Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Zivilka @ 2014 06 30, 18:28)
as irgi
futbola ziuriu

Tenka ir man paziuret:D bet va pradejau "20 minuciu"ziuret. Pirma serija nieko, kriminalinis cia bus, kiek supratau. Nedaug seriju, tai gal uzsikabinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 30, 19:13)
Tenka ir man  paziuret:D bet va pradejau "20 minuciu"ziuret. Pirma serija  nieko, kriminalinis cia bus, kiek supratau. Nedaug seriju, tai gal uzsikabinsiu biggrin.gif

Tuba valdo biggrin.gif
Man tas jos diedas labai baisus tam filme. Ir nenoriu labai itempto siuzeto dabar.
Gonulcelen tai man buvo idomu stebeti jos vaidyba, nes gi tame seriale uzsimezge jos santykiai su vyru, ir ji turejo vaidinti atvirksciai, kad jo nemyli. Nemanau, kad buvo labai lengva, nes vis tik gimsta nauji jausmai, o vaizduoti turi priesingai. Ir momentais nelabai ji susitvarke, mano subjektyvia nuomone. Ir tas vyras jos visai nieko cia pasirode, ne taip kaip Asi, maumas toks doh.gif O Tuba laaaabai grazi, ispuosta, ispustyta.

Apskritai, as ziuriu, uzsiciklinau tame paciame aktoriu rate - kur nespjausi, ten tas pats ratas. Pirmas serialas mano buvo UM, kur Kivanc vaidino su Beren, Fatmagiul - Beren su Enginu, KPA - Enginas su Tuba, Asi - Tuba su Muratu, Güz sancisi - Muratas su Beren, Gonulcelen - Tuba su Cansel, dabar ziuresiu Hatirla sevgili - Cansel su Beren biggrin.gif Liko tik Kivanc su Tuba suvaidinti kur nors biggrin.gif O ir is tikro labai noreciau juos kartu kokiam projekte pamatyti, nes dabar tik sampuno reklamoj, berods, yra nusifilmave.
Zodziu, visi vienoj lovoj guli, visi visus nubuciave laugh.gif Belieka tik palyginti kas su kuo geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 30 birželio 2014 - 20:08
QUOTE(Milagra @ 2014 06 30, 20:03)
Tuba valdo biggrin.gif
Man tas jos diedas labai baisus tam filme. Ir nenoriu labai itempto siuzeto dabar.
Gonulcelen tai man buvo idomu stebeti jos vaidyba, nes gi tame seriale uzsimezge jos santykiai su vyru, ir ji turejo vaidinti atvirksciai, kad jo nemyli. Nemanau, kad buvo labai lengva, nes vis tik gimsta nauji jausmai, o vaizduoti turi priesingai. Ir momentais nelabai ji susitvarke, mano subjektyvia nuomone. Ir tas vyras jos visai nieko cia pasirode, ne taip kaip Asi, maumas toks  doh.gif O Tuba laaaabai grazi, ispuosta, ispustyta.

Apskritai, as ziuriu, uzsiciklinau tame paciame aktoriu rate - kur nespjausi, ten tas pats ratas. Pirmas serialas mano buvo UM, kur Kivanc vaidino su Beren, Fatmagiul - Beren su Enginu, KPA - Enginas su Tuba, Asi - Tuba su Muratu, Güz sancisi - Muratas su Beren, Gonulcelen - Tuba su Cansel, dabar ziuresiu Hatirla sevgili - Cansel su Beren biggrin.gif Liko tik Kivanc su Tuba suvaidinti kur nors biggrin.gif O ir is tikro labai noreciau juos kartu kokiam projekte pamatyti, nes dabar tik sampuno reklamoj, berods, yra nusifilmave.
Zodziu, visi vienoj lovoj guli, visi visus nubuciave laugh.gif Belieka tik palyginti kas su kuo geriau  lotuliukas.gif

Su tuo ratu pas mane tas pats lotuliukas.gif UM ziurint uzkabino Kivancas su Beren, veliau emiausi Fatmagules tik del Beren, bet isimylejau juodai Engina, viska su juo perziurejau. KPA uzmaciau Tuba, dabar su ja bandau kazka kitko paziuret. Na Kivancas su Enginu jau dviem partnerem pasikeite, liko Tuba. KPA gal antras sezonas nenusiseks ir Tubacka i Kurta pakvies vietoj Surikos meile iziebt:lotuliukas: As pasirodo filma macius, pagal kuri tas "20 minuciu" sukurtas- "The Next Three Days" su Russell Crowe. Filmas tai pamenu nieko buvo. g.gif bus matyt ar daziuresiu, nes nelabai megstu kopijas ziuret. As vien "Intikam" su Beren neziuriu,nes amerikietiska versija macius.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 30, 20:57)
bus matyt ar daziuresiu, nes nelabai megstu kopijas ziuret. As vien "Intikam" su Beren neziuriu,nes amerikietiska versija macius.

