Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

http://m.youtube.com...h?v=JxY3m_whb7Y
Isejo antras anonsas, pasirodo paskutines serijos laukt nereikes biggrin.gif Elif saunuole, guost moka ir rubus tam tinkamus pasirenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 06, 15:01)
http://m.youtube.com...h?v=JxY3m_whb7Y
Isejo antras anonsas, pasirodo paskutines serijos laukt nereikes biggrin.gif Elif saunuole, guost moka ir rubus tam tinkamus pasirenka  biggrin.gif

O jeee, neilgai liudejo bicas biggrin.gif Liuks, kaip ir galvojau, kad tik nukris karuna nuo Sibel galvos ir viskas prasides ax.gif Fainai smile.gif

Bet greit bega, jei masina pasiveja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 06 birželio 2014 - 15:10
QUOTE(Milagra @ 2014 06 06, 15:10)

biggrin.gif taigi meile uzaugina sparnus biggrin.gif
Atsakyti
Nors as manau, kad nebus to bucinio ax.gif
Atsakyti
Kam idomu, tai jau Suriko nuotykiu yra 12 serija su titrais.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 06, 16:10)

lotuliukas.gif aha,bet taip "kabylavotai" bega...
Omeras net issigando pamates lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 06, 15:51)
lotuliukas.gif  aha,bet taip "kabylavotai" bega...
Omeras net issigando pamates  lotuliukas.gif

Tai kur neissigasi, uzgriuvo gi ant kapoto laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 06, 16:55)
Tai kur neissigasi, uzgriuvo gi ant kapoto laugh.gif

lotuliukas.gif mane tas klipas pralinksmino..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 06, 15:57)
lotuliukas.gif mane tas klipas pralinksmino..... biggrin.gif

Mane irgi biggrin.gif Kiek pirmasis liudnas, tiek sitas linksmas. Net keista, kad abu is tos pacios serijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 06, 15:18)
Nors as manau, kad nebus to bucinio  ax.gif

Pas mane viltis mirsta paskutine biggrin.gif jei nebus, tai bent kokiu "pasiglaustymu" parodo biggrin.gif

QUOTE(lauravala @ 2014 06 06, 15:51)
lotuliukas.gif  aha,bet taip "kabylavotai" bega...
Omeras net issigando pamates  lotuliukas.gif

Jauciu sortu trumpumo issigando, nes garantuoju, kad nieks preis ji su tokiais nesmirinejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 06, 16:01)
Pas mane viltis mirsta paskutine biggrin.gif jei nebus, tai bent kokiu "pasiglaustymu" parodo biggrin.gif
Jauciu sortu trumpumo issigando, nes garantuoju, kad nieks preis ji su tokiais nesmirinejo biggrin.gif

Ai, man tai geriau kokybiska akiu kalba, nei belekoks bucinys biggrin.gif Aisku, kai kokybiskas miksas tai visai liuks biggrin.gif (cia jau Uzdraustai meilei nera lygiu). Bet siaip tai as svaigstu nuo situ turku detaliu wub.gif Lovos galima pas lotynus ar holivude prisiziuret, o cia viskas kitaip, mane veza tiesiog rolleyes.gif

Nu Sibel gerule buvo. bet gal pries ji ir nesmirinejo tamssta mokytoja cool.gif Su roziniais deimanciukais kisenese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 06, 16:08)
Ai, man tai geriau kokybiska akiu kalba, nei belekoks bucinys biggrin.gif Aisku, kai kokybiskas miksas tai visai liuks biggrin.gif (cia jau Uzdraustai meilei nera lygiu). Bet siaip tai as svaigstu nuo situ turku detaliu  wub.gif Lovos galima pas lotynus ar holivude prisiziuret, o cia viskas kitaip, mane veza tiesiog  rolleyes.gif 

Nu Sibel gerule buvo. bet gal pries ji ir nesmirinejo tamssta mokytoja  cool.gif Su roziniais deimanciukais kisenese biggrin.gif

Tai man irgi ta lova nebutina, mane visi tie ranku prisilietimai, plauku pauostymai ir pan. labiau veikia, bet cia, palyginus,greit viskas vyksta, tai turbut ir daugiau parodys bigsmile.gif
Kazkada skaiciau aktores, vaidinancios Sibel, interviu, tai ji ten raso, kaip ji susivaidino su Enginu, kaip jiems puikiai per kelias minutes pavyko chemija pavaizduot rolleyes.gif Galvoju, na gerai, as apie ta chemija nelabai ka suprantu, bet ten apart brolio ir sesers nieko nepamaciau....Pasiskaiciau, pas ruses, gal jos ten izvalgesnes, bet pasirodo ir jos nieko nepamate rolleyes.gif Zodziu ne tik personazas, bet ir pati aktore pagerinta:DDD
Atsakyti