Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Milagra @ 2014 06 28, 11:18)
Su angliskais irgi yra pas arabus. Jei kam idomu, tai galesiu paieskot.

Milagra man smalsu pasidare blush2.gif o tu dar gal ir arabiskai moki? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 28, 11:21)
Milagra man smalsu pasidare blush2.gif o tu dar gal ir arabiskai moki? biggrin.gif

laugh.gif noreciau, bet deja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 28, 11:22)
laugh.gif noreciau, bet deja biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos turkisku serialu gerbejos...isitraukus as ir I juos ziauriai...nors dar ne daug maciau ( 1001 nakty, Didingaji amziu, Uzdrausta meile, Meile ir bausme,Atpilda is rodytu per televizija, katik baigiau Fatmagul ir kol kas favorita Kuzey Guney thumbup.gif )
Koky dar rekomenduotumet paziureti...
Atsakyti
Na, kad jau paziurejau, tai parasysiu savo ispudi apie Gonulcelen. Siaubas, meksika kvadratu. Nors gal net ir kubu. 112 seriju, galvojau ziuresiu po truputi visa vasara, belaukdama naujo KPA sezono, bet prasukau per savaitgali, nes taip blogai, kad net nervai nelaike doh.gif biggrin.gif Socialiniai krastutiniai skirtumai, pamesti - surasti vaikai/tevai, mire - nenumire seses/zmonos, kerstas, pavydas ir kiti reikalai. Pagrindine pora, tiesa, man patiko. Labai grazi muzika. Tuba Buyukustun be galo grazi. Cansel Elcin labai inteligentiskas, aristokratas. Susigrojo man jie tarpusavy ir tai buvo vienintele kazkiek idomi linija, tiesa, be galo istempta. O visa kita, tai toks durniu laivas tikra to zodzio prasme, kad beliko tik prasukinet viska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 30, 12:47)
Na, kad jau paziurejau, tai parasysiu savo ispudi apie Gonulcelen. Siaubas, meksika kvadratu. Nors gal net ir kubu. 112 seriju, galvojau ziuresiu po truputi visa vasara, belaukdama naujo KPA sezono, bet prasukau per savaitgali, nes taip blogai, kad net nervai nelaike  doh.gif biggrin.gif Socialiniai krastutiniai skirtumai, pamesti - surasti vaikai/tevai, mire - nenumire seses/zmonos, kerstas, pavydas ir kiti reikalai. Pagrindine pora, tiesa, man patiko. Labai grazi muzika. Tuba Buyukustun be galo grazi. Cansel Elcin labai inteligentiskas, aristokratas. Susigrojo man jie tarpusavy ir tai buvo vienintele kazkiek idomi linija, tiesa, be galo istempta. O visa kita, tai toks durniu laivas tikra to zodzio prasme, kad beliko tik prasukinet viska  doh.gif

biggrin.gif na, bet ir tavo sugebejimai per savaitgali visa seriala paziuret blink.gif biggrin.gif ko sekancio imsies? bigsmile.gif as tai vis dar nieko neziuriu. schmoll.gif neapsisprendziu ko noriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 30, 12:53)
biggrin.gif na, bet ir tavo sugebejimai per savaitgali visa seriala paziuret blink.gif  biggrin.gif ko sekancio imsies? bigsmile.gif as tai vis dar nieko neziuriu. schmoll.gif neapsisprendziu ko noriu g.gif

Kad nebuvo ten ka ziuret doh.gif
Noreciau paziureti Hatirla sevgili su Cansel Elcin ir Beren Saat, bet niekur isversto nerandu sad.gif Radau pas arabus tik keliu seriju vertima atskiram faile, tai neprasidesiu.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 30, 13:44)
Kad nebuvo ten ka ziuret  doh.gif
Noreciau paziureti Hatirla sevgili su Cansel Elcin ir Beren Saat, bet niekur isversto nerandu sad.gif Radau pas arabus tik keliu seriju vertima atskiram faile, tai neprasidesiu.

O gal zinai ar kur nors yra tas filmas su Beren, kur ji akla vaidina, bet su igarsinimu, o ne su titrais. Bandziau kazkaip pradet ziuret, bet ar nuotaika ne ta ar kas, kazkaip sunkiai man ziurejosi, tai meciau smile.gif galvoju gal su igarsinimu geriau eitusi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 30, 13:49)
O gal zinai ar kur nors yra tas filmas su Beren, kur ji akla vaidina, bet su igarsinimu, o ne su titrais. Bandziau kazkaip pradet ziuret, bet ar nuotaika ne ta ar kas, kazkaip sunkiai man ziurejosi, tai meciau smile.gif galvoju gal su igarsinimu geriau eitusi. g.gif

Neieskojau, zinok. Sunkus tas filmas labai, neturiu tokiems nuotaikos dabar.
Atsakyti
Pasirodo, ne visi akli mato biggrin.gif
Cia jei kam nors dar butu idomu Hatirla sevgili su Cansel Elcin ir Beren Saat ax.gif
http://1plus1tv.ru/s...kom-yazyke.html
Man labai patiko sis aktorius, o dar kartu su Beren Saat, tai butinai bent jau pabandysiu ziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 30, 13:53)
: as tai vis dar nieko neziuriu. schmoll.gif neapsisprendziu ko noriu g.gif

as irgi
futbola ziuriu
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 06 30, 18:28)
futbola ziuriu

Ir as biggrin.gif
Atsakyti