Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 11, 09:54)

o gal cia isvis Omeras pats prasisuko: pamate, kad Sibel su meiluziu ir nuzude biggrin.gif Dabar apsimeta super duper detektyvu lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 11, 16:54)
o gal cia isvis Omeras pats prasisuko: pamate, kad Sibel su meiluziu ir nuzude biggrin.gif Dabar apsimeta super duper detektyvu lotuliukas.gif

Visko gali but biggrin.gif Cia sakau, kaip Agata Krissti sake, ivykuz zmogzudystei, VISI yra itariamieji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 11, 17:11)
Visko gali but biggrin.gif Cia sakau, kaip Agata Krissti sake, ivykuz zmogzudystei, VISI yra itariamieji  biggrin.gif

biggrin.gif Ne veltui kazkada as labai megau Agata Krissti biggrin.gif
Atsakyti
Bet kokia as beraste doh.gif Atsiprasau, per telefona rasau, pirstai kreivi biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Ka galiu pasakyt, praeitos serijos pabaiga buvo tik saldainis, nes sios pradzia tai - ka as zinau...Kas per daug tas nesveika schmoll.gif Psychas...O tas kapas tai visai juk ne prie ko... schmoll.gif supykau, tikiuosi iki serijos galo atsileisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 11, 20:11)
Psychas...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As nemaciau, tik ka grizau.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 11, 21:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As nemaciau, tik ka grizau.

As siandien ta Omera nudausiu biggrin.gif gun_bandana.gif Ziuriu, kur vercia tam psl. Tai po tu scenu kur BEVEIK ....geriau nerasysiu kokie komentarai pasipyle, vien necenzuriniai lotuliukas.gif Jauciu Omeras gejus lotuliukas.gif Kaip galima tokia kantrybe turet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 11, 21:33)
As siandien ta Omera nudausiu biggrin.gif  gun_bandana.gif Ziuriu, kur vercia tam psl. Tai po tu scenu kur BEVEIK ....geriau nerasysiu kokie komentarai pasipyle, vien necenzuriniai lotuliukas.gif Jauciu Omeras gejus lotuliukas.gif Kaip galima tokia kantrybe turet biggrin.gif

Oooooo, tai as teisi buvau, kad nebus jokio bucinio? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Isijungiau ant reklamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 11 birželio 2014 - 21:44
QUOTE(Milagra @ 2014 06 11, 21:37)
Oooooo, tai as teisi buvau, kad nebus jokio bucinio? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Isijungiau ant reklamos.

Na as juk sakiau, kad Tu orakulas biggrin.gif O turkai scenas moka nufilmuot biggrin.gif Pradzioj serijos Elif ji mieganti girta pati pabuciavo, bet cia nesiskaito biggrin.gif
Atsakyti
Na dabaigiau as 11 serija,del Omero brolio kazkaip nekilo ir man itarimu,Asly ant klaustuko,o va Sibel motina man kaip sutenere pasirode,ir is viso ji man tokia nelabai kokia ta mamele g.gif manau ji dar save parodys!
Atsakyti
Man i Sibel motina isvis ziauru ziuret schmoll.gif
Tai va kolkas neaisku, kas zudikas - beveik visi Denizerai itariamieji.
Serija visa ant nervu pragrojo schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Ant Omero pikta -stabdis, bailys!!!!!!
Ant Bachar pikta - gyvate, kuri zino, kur igelti schmoll.gif
Elif, gaila, nzn buciau jos vietoj turbut i Omero puse ilgai neziureciau... Na lai supyksta normaliai pagaliau!!!!Lai jis paskui ja pasitaso!!!!! biggrin.gif
Kolkas pikta, tai serija nelabai patiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 11 birželio 2014 - 22:33
Nu Raimusiuxxx, leidziu tau Omera nudauzt siandien biggrin.gif Jei ne, tai as pribaigsiu biggrin.gif Nors, tikrai nesitikejau nieko kito is jo ax.gif

Aha, Sibel mamele tai grynas maitvanagis. Viena dukra palaidojo ir kita kisa i ta pacia mesmale. Siaubas kazkoks. Nors ji pati man kazkiek primena Kuziejaus motinele. Toks prototipas.

Zodziu, puses nemaciau isvis, kitos puses irgi praktiskai nemaciau. Akies krasteliu. Mane labiausiai nervina Bahar mad.gif

Ai, Niliufer dar fainas siurprizas biggrin.gif Taip jai ir reikia rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 11, 22:33)
Elif, gaila, nzn buciau jos vietoj turbut i Omero puse ilgai neziureciau... Na lai supyksta normaliai pagaliau!!!!Lai jis paskui ja pasitaso!!!!! biggrin.gif
Kolkas pikta, tai serija nelabai patiko biggrin.gif

Va va, tuoj vel ateis Levant bey, o Omeras eis paverkt i pagalve biggrin.gif
Atsakyti