QUOTE(lauravala @ 2014 04 11, 09:50)
TEIP ,bet ale bile kaip tobulas,visiskai nieko gero,uzsuku ,sakau gal kas pasikeis,gal isivaziuos,bet vis ne kaip jis gali but populiarus (filmas) labai monotoniskas!
Savašas Nr 2?
Aš nežiūriu jo, nesu nei vienos serijos mačius, bet turkai "baldielina" dėl jo. Va ir suprask.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 11, 09:51)
Del Behliulio tai sutinku, neisivaizduoju, nieko kito siam vaidmeny niekaip Man apskritai, Kivanco Kuzejus neprilygo Kivanco Behliuliui. Man Behliulis butent jo vaidmuo Cia tas pats, kas niekaip neisivaizduoju as nieko kito Bither vaidmeny, kaip tik Beren.
O Enginas yra suvaidines, "ne saldu" heroju - Mustafa, bet niekaip neprisiruosiu as jo to serialo paziuret, kazkaip neisivaizduoju as jo pamiselio, moteris musancio vyro vaidmeny:)))))Bet kadanors paziuresiu tikrai:)
O Enginas yra suvaidines, "ne saldu" heroju - Mustafa, bet niekaip neprisiruosiu as jo to serialo paziuret, kazkaip neisivaizduoju as jo pamiselio, moteris musancio vyro vaidmeny:)))))Bet kadanors paziuresiu tikrai:)
Taip, Behliulis buvo Kivančo topas, be jokios abejonės. Ir be reikalo jis nuo to vaidmens taip bėga. Ir su Beren jie tobula pora. Nieko geresnio, ne tik pas turkus, bet apskritai nesu mačiusi. Kad šitokia energetika būtų tarp aktorių! kai vien nuo žvilgnio šiurpuliukai bėgiotų. Kažkas nerealaus ir nepakartojamo.
Kuziejus kitoks, bet, mano galva, Kivančas savo darbą atliko puikiai. Nesinorėjo nuo jo atitraukti akių. Nors išvaizda kartais ir nespindėjo Nu bet Kurtas Jo tiesiog nėra. Tuščia. Atrodo, kaip kas būtų mumiją pastatęs
Čia tas apie obuolius, ane?