Su didelem pertraukom, bet pabaigiau ziuret "Bir bulut olsam". Labai savotiskas, toks specifinis serialas - su tragedijos, komedijos, net nzn, gal siokio tokio siaubo elementais :DTikrai ne kiekvieno skoniui.
Serialas man visai patiko, bet nzn ar antra karta ziureciau, nebent atsirastu su geru igarsinimu.
Siaip turbut nei vienam turku seriale as tiek neprisizvengiau (pats tinkamiausias issireiskimas), nes kai kurie personazai vaiksiojancios komedijos
Vien Sofija ko verta
Per visa seriala labiausiai patiko Asia, taip norejau, kad Mustafa ja pamiltu, bet, deja, ji jam visada bus tik jo vaiku motina
Ziauriai patiko aktore, kuri ja vaidino. Man isvis jos ir Mustafos duetas buvo nerealus - karstakosiai, kovotojai, bet abu isimyleje ne tuos zmones
Teisingai Asia pasake, kad ji visada savo vyra gales myleti tik is tolo
Visai nepatiko pagrindine aktore, jos personazas manes nebeerzino tik paskutinej serijoj. Siaip visi siam seriale savotiskai isproteje, visi, galima sakyt, isimyleje nelaimingai:verysad: Serialo pabaiga tai tokia turku stiliaus. Puse paskutines serijos prazliumbiau, ypac, kai Mustafa suzinojo apie sunu... :verysad:Nors paskutinis kadras, kai visa aktoriu komanda ir kurybine grupe atsisveikina su ziurovais tai patiko:) Zodziu, seriale buvo ir kur paverkt ir kur pasijuokt...Apie Mustafa tai tik tiek galiu pasakyt kad vietom as i ji ziuret negalejau, ypac, kai jam prasidedavo ta manija, vardu Narin, vietom su juo paverkaiu, vietom su juo pasijuokiau, bet is esmes, realybej tokio vyro nenoreciau sutikt
Ikeliu klipa apie Mustafa. Va butent toks man Mustafa patiko.
I kita jo asmenybes puse negaliu ziuret
Dainos zodziai idealiai tinka siam personazui
https://www.youtube....h?v=RGL8dmOfLN8