Paziurejau anonsa 12 serijos, tai, panasu, kad likusios dvi sio sezono serijos bus viena verkimo/guodimo/suartejimo, o kita gal net ir nustebins kuom nors
QUOTE(Milagra @ 2014 06 05, 21:07)
Paziurejau anonsa 12 serijos, tai, panasu, kad likusios dvi sio sezono serijos bus viena verkimo/guodimo/suartejimo, o kita gal net ir nustebins kuom nors
As tai isivaizduoju, kad paskutinej serijoj tikrai bus koks nors ilgesnis buckis, tikiuos is Omerciko puses, nu zodziu, bus gale serijos kazkas panasaus i ASK as zmogus su fantazija, pasifantazuosiu kitam sezone bus biski meiles, paskui Omeras suzinos, kad Elif praplove pinigus,vel kokia siena paspardys Issiskyrimas, susitaikymas ir t.t...Dar kalejimo scena kokia nors romantiska turetu buti Na visas antras sezonas ir yra O jei rimciau, tikiuos kanors gudresnio sugalvos
Ai dar dziugina, kad turbut kitoj serijoj su Sibel kapu atsisveikinsim visam laikui
Fainas tas KPA, smagiai ziurisi, tik as kuo toliau tuo labiau i Niulifer negaliu ziuret.... jau toks nesveikas kudumas, tiesiog baisiai ziurisi, dar kai i platformas issispiria is viso, kojos atrodo didesnes uz ja visa... bet su kitu isstypeliu -Metinu ar kaip ten jis, visai graziai jie ziurisi
na, bet idomiausias personazas, sutinku, Asli...
QUOTE(Mockava @ 2014 06 06, 01:48)
Fainas tas KPA, smagiai ziurisi, tik as kuo toliau tuo labiau i Niulifer negaliu ziuret.... jau toks nesveikas kudumas, tiesiog baisiai ziurisi, dar kai i platformas issispiria is viso, kojos atrodo didesnes uz ja visa... bet su kitu isstypeliu -Metinu ar kaip ten jis, visai graziai jie ziurisi
man Niuliufer irgi ziauriai perkudus irsiaip keista jos figura Bet su Metinu tinka-tokie du kaukoliukai Dar atkreipiau demesi, kad siam serialui beveik visus vyrus aukstus atrinko.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 05, 21:42)
As tai isivaizduoju, kad paskutinej serijoj tikrai bus koks nors ilgesnis buckis, tikiuos is Omerciko puses, nu zodziu, bus gale serijos kazkas panasaus i ASK as zmogus su fantazija, pasifantazuosiu kitam sezone bus biski meiles, paskui Omeras suzinos, kad Elif praplove pinigus,vel kokia siena paspardys Issiskyrimas, susitaikymas ir t.t...Dar kalejimo scena kokia nors romantiska turetu buti Na visas antras sezonas ir yra O jei rimciau, tikiuos kanors gudresnio sugalvos
Ai dar dziugina, kad turbut kitoj serijoj su Sibel kapu atsisveikinsim visam laikui
Aha, ir as taip pat manau Reikia gi prikaustyt visus, kad su nekantrumu lauktu kito sezono Idomu kuo prikaustys Kurtas su Suriku Gal issaudys visus likusius
QUOTE(Mockava @ 2014 06 06, 01:48)
Man irgi ta aktore labai nepatraukli. Ne del kudumo, bet siaip, tiesiog, net nezinau kodel. Ir veidas toks ziurkytes Tikra ta zodzio prasme, gyvuneli turiu omenyje O batai tai OMG isvis O apie pati personaza isvis tyliu, nu tokia vista, kvaisa, nervina jinai mane
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 06, 06:06)
Dar atkreipiau demesi, kad siam serialui beveik visus vyrus aukstus atrinko.
Aha, keista tik kaip tam kubizdeliui daktarui biologui zoologui patanatomijos profesoriui tokie sunus abu uzaugo
QUOTE(Milagra @ 2014 06 06, 09:59)
Aha, keista tik kaip tam kubizdeliui daktarui biologui zoologui patanatomijos profesoriui tokie sunus abu uzaugo
jo cia tai man irgi keista, kaip tam apsakyme - sieksnis sprindzio vaikas Gal kokiu hormonu jis jiems girde?))
Negaliu nepasidalint, nes jau laaaabai patiko ir klipas ir muzika ir zodziai
https://www.youtube....AWLpaOe8a0#t=28
https://www.youtube....AWLpaOe8a0#t=28
Man va sitas uz akiu uzkliuvo https://www.youtube....h?v=o21jMcVPyhw
Reiks gal paziuret, skaiciau, kad atsiliepimai neblogi. Idomu Surika kitam vaidmenyje pamatyt. Bet pagal si klipuka, tai panasu, kad pabaiga nelabai kokia
Reiks gal paziuret, skaiciau, kad atsiliepimai neblogi. Idomu Surika kitam vaidmenyje pamatyt. Bet pagal si klipuka, tai panasu, kad pabaiga nelabai kokia
QUOTE(Milagra @ 2014 06 06, 12:29)
Man va sitas uz akiu uzkliuvo https://www.youtube....h?v=o21jMcVPyhw
o tu radai ji geros kokybes? nes man rodos niekur nera dar. Jis tik per valentino diena Turkijoj buvo rodomas. Atsiliepimai tai apie ji geri ir pabaiga bloga skaiciau, kad nosiniu reikia
Klipas ir daina tai ziauriai faini
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 06, 12:50)
o tu radai ji geros kokybes? nes man rodos niekur nera dar. Jis tik per valentino diena Turkijoj buvo rodomas. Atsiliepimai tai apie ji geri ir pabaiga bloga skaiciau, kad nosiniu reikia
Neieskojau as
Nenoriu, jei pabaiga bloga. Uztenka man jau tu pabaigu blogu. Vienu tarpu ka ziurejau, tas blogai pasibaige, brrr. Suskunlar tai isvis mane emociskai issunke, nebenoriu po jo jokiu sunkiu filmu.
Papildyta:
Man kartais kyla mintis, kad ir pinigeliai gali nekaip baigtis. Maza ka tie turkai sumastys, jiems tai iprasta nugalabint ka nors pabaigoje Va, isimyles Omeras Elif iki ausu, pasitikes ja, sirdi atiduos, o paskui suzinos, kad ji pinigelius plove, va ir bus smugis, reiks nosinaites traukti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 06, 13:41)
Man kartais kyla mintis, kad ir pinigeliai gali nekaip baigtis. Maza ka tie turkai sumastys, jiems tai iprasta nugalabint ka nors pabaigoje Va, isimyles Omeras Elif iki ausu, pasitikes ja, sirdi atiduos, o paskui suzinos, kad ji pinigelius plove, va ir bus smugis, reiks nosinaites traukti
Nejuokauk...tikiuosi nesibaigs blogai,
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 06, 13:50)
Nejuokauk...tikiuosi nesibaigs blogai,
Na, as irgi tikiuosi happy endo ilgai ir laimingai gyveno