nuo to kalejimo, ziniasklaida  isivels, daug kas mirs, Erdoganas ten neduodas ramybes. Galiausiai tik paskutinej serijoj visus kaltininkus nuteis.  Zodziu, gali ramiai atostogaut, nes visvien teisybe nugales biggrin.gif O dar spesi kelias atostogas apturet, kol serialas baigsis biggrin.gif
Tik va problema, kad taip ir nezinau ar to Lauravala klause biggrin.gif

Aciu ,visos supratot mane lotuliukas.gif zozdiu Kerimas viska pasakys cool.gif ta ir norejau suzinot is kur "zacepas" bus. thumbup.gif

Kas mirs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 07 01, 22:14)
Aciu ,visos supratot  mane  lotuliukas.gif zozdiu Kerimas viska pasakys  cool.gif ta ir norejau suzinot is kur "zacepas" bus. thumbup.gif

Kas mirs?  g.gif

Sita gal pageltoninsiu biggrin.gif
Per seriala mirs: Vuralas (man jo gaila buvo), Mustafos tevai, Vuralo tevai, Erdogano tevas, Mustafa (sitas tai galejo anksciau kojas pakratyt), zodziu scenaristes sitos megsta kapines verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 01, 23:19)
Sita gal pageltoninsiu biggrin.gif
Per seriala mirs: Vuralas (man jo gaila buvo), Mustafos tevai, Vuralo tevai, Erdogano tevas, Mustafa (sitas tai galejo anksciau kojas pakratyt), zodziu scenaristes sitos megsta kapines verysad.gif

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif nu i nuuuuuuu blink.gif

Vuralas nusizudys?
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 07 01, 22:28)
ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif nu i nuuuuuuu  blink.gif

Vuralas nusizudys?

Mustikas ji nuzudys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 01, 23:32)
Mustikas ji nuzudys verysad.gif

blink.gif doh.gif zodziu, isvaziuoju su kruva rupesciu!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 07 01, 22:59)
blink.gif  doh.gif  zodziu, isvaziuoju su kruva rupesciu!!!!  lotuliukas.gif

Nepergyvenk cia dar negreit viskas ivyks biggrin.gif Geru atostogu 4u.gif man dar dvi savaites sito dziaugsmo laukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 02, 00:05)
Geru atostogu 4u.gif man dar dvi savaites sito dziaugsmo laukt biggrin.gif

Aciu.... l 4u.gif
Atsakyti
Nu va, Murat Yildirim skiriasi. Kas ten rezervave buvot - ruki v nogi ir i Turkija laugh.gif
Atsakyti
Kam idomu apie Bir Kucuk Eylul Meselesi is paties Engino lupu smile.gif
https://www.youtube....UoRb6rMMjw#t=91 su angliskais titrais.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 07 02, 13:33)
Kam idomu apie Bir Kucuk Eylul Meselesi is paties Engino lupu smile.gif
https://www.youtube....UoRb6rMMjw#t=91 su angliskais titrais.

Siaip yra fainas filmukas to filmo " uz kadro", bet aisku tik turkiskai, tai man ta Farah Zeynep Abdullah tokia smagi panele pasirode:))))

Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 02, 13:38)
Siaip yra fainas filmukas to filmo " uz kadro", bet aisku tik turkiskai, tai man ta Farah Zeynep Abdullah tokia smagi panele pasirode:))))

Ai dar pamirsau pasakyt, kad tam filme man koks grazus vyrukas vaidina, nzn koks jis aktorius, nes trumpas jo vaidmuo, bet jau sakes koks jis man grazus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 02 liepos 2014 - 13:48