Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

Paziurejau anonsa 12 serijos, tai, panasu, kad likusios dvi sio sezono serijos bus viena verkimo/guodimo/suartejimo, o kita gal net ir nustebins kuom nors rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 05, 21:07)
Paziurejau anonsa 12 serijos, tai, panasu, kad likusios dvi sio sezono serijos bus viena verkimo/guodimo/suartejimo, o kita gal net ir nustebins kuom nors  rolleyes.gif biggrin.gif

As tai isivaizduoju, kad paskutinej serijoj tikrai bus koks nors ilgesnis buckis, tikiuos is Omerciko puses, nu zodziu, bus gale serijos kazkas panasaus i ASK wub.gif as zmogus su fantazija, pasifantazuosiu wub.gif kitam sezone bus biski meiles, paskui Omeras suzinos, kad Elif praplove pinigus,vel kokia siena paspardys biggrin.gif Issiskyrimas, susitaikymas ir t.t...Dar kalejimo scena kokia nors romantiska turetu buti biggrin.gif Na visas antras sezonas ir yra mirksiukas.gif O jei rimciau, tikiuos kanors gudresnio sugalvos mirksiukas.gif
Ai dar dziugina, kad turbut kitoj serijoj su Sibel kapu atsisveikinsim visam laikui blink.gif
Atsakyti
Fainas tas KPA, smagiai ziurisi, tik as kuo toliau tuo labiau i Niulifer negaliu ziuret.... jau toks nesveikas kudumas, tiesiog baisiai ziurisi, dar kai i platformas issispiria is viso, kojos atrodo didesnes uz ja visa... bet su kitu isstypeliu -Metinu ar kaip ten jis, visai graziai jie ziurisi lotuliukas.gif

na, bet idomiausias personazas, sutinku, Asli...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 06 birželio 2014 - 01:58
QUOTE(Mockava @ 2014 06 06, 01:48)
Fainas tas KPA, smagiai ziurisi, tik as kuo toliau tuo labiau i Niulifer negaliu ziuret.... jau toks nesveikas kudumas, tiesiog baisiai ziurisi, dar kai i platformas issispiria is viso, kojos atrodo didesnes uz ja visa... bet su kitu isstypeliu -Metinu ar kaip ten jis, visai graziai jie ziurisi  lotuliukas.gif

na, bet idomiausias personazas, sutinku, Asli...

drinks_cheers.gif man Niuliufer irgi ziauriai perkudus irsiaip keista jos figura blush2.gif Bet su Metinu tinka-tokie du kaukoliukai bigsmile.gif Dar atkreipiau demesi, kad siam serialui beveik visus vyrus aukstus atrinko. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 05, 21:42)
As tai isivaizduoju, kad paskutinej serijoj tikrai bus koks nors ilgesnis buckis, tikiuos is Omerciko puses, nu zodziu, bus gale serijos kazkas panasaus i ASK wub.gif as zmogus su fantazija, pasifantazuosiu  wub.gif kitam sezone bus biski meiles, paskui Omeras suzinos, kad Elif praplove pinigus,vel kokia siena paspardys biggrin.gif Issiskyrimas, susitaikymas ir t.t...Dar kalejimo scena kokia nors romantiska turetu buti biggrin.gif Na visas antras sezonas ir yra mirksiukas.gif O jei rimciau, tikiuos kanors gudresnio sugalvos mirksiukas.gif
Ai dar dziugina, kad turbut kitoj serijoj su Sibel kapu atsisveikinsim visam laikui blink.gif

Aha, ir as taip pat manau ax.gif Reikia gi prikaustyt visus, kad su nekantrumu lauktu kito sezono biggrin.gif Idomu kuo prikaustys Kurtas su Suriku lotuliukas.gif Gal issaudys visus likusius biggrin.gif

QUOTE(Mockava @ 2014 06 06, 01:48)
Fainas tas KPA, smagiai ziurisi, tik as kuo toliau tuo labiau i Niulifer negaliu ziuret.... jau toks nesveikas kudumas, tiesiog baisiai ziurisi, dar kai i platformas issispiria is viso, kojos atrodo didesnes uz ja visa... bet su kitu isstypeliu -Metinu ar kaip ten jis, visai graziai jie ziurisi  lotuliukas.gif

