Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Milagra @ 2014 06 11, 22:36)
Nu Raimusiuxxx, leidziu tau Omera nudauzt siandien biggrin.gif Jei ne, tai as pribaigsiu biggrin.gif Nors, tikrai nesitikejau nieko kito is jo  ax.gif

Aha, Sibel mamele tai grynas maitvanagis. Viena dukra palaidojo ir kita kisa i ta pacia mesmale. Siaubas kazkoks. Nors ji pati man kazkiek primena Kuziejaus motinele. Toks prototipas.

Zodziu, puses nemaciau isvis, kitos puses irgi praktiskai nemaciau. Akies krasteliu. Mane labiausiai nervina Bahar mad.gif

Ai, Niliufer dar fainas siurprizas biggrin.gif Taip jai ir reikia  rolleyes.gif
Papildyta:

Va va, tuoj vel ateis Levant bey, o Omeras eis paverkt i pagalve biggrin.gif

O man, zinok, jau dzin, lai buna Elif su Leventu, lai gyvena ilgai ir laimingai. Omeras lai isvis varo i VANA nusikalteliu gaudyt, gal kokia premija uzsidirbs, tada jau nebekompleksuos. Ka as zinau, visai man nepatiko, tas scenrisciu posukis i turtingus ir vargsus - banalu. Nusivyliau sia serija, anosai buvo geresni biggrin.gif Isvis net kitos serijos nebelaukiu.... schmoll.gif
Vienintelis siandienos pliusas, kad Niuliufer suzinojo is kur kojos dygsta :)Beje, kaip man ta aktore baisiai verkia blush2.gif
Atsakyti
As galvoju,kad Sibel motina pamelavo dukrai apie operacija ir,kad ner pinigu g.gif

Nu ta kas tai Niulifer nutiko??????? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 12, 07:06)
As galvoju,kad Sibel motina pamelavo dukrai apie operacija ir,kad ner pinigu  g.gif

Nu ta kas tai Niulifer nutiko???????  bigsmile.gif

As irgi galvoju, kad ji su ta operacija savo dukras tik santazuoja. As i ja negaliu ziuret, kai ji verkia, man veidmainiu veidmaine schmoll.gif
Rado kompakta ir pamate, kas ten nufilmuota blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 12, 08:30)
Rado kompakta ir pamate, kas ten nufilmuota blink.gif

taigi Metinas ji perlauze? Tai dabar nusivylus meile bliauna?
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 12, 07:46)
taigi Metinas ji perlauze? Tai dabar nusivylus meile bliauna?

Tai kas ten zino, kiek ten kopiju jis pasidares biggrin.gif Tikraja ta zodzio prasme- BLIAUNA! biggrin.gif
Atsakyti
Man dar uzkliuvo Elif ir Niulifer batai blush2.gif pas Elif ,tai kaip tokius galima nesiot biggrin.gif o pas Niulifer apskritai,kaip galima paeiti su tokiais g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oi, batai gerrrri lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Niliufer kanopos ypatingai biggrin.gif

As, kaip supratau, jis sulauze CD kur Elif pinigus plauna, o ne su Niliufer. Bet galiu ir klysti.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 12, 09:04)
Oi, batai gerrrri  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Niliufer kanopos ypatingai biggrin.gif

As, kaip supratau, jis sulauze CD kur Elif pinigus plauna, o ne su Niliufer. Bet galiu ir klysti.

Ne ne ta kur jie abu nufilmuoti,kai lauze rode istraukas is to.

O kaip gavo CD?
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 12, 08:12)
Ne ne ta kur jie abu nufilmuoti,kai lauze rode istraukas is to.

O kaip gavo CD?

As tik puse akies maciau, tai tiksliai nenuziurejau, kazkur ji ten pas ji atejo, ir kai jis nebuvo salia, pamate stalciuj ta CD ir pasieme apsidziaugus biggrin.gif
Papildyta:
O kas del Omero, tai man visai nekeistas jo elgesys ax.gif Taigi pas ji galvoje dabar visiska kose. Ryte dar galva siena tranke, geles nuo kapu rove, o vakare jau romantika? g.gif Na, ne toks jis. Reikia atsigauti zmogui, kad susiguletu viskas bent kazkiek. Tik, kad kol jam gulesis, kitas Bey gali vieta uzsesti biggrin.gif Bet, mano galva, tai tik pagreitins susigulejima ax.gif
Ir vis pamirstu pasakyti - kas pas Omera per sukuosena? g.gif Kazkoks lizdas padarytas, kai pasilenkia biggrin.gif

Ir dar, po vakarykstes serijos, kiek maciau, beveik neabejoju, kad motinele vienaip ar kitaip tikrai prikisus nagus prie visu nesvariu reikaliuku. Gal su vertimu kitaip pasirodys, bet ziurint tik vaizda, oi itartina ji man pasirode rolleyes.gif

O su Omero broliu, manau, viskas gerai. Neitariu as jo niekuo. Zmonele jo irgi gera biggrin.gif Toks light Mukades variantas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 12 birželio 2014 - 08:37
QUOTE(Milagra @ 2014 06 12, 09:36)
Taigi pas ji galvoje dabar visiska kose. Ryte dar galva siena tranke, geles nuo kapu rove,

Ir vis pamirstu pasakyti - kas pas Omera per sukuosena?  g.gif Kazkoks lizdas padarytas, kai pasilenkia biggrin.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi kokios aistros cia verda lotuliukas.gif

Tai cia jau buvo paskutine serija sio sezono? Tai ar paaiskejo zudikas? Nes pas rusus skaiciau spoilerius, kad paskutineje serijoje turi paaisketi kas ssuije su nuzudymu...

O as visai atsitiktinai netoli savo darbo uztikau rytietisku prekiu parduotuve, ir ziuriu ten tie patys stikliniai persvieciami puodeliai kur geria per ju filmus ir netgi maciau tos raudonos arbatos biggrin.gif
Atsakyti
Batai tai pagerinti lotuliukas.gif
Del "lizdo" tai pas Engina kiek kudlu, matyt nesutvarko ju niekas normaliai biggrin.gif
Diska Metinas su Niuliufer buvo sulauzes.
Dabar galvoju, kad motina vis delto zudike ir bus ji apskritai kokia pravadyla biggrin.gif
Na brolis tai turbut ne zudikas, bet, kad kazkas ten su tais pinigaos yra tai tikrai, nes kokiu tikslu juos akcentuoja. Kaip ir su ta alga vakarykstej serijoj, nenorejo, kad Omeras zinotu g.gif
Brolio zmona man irgi toks gerokai pagerintas Mukades variantas. Tiesiai sviesiai viska isrezia, bet juk tik gero noredama.
Omeras....aisku, ji kazkiek galima suprast, ir po Bahar zodziu ir dar kai nuejo i kavine, kai pavadino, matai, komisara tik Elif sveciu, na galima tikrai kazkiek suprast....Bet, kad nesugebejo nei paskambint, nei kazkaip kitaip pasakyt, kad neateis.....Nu nzn...Vargse laukia ten jo..... Va kodel as myliu tokius vyrus, kaip Kerimas, nes nepasiduoda lengvai jie.....Zodziu....Elif man super moteris. Su juo girtu prasitase, jo girto pliurpalu klausesi. Jai kazkaip buvo dzin iki jo lygio nusileist....As megstu, kai vyras nors siek tiek parodo iniaciatyvos...Zodzio kitoj serijoj is komisaro as laukiu kazko GERO...
Gailiausia tai man paties Engino, kiek jo personazai turi asrau isliet ir isterijos priepoliu atlaikyt. Nors viena koki maziau emocionalesni padarytu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Simbulis @ 2014 06 12, 09:09)
Oi kokios aistros cia verda  lotuliukas.gif

Tai cia jau buvo paskutine serija sio sezono?

biggrin.gif oi ir nesakyk, reikia man baigt su tais turkais biggrin.gif Vakar kazkaip ant nervu man ta serija sugrojo. Ryte perziurejau tai normaliau viskas pasirode biggrin.gif Kita treciadieni bu paskutine. Siaip jau galima pradet ziuret, kol dabaigsi, jau ir paskutine bus isejus. Neparode, kolkas, kas zudikas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 12 birželio 2014 - 09:53