Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Milagra @ 2014 06 12, 12:19)
Buvau uzmetus aki, jei cia tas kur vaidina Kivanc Kasabali. Jis sgeriausias Kivanc Tatlitug draugas smile.gif

Aha, pasirodo aš jį viename seriale esu mačiusi, apie seseris, lygtai Seserų Likimai vadinas, ar kažkaip panašiai, serialas labai jau šiaip sau buvo, ypač antras sezonas, bet šis aktorius nors ne mano skonio, neblogai ten pasirodė...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 06 13, 05:13)
Aha, pasirodo aš jį viename seriale esu mačiusi, apie seseris, lygtai Seserų Likimai vadinas, ar kažkaip panašiai, serialas labai jau šiaip sau buvo, ypač antras sezonas, bet šis aktorius nors ne mano skonio, neblogai ten pasirodė...

Jis ir ne mano skonio, bet daug girdejau teigiamu atsiliepimu apie seriala "Listopad", nezinau kaip turkiskai vadinasi. Pati nesu nieko su juo macius.
Atsakyti
Na ka,siandien atsisveikinam su Savasu smile.gif ir laukuam pirmadienio 4u.gif
Atsakyti
Su didelem pertraukom, bet pabaigiau ziuret "Bir bulut olsam". Labai savotiskas, toks specifinis serialas - su tragedijos, komedijos, net nzn, gal siokio tokio siaubo elementais :DTikrai ne kiekvieno skoniui.
Serialas man visai patiko, bet nzn ar antra karta ziureciau, nebent atsirastu su geru igarsinimu.
Siaip turbut nei vienam turku seriale as tiek neprisizvengiau (pats tinkamiausias issireiskimas), nes kai kurie personazai vaiksiojancios komedijos biggrin.gif Vien Sofija ko verta smile.gif Per visa seriala labiausiai patiko Asia, taip norejau, kad Mustafa ja pamiltu, bet, deja, ji jam visada bus tik jo vaiku motina verysad.gif Ziauriai patiko aktore, kuri ja vaidino. Man isvis jos ir Mustafos duetas buvo nerealus - karstakosiai, kovotojai, bet abu isimyleje ne tuos zmones verysad.gif Teisingai Asia pasake, kad ji visada savo vyra gales myleti tik is tolo verysad.gif
Visai nepatiko pagrindine aktore, jos personazas manes nebeerzino tik paskutinej serijoj. Siaip visi siam seriale savotiskai isproteje, visi, galima sakyt, isimyleje nelaimingai:verysad: Serialo pabaiga tai tokia turku stiliaus. Puse paskutines serijos prazliumbiau, ypac, kai Mustafa suzinojo apie sunu... :verysad:Nors paskutinis kadras, kai visa aktoriu komanda ir kurybine grupe atsisveikina su ziurovais tai patiko:) Zodziu, seriale buvo ir kur paverkt ir kur pasijuokt...Apie Mustafa tai tik tiek galiu pasakyt kad vietom as i ji ziuret negalejau, ypac, kai jam prasidedavo ta manija, vardu Narin, vietom su juo paverkaiu, vietom su juo pasijuokiau, bet is esmes, realybej tokio vyro nenoreciau sutikt biggrin.gif
Ikeliu klipa apie Mustafa. Va butent toks man Mustafa patiko. biggrin.gif I kita jo asmenybes puse negaliu ziuret biggrin.gif Dainos zodziai idealiai tinka siam personazui biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=RGL8dmOfLN8
Atsakyti
Gerulis toks tas Mustafa biggrin.gif

O niekas nebandet ziuret Güneşi beklerken (В ожидании солнца)? Ziuriu reitingai labai auksti, visi aktoriai visose apklausose pirmauja. Paskaiciau aprasyma, tai toks jaunimeliui subalansuotas pasirode. Reiks gal uzmest aki kada, kai pinigu sezonas baigsis ir nebus ka ziuret smile.gif
Va koks berniukas saldainiukas pagrindinis biggrin.gif
user posted image
Ir mergaite smile.gif Neisideda foto, tingiu kitos ieskot blush2.gif
http://i.imgur.com/D97oF7h.png
Nieko visai tokie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 17 birželio 2014 - 10:44
Skaiciau, kad visai giriamas serialas. Pagrindini ta aktoriu tai giria, bet vyriukas ne mano skonio blush2.gif Gal kaip aktorius ir nieko...Mergina visai grazi. Ten kaip supratau apie studenciokus, o as kazkaip nebelabai megstu tokiu filmu apie jaunimeli, man biski brandesni patinka biggrin.gif As po KPA irgi noriu ka nors pradet ziuret, bet nzn ka...Noriu kazko su igarsinimu, nes kad galeciau ziurint ka nors veikti:)Ir noriu "Ay Yapim" kompanijos serialo, nes man ju serialai kokybes prasme labiausiai patinka:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 17 birželio 2014 - 11:00
Jeigu kam idomu ir lygtai Simbulis prase, tai jau atsirado geros kokybes tas filmas su Enginu Akyüreku ir Suracka (aktore kuri Kurte Sura vaidina), bet kolkas tik turkiskai. As tai jau zinau ka veiksiu ryt tongue.gif

https://www.youtube....NgbVa3vC1E#t=23
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 20, 16:44)
Jeigu kam idomu ir lygtai Simbulis prase, tai jau atsirado geros kokybes tas filmas su Enginu Akyüreku ir Suracka (aktore kuri Kurte Sura vaidina), bet kolkas tik turkiskai. As tai jau zinau ka veiksiu ryt tongue.gif

https://www.youtube....NgbVa3vC1E#t=23

As ir zinau ka, toliau ziuresiu KPA lotuliukas.gif

Aciu uz nuoroda, reikes paieskot gal kur su titrais bus
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 06 20, 16:25)
As ir zinau ka, toliau ziuresiu KPA  lotuliukas.gif

Aciu uz nuoroda, reikes paieskot gal kur su titrais bus

Imesk, jei rasi ax.gif
Atsakyti
mergos, nebezinau ka ziureti, nieko nebeissirenku. su titrais nenoriu, nes su akim nelabai kas. toks vaizdas, kad jau viska paziurejau. UM tik nesu ziurejusi, bet pagal jusu atsiliepimus, kad pagrindinis ten visiskas myznius ir pabaiga be rysio, tai net ir nenoriu as jo ziureti. :(atostogos po savaites, oru nera, tai ryskiai prie teliko laiko nemazai praleisiu, o neissirenku serialo.

buvau bandziusi ant azijietisku persimesti. isijungiau apie kazkokia haremo sugulove, kur istorija prilyginama kaip Hiurrem ir Suyleimano (cia is didingo amziaus kas nezino), nu pora seriju atsikankinau ir nusispjoviau, nes negalejau atskirti aktoriu, visi vienodi lotuliukas.gif ten visas serialas tik 10 ar 20 seriju, tai pagalvojau ,akd per tiek laiko as net neismoksiu ju atskirti. blogiausia, kad ne tik veidai, kuno sudejimai ir tamsus gymis vienodi, bet ir vardai doh.gif:
Atsakyti
As dabar ziuriu Последняя надежда. Na ir visai nieko. Gal nesi macius, tai pasiziurek.
http://turkcinema.tv...-son-bahar.html
Atsakyti
esu maciusi. neblogas
Atsakyti