Man irgi ta aktore labai nepatraukli. Ne del kudumo, bet siaip, tiesiog, net nezinau kodel. Ir veidas toks ziurkytes blush2.gif Tikra ta zodzio prasme, gyvuneli turiu omenyje biggrin.gif O batai tai OMG isvis biggrin.gif O apie pati personaza isvis tyliu, nu tokia vista, kvaisa, nervina jinai mane doh.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 06, 06:06)
Dar atkreipiau demesi, kad siam serialui beveik visus vyrus aukstus atrinko.  bigsmile.gif

Aha, keista tik kaip tam kubizdeliui daktarui biologui zoologui patanatomijos profesoriui tokie sunus abu uzaugo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 06, 09:59)

Aha, keista tik kaip tam kubizdeliui daktarui biologui zoologui patanatomijos profesoriui tokie sunus abu uzaugo biggrin.gif

biggrin.gif jo cia tai man irgi keista, kaip tam apsakyme - sieksnis sprindzio vaikas biggrin.gif Gal kokiu hormonu jis jiems girde?smile.gif))
Atsakyti
Negaliu nepasidalint, nes jau laaaabai patiko ir klipas ir muzika ir zodziai biggrin.gif
https://www.youtube....AWLpaOe8a0#t=28
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 06 birželio 2014 - 11:52
Man va sitas uz akiu uzkliuvo https://www.youtube....h?v=o21jMcVPyhw
Reiks gal paziuret, skaiciau, kad atsiliepimai neblogi. Idomu Surika kitam vaidmenyje pamatyt. Bet pagal si klipuka, tai panasu, kad pabaiga nelabai kokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 06, 12:29)
Man va sitas uz akiu uzkliuvo https://www.youtube....h?v=o21jMcVPyhw
Reiks gal paziuret, skaiciau, kad atsiliepimai neblogi. Idomu Surika kitam vaidmenyje pamatyt. Bet pagal si klipuka, tai panasu, kad pabaiga nelabai kokia  g.gif

o tu radai ji geros kokybes? nes man rodos niekur nera dar. Jis tik per valentino diena Turkijoj buvo rodomas. Atsiliepimai tai apie ji geri ir pabaiga bloga schmoll.gif skaiciau, kad nosiniu reikia verysad.gif
Klipas ir daina tai ziauriai faini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 06, 12:50)
o tu radai ji geros kokybes? nes man rodos niekur nera dar. Jis tik per valentino diena Turkijoj buvo rodomas. Atsiliepimai tai apie ji geri ir pabaiga bloga schmoll.gif skaiciau, kad nosiniu reikia  verysad.gif
Klipas ir daina tai ziauriai faini smile.gif

Neieskojau as smile.gif
Nenoriu, jei pabaiga bloga. Uztenka man jau tu pabaigu blogu. Vienu tarpu ka ziurejau, tas blogai pasibaige, brrr. Suskunlar tai isvis mane emociskai issunke, nebenoriu po jo jokiu sunkiu filmu.
Papildyta:
Man kartais kyla mintis, kad ir pinigeliai gali nekaip baigtis. Maza ka tie turkai sumastys, jiems tai iprasta nugalabint ka nors pabaigoje biggrin.gif Va, isimyles Omeras Elif iki ausu, pasitikes ja, sirdi atiduos, o paskui suzinos, kad ji pinigelius plove, va ir bus smugis, reiks nosinaites traukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 06, 13:41)

Man kartais kyla mintis, kad ir pinigeliai gali nekaip baigtis. Maza ka tie turkai sumastys, jiems tai iprasta nugalabint ka nors pabaigoje biggrin.gif Va, isimyles Omeras Elif iki ausu, pasitikes ja, sirdi atiduos, o paskui suzinos, kad ji pinigelius plove, va ir bus smugis, reiks nosinaites traukti  doh.gif

Nejuokauk...tikiuosi nesibaigs blogai, schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 06, 13:50)
Nejuokauk...tikiuosi nesibaigs blogai,  schmoll.gif

Na, as irgi tikiuosi happy endo ilgai ir laimingai gyveno biggrin.gif
Atsakyti