Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Milagra @ 2014 06 09, 17:21)
Bet Bahar kokia pinda gun_bandana.gif
Kai tokiu draugu turi, tai ir priesu nereikia  doh.gif

Labai cia jau svelniai ja apibudinai biggrin.gif as kitoki epiteta jai pripiesciau biggrin.gif Bet tinka man jai tas vaidmuo, kaip akis pakelnojo smile.gif
Atsakyti
narodu mnogo, a pogovorit' ne s kem rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 10, 19:08)
narodu mnogo, a pogovorit' ne s kem  rolleyes.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 10, 18:08)
narodu mnogo, a pogovorit' ne s kem  rolleyes.gif

lotuliukas.gif
Galim pagavaryt, va pvz vakar paziurejau KPA ir tokie pastebejimai: Nebahat Cehre dubliuoja kazkas?Ta prasme ji ne savo balsu kalba, nes kai ziurejau jos interviu, jos tikrai ne toks balsas smile.gif Paskui tas Elif sunenas tai vis is "niekur" atsiranda biggrin.gif pabuna 5 min kadre ir dingsta, kaip i vandeni biggrin.gif Ai dar siandien paskaiciau, kad KPA 12 serijos 2 anonsas, musa visus perziuros rekordus bigsmile.gif Bus juoko, jei tai bus tikrai tik sapnas bigsmile.gif
Na va parazgavarivala tongue.gif
Atsakyti
Ar kas žiūrėjot seriala intikam, kaip šis atrodė? Belukent Fatmagulės, norisi ką nors pažiūrėti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 10, 20:20)
lotuliukas.gif
Galim pagavaryt, va pvz vakar paziurejau KPA ir tokie pastebejimai: Nebahat Cehre dubliuoja kazkas?Ta prasme ji ne savo balsu kalba, nes kai ziurejau jos interviu, jos tikrai ne toks balsas smile.gif Paskui tas Elif sunenas tai vis is "niekur" atsiranda biggrin.gif pabuna 5 min kadre ir dingsta, kaip i vandeni biggrin.gif Ai dar siandien paskaiciau, kad KPA 12 serijos 2 anonsas, musa visus perziuros rekordus bigsmile.gif Bus juoko, jei tai bus tikrai tik sapnas bigsmile.gif
Na va parazgavarivala tongue.gif

O man tai tos psichines ligos kliuna,ir perdetas ju saugojimas.
Ir Elif su savo marazmais apie pasitikejima g.gif ,istatymas yra istatymas,ir pries ji nepapusi..... Tai cia mano pastebejimai ax.gif
Atsakyti
Aha, mane irgi Elif sunervino su savo priekaistais. Ira dar nesupratau Omero brolio.
Nu ir ta pabaiga.... cool.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 10, 23:41)
Aha, mane irgi Elif sunervino su savo priekaistais. Ira dar nesupratau Omero brolio.
Nu ir ta pabaiga....  cool.gif  ax.gif  biggrin.gif

as tik puse sugebejau perziuret,laukiu igarsinimo blush2.gif
Atsakyti
Ai,dar man Elif darosi pet saldi,zodziu protinga,turtinga,grazi ,ir vairuoja be proto gerai blink.gif biggrin.gif ir dar visaip kaip ..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 10, 23:01)
Ai,dar man Elif darosi pet saldi,zodziu protinga,turtinga,grazi ,ir vairuoja be proto gerai  blink.gif  biggrin.gif ir dar visaip kaip ..... ax.gif

Tas vairavimas tai man Bihter primine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 10, 22:41)
Nu ir ta pabaiga....  cool.gif  ax.gif  biggrin.gif

Su tais pasitikejimais tai susisvaigo, cia maziausiai jai apie tai reikia kalbet biggrin.gif Tai as ir jo nesupratau, kazkoks pavydas pas ji keistas ir man atrodo, kad jis turi silpnybe pinigams.
O man Elif, jei ne tie jos priekaistai, ir perdeta meile savo pagerintai seimynai, labai patinka. Ideali mergicka. Buciau vyras iskart isimyleciau biggrin.gif
O pabaiga tai kai antra karta ziurejau, perdeta bigsmile.gif butu labiau patike jei laptopa butu metes i siena. Cia turbut norejo, kad Elif issigastu ir apie pinigu praplovima bijotu prasitart ax.gif
O vairuoja Elif tai super ir svarbiausia humora jausma turi. Ledas, ne moteris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 11, 08:02)
Ledas, ne moteris bigsmile.gif

Ta vat,kad realiai tokiu nebuna biggrin.gif
Atsakyti