Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 11, 15:20)

Kur be minusu biggrin.gif pinigus praplove, Omerui megsta kartais prota paknist, verslininke is jos man kolkas keistoka, zmoniu visiskai nepermato, tiesos nesako. Va kiek minusu biggrin.gif

Bet gi visai tai,del gero! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 06 11, 14:06)
O man atrodo motinėlė pirštus prikišus bus, nu negaliu aš jos teigiamos įsivaizduot po Uždraustos meilės, nors jūs ką, atrodo ji turi kažką ir čia iškrėst  lotuliukas.gif  žinau nesąmonė, bet tokios mintys perbėga  lotuliukas.gif

O dėl Elif vairavimo... Bihter vairavimą užskaičiau, toks natūralus buvo, o čia .... Nu toks jau dirbtinis, toks nenatūralus.... Gal tas jos šaltumas, ar kas, bet manęs neitikino...

Nu as kaip visada su tavim sutinku biggrin.gif Ir motineles teigiamos negaliu isivaizduoti ir tas vairavimas tik Bihter kopija, tik prastesne ax.gif
Papildyta:
O motineles praeityje ryskiai kazkoks romaniukas su dede mesininku turetu buti ax.gif
Atsakyti
Isiveliau ir as i turkisku serialus, tikra manijake tapau, bet nebegaliu be ju smile.gif
jusu visu komentarus sakitau bet neisirenku ka toliau ziureti, nepatiko man ezelis, bet UM, Fatmagul ir Kuzejus buvo fantastiski, kazka panasaus i juos galite rekomenduoti ir butinai su vertimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2014 06 11, 14:51)
Isiveliau ir as i turkisku serialus, tikra manijake tapau, bet nebegaliu be ju  smile.gif
jusu visu komentarus sakitau bet neisirenku ka toliau ziureti, nepatiko man ezelis, bet UM, Fatmagul ir Kuzejus buvo fantastiski, kazka panasaus i juos galite rekomenduoti ir butinai su vertimu ax.gif

Galit pabandyt paziuret Kara para ask. Jo sezonas kita savaite baigsis. Bet kito sezono reikes laukt iki rudens ax.gif Toks siuolaikinis serialas. Dinamiskas, siek tiek detektyvo, romantikos.…
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 11, 07:30)
O motineles praeityje ryskiai kazkoks romaniukas su dede mesininku turetu buti  ax.gif

Aš paskutinę tik turkiškai žiūrėjau, tai gal ten daugiau užuominų yra, bet manau tavęs nuojauta neapgauna, nešasi į kokį tai romaniuką... O ta Sevil sesuo ar kartais ne Elif sesuo? Nežianu kodėl tą ištraukiau.... Kažkurioj serijoj buvo kalba kad mamelė spèjo, kad Sevil jo dukra, bet man greičiau jau jos sesuo? O gal tik "bizniai" juos siejo, pamatysim... A nežinau, prispėlioti daug galima....

O Omeo brolis.... Teisuolį vaidina, bet manau irgi kažkas išlys... Jis man toks gana prisitaikėliškas... Gal ir netrokšta pinigų,bet nemanau kad atsisakytų jei jam jų pasiūlytų

Laukinė mintis! O gal čia jis juos nužudė!! lotuliukas.gif negali būti tokia versija??? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 11 birželio 2014 - 15:48
QUOTE(Mockava @ 2014 06 11, 15:45)

O Omeo brolis.... Teisuolį vaidina, bet manau irgi kažkas išlys... Jis man toks gana prisitaikėliškas... Gal ir netrokšta pinigų,bet nemanau kad atsisakytų jei jam jų pasiūlytų
Laukinė mintis! O gal čia jis juos nužudė!! lotuliukas.gif negali būti tokia versija???  g.gif  lotuliukas.gif