Ir as. Va Suskunlar paziurejau, nes nebuvau macius ir net nezinojau, kol Zivilka nepasake, kad pagal amerikieciu pastatytas. O Intikam vien tik del to neziuriu.
Atsakyti
As kaip tik turiu parsisiuntus Intikam pirma sezona, sakau ziuresiu, kai uzbaigsiu GOT. Esu macius amerikietiska versija Kersto, tai bus idomu palyginti. o ir Beren idomu bus pamatyti tokiam amplua biggrin.gif , kietos merginos...
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 30, 20:57)
ir Tubacka i Kurta pakvies vietoj Surikos  meile iziebt:lotuliukas:

Oi, ne ne, tikiuosi to nebus biggrin.gif scare.gif
Noreciau juos pamatyti kokiam geram siuolaikiniam filme is serijos "Шик и Блеск" biggrin.gif Isfufurintus, iscackintus, aikstingus, aistringus wub.gif Be usu ir be kapisonu lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 01 liepos 2014 - 08:40
O as vel neturiu ka ziuret, isskyrus futbola biggrin.gif Bet ir tas nesiziuri, niekaip neigruda vargsai kamuolio i vartus biggrin.gif

Mano serialo, pasirodo, tik pirma serija isversta, o siaip jis man visai patiko. Vel reikia kazko ieskot.

O tuo tarpu kol nieko nerandu, ziurineju klipukus ir galvoju, kad vis tiktai nieko geresnio uz UM turkai nesukure ir nesukurs turbut unsure.gif

Ziuriu sita klipuka ir svaigstu. Atleidziu jam visus Kurtus nevykusius, bucinius i kapisona ir visas kitas nuodemes biggrin.gif Nu kaip, kaip, KAIP galima jo neisimyleti biggrin.gif Suprantu vargse Bihter http://www.youtube.c...h?v=8r8E0zs9VeM

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 07 01, 21:03)

ACH..... wub.gif
Tai tu man pasakyk dabar apie Fatmagiul,kas issiaiskins,kad tie bernai visi ja nuskriaude???
Erdogana gun_bandana.gif ,o Mustafa jam ,kad dekoja uz viska,sitaip isdurnintas kol kas doh.gif

Saindien gal dar pavyks kelias serijas paziuret,isvarau atostosgu i lietu biggrin.gif jau vasarele tai nusisauk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 07 01, 20:24)
ACH..... wub.gif
Tai tu man pasakyk dabar apie Fatmagiul,kas issiaiskins,kad tie bernai visi ja nuskriaude???
Erdogana  gun_bandana.gif ,o Mustafa jam ,kad dekoja uz viska,sitaip isdurnintas kol kas  doh.gif

Saindien gal dar pavyks kelias serijas paziuret,isvarau atostosgu i lietu  biggrin.gif jau vasarele tai nusisauk  doh.gif

Nelabai supratau ko klausi blush2.gif
Jo, Erdoganas tai isgama paskutinis. Man jo vienintelio nebuvo gaila is visu. Na ir Mustafos dar, tas irgi psichas.

Zada gi jau geresnius orus, tikekis kad taip ir bus smile.gif
Labai juokiausi is sito user posted image
Atsiprasau uz OT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 07 01, 22:35)
Nelabai supratau ko klausi  blush2.gif
Zada gi jau geresnius orus, tikekis kad taip ir bus smile.gif
Labai juokiausi is sito user posted image
Atsiprasau uz OT  blush2.gif

Na as cia paskubom rasiau,tai toks kratinys gavos biggrin.gif.Kaip isaiskes,kad tie bernai isprievartavo Fatmagiul? nes nerasiu ramybes isvaziavus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 07 01, 21:41)
Na as cia paskubom rasiau,tai toks kratinys gavos biggrin.gif.Kaip isaiskes,kad tie bernai isprievartavo Fatmagiul? nes nerasiu ramybes isvaziavus  ax.gif

Jetus, nu zinok dabar pati galvoju ir neatsimenu kaip ten buvo doh.gif biggrin.gif Raimusiuxxx gal ateis, ji mintinai moka lotuliukas.gif

Vilka mini - vilkas cia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 01 liepos 2014 - 21:46
QUOTE(Milagra @ 2014 07 01, 22:46)
Vilka mini - vilkas cia biggrin.gif

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti