QUOTE(Milagra @ 2014 06 11, 22:36)
Nu Raimusiuxxx, leidziu tau Omera nudauzt siandien Jei ne, tai as pribaigsiu Nors, tikrai nesitikejau nieko kito is jo
Aha, Sibel mamele tai grynas maitvanagis. Viena dukra palaidojo ir kita kisa i ta pacia mesmale. Siaubas kazkoks. Nors ji pati man kazkiek primena Kuziejaus motinele. Toks prototipas.
Zodziu, puses nemaciau isvis, kitos puses irgi praktiskai nemaciau. Akies krasteliu. Mane labiausiai nervina Bahar
Ai, Niliufer dar fainas siurprizas Taip jai ir reikia
Papildyta:
Va va, tuoj vel ateis Levant bey, o Omeras eis paverkt i pagalve
Aha, Sibel mamele tai grynas maitvanagis. Viena dukra palaidojo ir kita kisa i ta pacia mesmale. Siaubas kazkoks. Nors ji pati man kazkiek primena Kuziejaus motinele. Toks prototipas.
Zodziu, puses nemaciau isvis, kitos puses irgi praktiskai nemaciau. Akies krasteliu. Mane labiausiai nervina Bahar
Ai, Niliufer dar fainas siurprizas Taip jai ir reikia
Papildyta:
Va va, tuoj vel ateis Levant bey, o Omeras eis paverkt i pagalve
O man, zinok, jau dzin, lai buna Elif su Leventu, lai gyvena ilgai ir laimingai. Omeras lai isvis varo i VANA nusikalteliu gaudyt, gal kokia premija uzsidirbs, tada jau nebekompleksuos. Ka as zinau, visai man nepatiko, tas scenrisciu posukis i turtingus ir vargsus - banalu. Nusivyliau sia serija, anosai buvo geresni Isvis net kitos serijos nebelaukiu....
Vienintelis siandienos pliusas, kad Niuliufer suzinojo is kur kojos dygsta :)Beje, kaip man ta aktore baisiai verkia