QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 06, 16:18)
Tai man irgi ta lova nebutina, mane visi tie ranku prisilietimai, plauku pauostymai ir pan. labiau veikia, bet cia, palyginus,greit viskas vyksta, tai turbut ir daugiau parodys
Kazkada skaiciau aktores, vaidinancios Sibel, interviu, tai ji ten raso, kaip ji susivaidino su Enginu, kaip jiems puikiai per kelias minutes pavyko chemija pavaizduot Galvoju, na gerai, as apie ta chemija nelabai ka suprantu, bet ten apart brolio ir sesers nieko nepamaciau....Pasiskaiciau, pas ruses, gal jos ten izvalgesnes, bet pasirodo ir jos nieko nepamate Zodziu ne tik personazas, bet ir pati aktore pagerinta:DDD
Kazkada skaiciau aktores, vaidinancios Sibel, interviu, tai ji ten raso, kaip ji susivaidino su Enginu, kaip jiems puikiai per kelias minutes pavyko chemija pavaizduot Galvoju, na gerai, as apie ta chemija nelabai ka suprantu, bet ten apart brolio ir sesers nieko nepamaciau....Pasiskaiciau, pas ruses, gal jos ten izvalgesnes, bet pasirodo ir jos nieko nepamate Zodziu ne tik personazas, bet ir pati aktore pagerinta:DDD
Aha, ir man. Aisku, Kuzey ziuredama tai burnojau labai. Bet tai del to, kad vis sutrukdydavo jiems kas. Ir dazniausiai tai mamele Dzemre neuzsiciaupianti Nu eina sau kaip nervindavo
Tai ka jie ten susivaidino idomu Kad net nebuvo ka vaidint. As gal tik viena scena tepamenu su jais, kai jis del cigareciu klause ir viskas.
Papildyta:
Nu bet koks man Kivanc dabar i ozi panasus Paziurejau nauja reklama banko, nu gryna ozio barzda, eina sau Butu zmogus kaip zmogus, tai ne