Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(lauravala @ 2014 04 11, 09:50)
TEIP  rolleyes.gif ,bet ale bile kaip tobulas,visiskai nieko gero,uzsuku ,sakau gal kas pasikeis,gal isivaziuos,bet vis ne  doh.gif  verysad.gif kaip jis gali but populiarus (filmas)  biggrin.gif labai monotoniskas!

Savašas Nr 2? biggrin.gif
Aš nežiūriu jo, nesu nei vienos serijos mačius, bet turkai "baldielina" dėl jo. Va ir suprask.

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 11, 09:51)
Del Behliulio tai sutinku, neisivaizduoju, nieko kito siam vaidmeny niekaip smile.gif Man apskritai, Kivanco Kuzejus neprilygo Kivanco Behliuliui. Man Behliulis butent jo vaidmuo smile.gif Cia tas pats, kas niekaip neisivaizduoju as nieko kito Bither vaidmeny, kaip tik Beren.

O Enginas yra suvaidines, "ne saldu" heroju - Mustafa, bet niekaip neprisiruosiu as jo to serialo paziuret, kazkaip neisivaizduoju as jo pamiselio, moteris musancio vyro vaidmeny:)))))Bet kadanors paziuresiu tikrai:)

Taip, Behliulis buvo Kivančo topas, be jokios abejonės. Ir be reikalo jis nuo to vaidmens taip bėga. Ir su Beren jie tobula pora. Nieko geresnio, ne tik pas turkus, bet apskritai nesu mačiusi. Kad šitokia energetika būtų tarp aktorių! kai vien nuo žvilgnio šiurpuliukai bėgiotų. Kažkas nerealaus ir nepakartojamo.
Kuziejus kitoks, bet, mano galva, Kivančas savo darbą atliko puikiai. Nesinorėjo nuo jo atitraukti akių. Nors išvaizda kartais ir nespindėjo biggrin.gif Nu bet Kurtas doh.gif Jo tiesiog nėra. Tuščia. Atrodo, kaip kas būtų mumiją pastatęs unsure.gif

Čia tas apie obuolius, ane?

Atsakyti
cia kokiam seriale Enginas blogietis?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 04 11, 10:00)
cia kokiam seriale Enginas blogietis?

Manau, apie šitą kalba - Bir bulut olsam.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 11, 10:59)
Savašas Nr 2? biggrin.gif
Aš nežiūriu jo, nesu nei vienos serijos mačius, bet turkai "baldielina" dėl jo. Va ir suprask.

Tai Savasas,dar bent paslapciu turi,i snuki israsys kaip reikes,o ten Dievo avinelis biggrin.gif ..ir neziurek,neverta schmoll.gif
As pasigrozet uzsuku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 11 balandžio 2014 - 10:10
QUOTE(Milagra @ 2014 04 11, 11:01)

a, nežiūrėjau nes su titrais
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 04 11, 10:09)
Tai Savasas,dar bent paslapciu turi,i snuki israsys kaip reikes,o ten Dievo avinelis  biggrin.gif ..ir neziurek,neverta  schmoll.gif
As pasigrozet uzsuku  lotuliukas.gif

Oi, jis net prisigėrė vieną kartą swoon.gif Ir net svetimoj lovoj atsibudo laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2014 04 11, 10:13)
a, nežiūrėjau nes su titrais

Trumpas jis, tai galima ir pasikankinti smile.gif 29 serijos.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 11, 11:15)
Oi, jis net prisigėrė vieną kartą  swoon.gif Ir net svetimoj lovoj atsibudo laugh.gif

Nu lotuliukas.gif ,tai va, tada Savas pagal Jamana iki kaklo sh...... sedi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 04 11, 10:19)
Nu  lotuliukas.gif ,tai va, tada Savas pagal Jamana iki kaklo sh...... sedi biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 11, 10:01)

Sitas smile.gif

QUOTE(Milagra @ 2014 04 11, 10:18)
Papildyta:

Trumpas jis, tai galima ir pasikankinti smile.gif 29 serijos.

Tai vien del to turbut ir kankinsiuos, kad jis trumpas smile.gif Bet kiek supratau, tai ten veiksmas kazkokiam kaime vyksta, kur isvis labai greizti paprociai.Kiek skaiciau tai toks "sunkokas" tas serialas.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 11, 11:07)
Sitas smile.gif
Tai vien del to turbut ir kankinsiuos, kad jis trumpas smile.gif Bet kiek supratau, tai ten veiksmas kazkokiam kaime vyksta, kur isvis labai greizti paprociai.Kiek skaiciau tai toks "sunkokas" tas serialas.

Aha, ir aš permečiau aprašymą, kad labai jau niūrus, tradicijų senųjų daug. Nežiūrėsiu schmoll.gif Tik užmesiu gal akį į piktą Enginą biggrin.gif Iš cekavumo biggrin.gif

Man jau užteko Menekse ir Halilo, neperžiūrėjau viso.
Atsakyti
As ne i tema sorry,paaiskinkit kas i a.z. kaip nuotrauka i foruma ikelt?
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 04 11, 15:11)
As ne i tema sorry,paaiskinkit kas i a.z. kaip nuotrauka i foruma ikelt?

Paaiškino jau kas? Kad be reikalo rašyt nereikėtų biggrin.gif
Atsakyti