Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 06, 16:18)
Tai man irgi ta lova nebutina, mane visi tie  ranku prisilietimai, plauku pauostymai ir pan. labiau veikia, bet cia, palyginus,greit viskas vyksta, tai turbut ir daugiau parodys bigsmile.gif
Kazkada skaiciau aktores, vaidinancios Sibel, interviu, tai ji ten raso, kaip ji susivaidino su Enginu, kaip jiems puikiai per kelias minutes pavyko chemija pavaizduot rolleyes.gif Galvoju, na gerai, as apie ta chemija nelabai ka suprantu, bet ten apart brolio ir sesers nieko nepamaciau....Pasiskaiciau, pas ruses, gal jos ten izvalgesnes, bet pasirodo ir jos nieko nepamate rolleyes.gif Zodziu ne tik personazas, bet ir pati aktore pagerinta:DDD

Aha, ir man. Aisku, Kuzey ziuredama tai burnojau labai. Bet tai del to, kad vis sutrukdydavo jiems kas. Ir dazniausiai tai mamele Dzemre neuzsiciaupianti doh.gif Nu eina sau kaip nervindavo laugh.gif

Tai ka jie ten susivaidino idomu biggrin.gif Kad net nebuvo ka vaidint. As gal tik viena scena tepamenu su jais, kai jis del cigareciu klause ir viskas.
Papildyta:
Nu bet koks man Kivanc dabar i ozi panasus doh.gif Paziurejau nauja reklama banko, nu gryna ozio barzda, eina sau doh.gif biggrin.gif Butu zmogus kaip zmogus, tai ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 06, 16:25)

Nu bet koks man Kivanc dabar i ozi panasus  doh.gif Paziurejau nauja reklama banko, nu gryna ozio barzda, eina sau  doh.gif  biggrin.gif Butu zmogus kaip zmogus, tai ne biggrin.gif

Man kai kuriose nuotraukose jis normaliai su ta barzda ziurisi, bet kur kokia pafilmuota medziaga, tai nelabai biggrin.gif is sono labai ilgas veidas atrodo. Beje, jis man kazkoks per kudas pasidares biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 06, 16:35)
Man kai kuriose nuotraukose jis normaliai su ta barzda ziurisi,

bet kur kokia pafilmuota medziaga, tai nelabai biggrin.gif is sono labai ilgas veidas atrodo. Beje, jis man kazkoks per kudas pasidares biggrin.gif

Taip, yra foto, kur geru kampu pagauta ir visai patraukliai atrodo.

Aha, siaubas kazkoks doh.gif Kad nors vaidmuo butu to vertas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 06, 16:38)
Taip, yra foto, kur geru kampu pagauta ir visai patraukliai atrodo.

Aha, siaubas kazkoks  doh.gif Kad nors vaidmuo butu to vertas  doh.gif

Bet tu tikra fane, neprarandi vilties, kad Suriko nuotykiai pasitaisys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 06, 16:40)
Bet tu tikra fane, neprarandi vilties, kad Suriko nuotykiai pasitaisys biggrin.gif

Kad as jau ja seniai praradau blush2.gif Puses seriju nesu macius, tik gal pirmas kokias 3 ir 11 turkiskai biggrin.gif
Papildyta:
Is tikro, tai nerandu ka ziuret. Aisku, jei butu KPA visos serijos, tai sugriauzciau jas per savaite, bet daugiau niekas nekabina. Tai ziurineju ka is senienu isvercia. Gumus pasiziuriu, nes esu macius sloveniskai biggrin.gif Per TV ka rodo, man nesiziuri lietuviskai. Nezinau kaip su Fatmagiule bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 06 birželio 2014 - 16:50
QUOTE(Milagra @ 2014 06 06, 16:49)

Papildyta:
Is tikro, tai nerandu ka ziuret. Aisku, jei butu KPA visos serijos, tai sugriauzciau jas per savaite, bet daugiau niekas nekabina. Tai ziurineju ka is senienu isvercia. Gumus pasiziuriu, nes esu macius sloveniskai biggrin.gif Per TV ka rodo, man nesiziuri lietuviskai. Nezinau kaip su Fatmagiule bus.

