Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 11, 07:02)
Su tais pasitikejimais tai susisvaigo, cia maziausiai jai apie tai reikia kalbet biggrin.gif

Tai as ir jo nesupratau, kazkoks pavydas pas ji keistas ir man atrodo, kad jis turi  silpnybe pinigams.

O pabaiga tai kai antra karta ziurejau, perdeta bigsmile.gif butu labiau patike jei laptopa butu metes i siena. Cia turbut norejo, kad Elif issigastu ir apie pinigu praplovima bijotu prasitart ax.gif

Ledas, ne moteris bigsmile.gif

Aha, kam kalbet, o kam tylet reiketu doh.gif O tiramisu kazin tas diedukas suvalge? biggrin.gif

Kad del pinigu man kazkaip neatrodo, kad jis silpnybe turi. Siaip nelabai supratau ar jis ant Omero supyko ar ant saves. Iki siol man jis kaip ir nieko atrode.

Na va, tai reiskia as objektyviai sureagavau ax.gif

Abu jie cia baisiai lediniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 11, 08:21)
Abu jie cia baisiai lediniai biggrin.gif

drinks_cheers.gif iki kito trecciadienio lai tokie islieka, o jau kitam sezone bus matyt biggrin.gif
Kas liecia objektyvuma, tai ne visad as su juo susitvarkau biggrin.gif As topinis Avinas pirma padarau, o paskui tik permastau viska blush2.gif

Beje, kaip supratau vakar Kurto paskutine sio sezono serija buvo. Kiek pas ruses paskaiciau tai palyginus visai nieko serija gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 11 birželio 2014 - 08:59
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 11, 08:55)
Kas liecia objektyvuma, tai ne visad as su juo susitvarkau biggrin.gif As topinis Avinas pirma padarau, o paskui tik permastau viska blush2.gif

Beje, kaip supratau vakar Kurto paskutine sio sezono serija buvo. Kiek pas ruses paskaiciau tai palyginus visai nieko serija gavosi  bigsmile.gif

Tai tu ne isimtis. Kai jau labai "myli", tai sunku objektyviai vertint rolleyes.gif Ir man, nors as ir ne avinas, o liutas biggrin.gif

Aha, buvau isijungus kaip tik tuo momentu, kai Petro baronesa nusove, tai toks juokas paeme biggrin.gif Nes kazkada sakiau, kad visus likusius issaudyt turetu lotuliukas.gif Tik ta vieta ir maciau, paskui pakibo ir nebeatsigavo. Ir labai del to neliudejau kazkaip ax.gif biggrin.gif Zluges man tas serialas ir nesuprantu nei autoriu, nei aktoriu noro ji testi. Gaila, galetu geriau ka nors kito sugalvoti, tai butu bent ko laukti. O dabar reiks dar metus laiko i ta ozi ziureti biggrin.gif Visomis prasmemis, ne tik del barzdos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 11, 09:28)
Tai tu ne isimtis. Kai jau labai "myli", tai sunku objektyviai vertint  rolleyes.gif Ir man, nors as ir ne avinas, o liutas biggrin.gif

Gaila, galetu geriau ka nors kito sugalvoti, tai butu bent ko laukti. O dabar reiks dar metus laiko i ta ozi ziureti biggrin.gif Visomis prasmemis, ne tik del barzdos biggrin.gif

Tai gal po vasaros atsigaus ten viskas bigsmile.gif Visus ozius isivarines ir kibs i darbus su naujom jegom bigsmile.gif Kaip ten turkai sako: inshallah gsmile:
Atsakyti
Nemoku fotkes ikelt verysad.gif tai ikeliu adresa, ten pacioje psl apacioje pas Bacharka sukne tokia nebloga blink.gif
http://www.ashkimsin....html?start=330
Atsakyti
As KPA,del zmogzudystes pradedu itarinet Tanera,Asly vyra g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 11, 12:37)
As KPA,del zmogzudystes pradedu itarinet Tanera,Asly vyra  g.gif

O as manau, kad jis ne pats nuzude, bet zino, kas tai padare. Kazkaip jis man per skystas but zudiku, bet ka cia gali zinot g.gif
Atsakyti
Tai as jau seniai sakiau, kad man ta porele itartiniausia. Jei ne patys nukepe, tai tikrai mate ir zino kas tai padare. Skystas ne skystas, kas cia gali zinot, galejo ir netycia tai padaryt ir pan. Nu idomu ziauriai. Labai laukiu vakaro. Tikiuosi, neuzlus kaip vakar kurtas. Nes vakar tai dzin, o siandien jau gaila butu biggrin.gif

Suknele nebloga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 11, 13:52)
O as manau, kad jis ne pats nuzude, bet zino, kas tai padare.

Kad zino tai faktas,ir kol kas daugiau nera i ka zvairuot,nebent veliau dar islys. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 11, 05:52)
O as manau, kad jis ne pats nuzude, bet zino, kas tai padare. Kazkaip jis man per skystas but zudiku, bet ka cia gali zinot g.gif

O man atrodo motinėlė pirštus prikišus bus, nu negaliu aš jos teigiamos įsivaizduot po Uždraustos meilės, nors jūs ką, atrodo ji turi kažką ir čia iškrėst lotuliukas.gif žinau nesąmonė, bet tokios mintys perbėga lotuliukas.gif

O dėl Elif vairavimo... Bihter vairavimą užskaičiau, toks natūralus buvo, o čia .... Nu toks jau dirbtinis, toks nenatūralus.... Gal tas jos šaltumas, ar kas, bet manęs neitikino...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 06 11, 15:06)

O dėl Elif vairavimo... Bihter vairavimą užskaičiau, toks natūralus buvo, o čia .... Nu toks jau dirbtinis, toks nenatūralus.... Gal tas jos šaltumas, ar kas, bet manęs neitikino...

drinks_cheers.gif ir apskritai,nu jau tokia... tik teigiama be minusu mergiote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 06 11, 14:06)
O man atrodo motinėlė pirštus prikišus bus, nu negaliu aš jos teigiamos įsivaizduot po Uždraustos meilės, nors jūs ką, atrodo ji turi kažką ir čia iškrėst  lotuliukas.gif  žinau nesąmonė, bet tokios mintys perbėga  :lotuliuka

Nzn ar nesamone, bet man motina irgi itartina biggrin.gif nepasakyciau, kad labai gedi vyro. Man ji keista kazkuom.Arba man irgi pati aktore nesiziuri tokiam vaidmeny, man norisi is jos kazkokio juodo darbelio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2014 06 11, 14:12)
drinks_cheers.gif ir apskritai,nu jau tokia... tik teigiama be minusu mergiote  ax.gif

Kur be minusu biggrin.gif pinigus praplove, Omerui megsta kartais prota paknist, verslininke is jos man kolkas keistoka, zmoniu visiskai nepermato, tiesos nesako. Va kiek minusu biggrin.gif
Atsakyti