Roziniai kazkaip buvo apsirenges Bet tai vis tiek nieko neirodo, gal tada paleido, paskui vel puole, gal Pinar gyne, gal zuvyte ranka nukast norejo, o gal siaip piese
Ai, supratau, tu turi omeny kaip zmogzudystes diena apsirenges buvo. Tad aneatsimenu
QUOTE(Milagra @ 2014 06 12, 14:53)
Ai, supratau, tu turi omeny kaip zmogzudystes diena apsirenges buvo. Tad aneatsimenu
Butent ai palauksiu treciadienio Vakar tai jis apranga prie deimantu priderines buvo
Nu man jis sakau, anksciau buvo itariamasis nr 1, ju porele, bet dabar dar labai ant motinos galvoju Gal jis tik aplinkybiu auka kokia patapo. Gal sustabdyt bande mamka O paskui deimantai tik pabiro, tai ciupo rozini ir pabego nu
QUOTE(Milagra @ 2014 06 12, 16:18)
Nu man jis sakau, anksciau buvo itariamasis nr 1, ju porele, bet dabar dar labai ant motinos galvoju Gal jis tik aplinkybiu auka kokia patapo. Gal sustabdyt bande mamka O paskui deimantai tik pabiro, tai ciupo rozini ir pabego nu
Nu man motinele is vis neitartina,bet gal ir be reikalo
Gal reikia susikurt tema atskira pinigams, nes cia tuoj vel moralo gausim
QUOTE(Milagra @ 2014 06 12, 15:34)
Gal reikia susikurt tema atskira pinigams, nes cia tuoj vel moralo gausim
gal sukursi? Gal atsiras veliau daugiau ziurinciu ir norinciu pasisakyt
Yra anosas jau http://m.youtube.com...h?v=k515Vuj6rPE
Viskas bus gerai jau vel laukiu serijos
Koks Omeras mazas pries Leventa atrodo
Galiu biškį į šoną kalbą nusukt? Kad nervai aprimtų. Apžiūrėjau naują serialą, "Aglatan dans", lietuviškai būtų turbūt kažkas panašaus į "Šokis iki ašarų" . Ten visai neblogas saldainiukas vaidina. Nematėt? Gaila, kad kol kas tik pirma serija su įgarsinimu.
QUOTE(giluze @ 2014 06 12, 16:40)
Galiu biškį į šoną kalbą nusukt? Kad nervai aprimtų. Apžiūrėjau naują serialą, "Aglatan dans", lietuviškai būtų turbūt kažkas panašaus į "Šokis iki ašarų" . Ten visai neblogas saldainiukas vaidina. Nematėt? Gaila, kad kol kas tik pirma serija su įgarsinimu.
Reiks po KPA kazka pradet ziuret, reikes turet sita galvoj.
QUOTE(giluze @ 2014 06 12, 17:40)
Apžiūrėjau naują serialą, "Aglatan dans", lietuviškai būtų turbūt kažkas panašaus į "Šokis iki ašarų" . Ten visai neblogas saldainiukas vaidina. Nematėt? Gaila, kad kol kas tik pirma serija su įgarsinimu.
Tai,kad is viso tik viena serija.
QUOTE(lauravala @ 2014 06 12, 19:00)
Tai,kad is viso tik viena serija.
Kolkas viena, su įgarsinimu rusų kalba. Antra - originalas, o trečios įdėtas anonsas. Labai tikiuosi, kad tai ne viskas.
Buvau uzmetus aki, jei cia tas kur vaidina Kivanc Kasabali. Jis sgeriausias Kivanc Tatlitug draugas
Prašom į naujus namus Pinigai pinigėliai