O Gumus cia pirmas Kivanco darbas?reiks man ji gal kada paziuret biggrin.gif Fatmagule garantuotai pagadins lietuviskas vertimas, bet kai as ten viska mintinai moku, tai susitaikysiu. Siandien specialiai idemiai klausiausi Meiles ir bausmes. Nera ka lygint kaip jis rusiskai ir kaip lietuviskai ziurisi. Isvis turkiskai geriausia paziuret, o paskui su igarsinimu, nes aktoriui visos intonacijos man labai reismingos pas turkus. Bet cia turbut tik as tokia kuoktelejus, kad ir turkiskai ir rusiskai galiu po kelis kartus ziuret rolleyes.gif Isitikinau, kad lietuviskas igarsinimas suflegmina serialus g.gif Todel man Meilej ir bausmej visi tokie flegmiski zmones pasirode rolleyes.gif Su rusu vertimu viskas zymiai normaliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 06, 17:00)
O Gumus cia pirmas Kivanco darbas?reiks man ji gal kada paziuret biggrin.gif Fatmagule garantuotai pagadins lietuviskas vertimas, bet kai as ten viska mintinai moku, tai susitaikysiu. Siandien specialiai idemiai klausiausi Meiles ir bausmes. Nera ka lygint kaip jis rusiskai ir kaip lietuviskai ziurisi. Isvis turkiskai geriausia paziuret, o paskui su igarsinimu, nes aktoriui visos intonacijos man labai reismingos pas turkus. Bet cia turbut tik as tokia kuoktelejus, kad ir turkiskai ir rusiskai galiu po kelis kartus ziuret rolleyes.gif  Isitikinau, kad lietuviskas  igarsinimas suflegmina serialus g.gif Todel man Meilej ir bausmej visi tokie flegmiski zmones pasirode rolleyes.gif Su rusu vertimu viskas zymiai normaliau rolleyes.gif

Ne ne, as irgi priziuozus. Kas labai patinka, tai man reikia "persivalgyti". Uzdraustos meiles, Kuzey ir Guney bei Meiles ir bausmes kai kurias serijas esu begalybe kartu ziurejusi visais imanomais variantais ir dar turbut ziuresiu po kiek laiko doh.gif biggrin.gif

Gumus, taip, pirmas blynas ir, mano galva, visai neprisviles ax.gif Tik man ta Songul Oden tokia nelabai ax.gif
Papildyta:
Beje, man Engino labai grazus balsas, toks aksominis ax.gif Vien del to turkiskai ziuret apsimoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 06, 17:13)

Papildyta:
Beje, man Engino labai grazus balsas, toks aksominis  ax.gif Vien del to turkiskai ziuret apsimoka biggrin.gif

Aga barchatiniu ji dazniausiai visur vadina biggrin.gif Siaip as ir norejau rasyt, kad man vien del Engino naturalaus balso negirdejimo, serialas susigadina biggrin.gif Bet pasigedinau biggrin.gif Eilerasti ir laiskus kai jis skaitys lai lietuviai palieka be igarsinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 06, 17:30)
Aga barchatiniu ji dazniausiai visur vadina biggrin.gif Siaip as ir norejau rasyt, kad man vien del Engino naturalaus balso negirdejimo, serialas susigadina biggrin.gif Bet pasigedinau biggrin.gif Eilerasti ir laiskus kai jis skaitys lai lietuviai palieka be igarsinimo biggrin.gif

Na, as tai jau tikrai objektyviai ji vertinu biggrin.gif Balsas nuostabus wub.gif Nera cia ko gedytis biggrin.gif O del barchatinio tai geras, as ilgai galvojau kaip cia ji pavadinti lotuliukas.gif Ir, pasirodo, radau toki zodi, koks ir priklauso, na, beveik, barchatas turbut sustriau uz aksoma biggrin.gif
Va Murato tai man labiau patiko rusisko igarsinimo klausytis biggrin.gif bet paskui kazkaip ausis priprato ir prie jo naturalaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 06 birželio 2014 - 17:41
QUOTE(Milagra @ 2014 06 06, 17:36)
Na, as tai jau tikrai objektyviai ji vertinu biggrin.gif Balsas nuostabus  wub.gif Nera cia ko gedytis biggrin.gif O del barchatinio tai geras, as ilgai galvojau kaip cia ji pavadinti  lotuliukas.gif Ir, pasirodo, radau toki zodi, koks ir priklauso, na, beveik, barchatas turbut sustriau uz aksoma  biggrin.gif
Va Murato tai man labiau patiko rusisko igarsinimo klausytis biggrin.gif bet paskui kazkaip ausis priprato ir prie jo naturalaus.

O man Murato iskart normalus balsas pasirode, sakyciau visai nieko biggrin.gif Bet va Jasemin tai man balsas nepatinka visai schmoll.gif Beje Beren kai ramiai kalba ir kai dainuoja man irgi labai grazus balsas rolleyes.gif Ai dar aktores, kuri vaidino Mukades, man buvo grazus balsas, tik jos vaidmeniui nelabai tiko bigsmile.gif
Atsakyti
Aha, kai dainuoja Beren ir Enginas, as is pradziu galvojau kad cia ne ju balsai, tik paskui daejo kad cia ju naturalus... Ta klipa vis karts nuo karto pasiklausau... Tik butu gerai suprast apie ka jie dainuoja ax.gif , nes turkiskai man ziauriai graziai skamba ta daina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 06 06, 19:36)
Aha, kai dainuoja Beren ir Enginas, as is pradziu galvojau kad cia ne ju balsai, tik paskui daejo kad cia ju naturalus... Ta klipa vis karts nuo karto pasiklausau... Tik butu gerai suprast apie ka jie dainuoja  ax.gif , nes turkiskai man ziauriai graziai skamba ta daina  :r
olleyes:

http://m.youtube.com...h?v=5z3Do_wB3Hk
Rusiski titrai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 06 birželio 2014 - 20:09