Ta prasme Omero brolis nuzude?Man buvo smestelejus tokia mintis blush2.gif Apskritai as jau rasiau, kad cia man beveik visi itartini lotuliukas.gif As net Sibel teva buvau itarus lotuliukas.gif Galvojau apsimeta, kad negali vaiksciot.
Pradzioj galvojau, kad Sibel bus tikrai Elif sesuo, bet dabar kazkaip abejoju. Va buten man Omero brolis nesa i toki, kuriam pasiulius nemazai pinigu jis daug kam gali ryztis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 11, 09:06)
Ta prasme Omero brolis nuzude?Man buvo smestelejus tokia mintis blush2.gif Apskritai as jau rasiau, kad cia man beveik visi itartini lotuliukas.gif As net Sibel teva buvau itarus lotuliukas.gif Galvojau apsimeta, kad negali vaiksciot.
Pradzioj galvojau, kad Sibel bus tikrai Elif sesuo, bet dabar kazkaip abejoju. Va buten man Omero brolis nesa i toki, kuriam pasiulius nemazai pinigu jis daug kam gali ryztis g.gif

Hmmmm tėvas nekėlė įtarimų, bent kol kas, bet brolis taip... Kaip sakiau nemačiau paskutinės su vertimu dar, bet iš kur jis pinigų tam stogui taisyt gavo? Gal va čia tie nešvarūs pinigai lenda... Oi turiu žiūrėt su vertimu, o ne spėliot... Man jis net įtartinesnis už mamelę blink.gif lotuliukas.gif
Man jis labai nepatiko, kai supyko, kad Omeras atsirado nusikaltimo vietoje, kai rado Sibel nužudytą... Nors iš dalies galima suprasti tą jo nepasitenkinimą, bet ....

Nu, neatrodo jis toks sąžinongas kaip turėtų būti.... Pamatysim, gal be reikalo čia mes žmones apšnekam lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 11 birželio 2014 - 16:20
O man atrodo, kad mamele pagalvojo, kad Sibel jo meiluze ir uz tai pasiunte ji anapus ax.gif Bet cia gal toks perpaprastas variantas biggrin.gif
Del brolio tai isvartet, as naiviai tikiu, kad jis gerietis ax.gif Man kazkaip visos mintys sukasi apie Denizeru aplinka. Bet va is kur pinigai stogui tai tiksliai idomu. Ir KAS SUVALGE TIRAMISU??!! laugh.gif
Papildyta:
PS nu kaip man patinka turku saldumynai ax.gif Valgau va kaip tik tuos klijus su riesutais, kaip MB sako biggrin.gif
Atsakyti
Uf kiek minciu apmastymam thumbup.gif
As vakare dabaiginesiu ziuret,tai idemiai ta broli stebesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 11 birželio 2014 - 16:29
QUOTE(lauravala @ 2014 06 11, 16:27)
Uf kiek minciu apmastymam  thumbup.gif
As vakare dabaiginesiu ziuret,tai idemiai ta broli stebesiu  lotuliukas.gif

Na, jis vis burbedavo ant Omero, kad jis uzsimojo zutbut istirti ta zmogzudyste. bet realiai tai jis man uzkliuvo tik paskutinej serijoj. Labai idomi jo ta reakcija buvo. Bet kad jis zudikas nepagalvojau.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 11, 17:33)
Na, jis vis burbedavo ant Omero, kad jis uzsimojo zutbut istirti ta zmogzudyste. bet realiai tai jis man uzkliuvo tik paskutinej serijoj. Labai idomi jo ta reakcija buvo. Bet kad jis zudikas nepagalvojau.

Ta jus jau siandien praneskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 11, 16:33)

Man jis pirmoj serijoj uzkliuvo. Kazkodel, kai ziurejau be vertimo, man jis piktokas pasirode. biggrin.gif Paskutinej serijoj irgi uzkliuvo. Stogui, kaip supratau, aceit kredita paeme smile.gif
o gal cia isvis Omeras pats prasisuko: pamate, kad Sibel su meiluziu ir nuzude biggrin.gif Dabar apsimeta super duper detektyvu lotuliukas.gif
Kad vyras kazkoks dalyvavo zmogzudystej tai faktas, nes turejo turet jegu patempt Sibele.
Del TIRAMISU, tikiuos kad nieks jo neismete, atidave dedulei, atliekanciam Kupidono pareigas biggrin.gif

Atsakyti