QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 30, 19:13)
Tenka ir man paziuret:D bet va pradejau "20 minuciu"ziuret. Pirma serija nieko, kriminalinis cia bus, kiek supratau. Nedaug seriju, tai gal uzsikabinsiu
Tuba valdo
Man tas jos diedas labai baisus tam filme. Ir nenoriu labai itempto siuzeto dabar.
Gonulcelen tai man buvo idomu stebeti jos vaidyba, nes gi tame seriale uzsimezge jos santykiai su vyru, ir ji turejo vaidinti atvirksciai, kad jo nemyli. Nemanau, kad buvo labai lengva, nes vis tik gimsta nauji jausmai, o vaizduoti turi priesingai. Ir momentais nelabai ji susitvarke, mano subjektyvia nuomone. Ir tas vyras jos visai nieko cia pasirode, ne taip kaip Asi, maumas toks
O Tuba laaaabai grazi, ispuosta, ispustyta.
Apskritai, as ziuriu, uzsiciklinau tame paciame aktoriu rate - kur nespjausi, ten tas pats ratas. Pirmas serialas mano buvo UM, kur Kivanc vaidino su Beren, Fatmagiul - Beren su Enginu, KPA - Enginas su Tuba, Asi - Tuba su Muratu, Güz sancisi - Muratas su Beren, Gonulcelen - Tuba su Cansel, dabar ziuresiu Hatirla sevgili - Cansel su Beren
Liko tik Kivanc su Tuba suvaidinti kur nors
O ir is tikro labai noreciau juos kartu kokiam projekte pamatyti, nes dabar tik sampuno reklamoj, berods, yra nusifilmave.
Zodziu, visi vienoj lovoj guli, visi visus nubuciave
Belieka tik palyginti kas su kuo geriau