Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

Nu ka, laukiam pinigu pinigeliu biggrin.gif Vis tiktai kaip gerai, kad vasara nieko nerodys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 04, 19:30)
Nu ka, laukiam pinigu pinigeliu biggrin.gif Vis tiktai kaip gerai, kad vasara nieko nerodys  cool.gif

Laukaim laukiam biggrin.gif man irgi gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 04, 21:19)
As ziurejau rusiskais titrais,bet man labai patiko  biggrin.gif

Tai va, kad rusiškai nesuprantu. doh.gif paskaičiau siužetą tai taaaaip sudomino. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2014 06 04, 22:04)
Tai va, kad rusiškai nesuprantu. doh.gif paskaičiau siužetą tai taaaaip sudomino. bigsmile.gif

budavo iki 6 val.ryto ziuriu blush2.gif,

Na mergaites ,ar idomu vakar buvo KPA????
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 05, 08:10)
budavo iki 6 val.ryto ziuriu  blush2.gif,

Aha, faina serija vakar buvo. Tik pabaiga juokinga biggrin.gif Man ax.gif Nu labai neitikinamai Omeras ten reke ir sparde viska ax.gif Kivanciukui tokios scenos nepalyginamai geriau pavyksta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 05, 08:10)

Man serija labai patiko, siandien ryte net antra karta paziurejau biggrin.gif Jau antra serija, kaip zaviuosi aktore vaidinancia Asli (nzn kaip tiksliai rasosi jos vardas), labai patinka man ji kaip aktore. Jos vyrelis man iskart itartinas tipelis pasirode. Sibel motina man dabar bjauresne net uz daktara maniaka. Elmeru pora irgi labai patiko, su sypke i juos praziurejau biggrin.gif Zodziu, man, kaip neisrankiai ziurovei, viska tiko ir patiko. biggrin.gif
QUOTE(Milagra @ 2014 06 05, 08:32)
Aha, faina serija vakar buvo. Tik pabaiga juokinga biggrin.gif Man  ax.gif Nu labai neitikinamai Omeras ten reke ir sparde viska  ax.gif Kivanciukui tokios scenos nepalyginamai geriau pavyksta  rolleyes.gif

Garntavau, kad musu nuomones issiskirs biggrin.gif Scena MAN visai nebuvo juokinga ir suvaidinta viskas puikiai , tik va ziauriai nemegstu as tokiu Engino scenu, nes man jis jose buna labai nesimpatiskas schmoll.gif ( man Fatmagulej pati jo slyksciausia scena, kai jis ta sukne pleso schmoll.gif ). Vieninteliaim "Bulute" jos nelabai kliuva, nes ten pilna tokiu scenu:))))) O kam kokia scena geriau pavyksta, tai manau cia kiekvieno subjetyvi nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 05 birželio 2014 - 09:10
QUOTE(Milagra @ 2014 06 05, 09:32)
Aha, faina serija vakar buvo. Tik pabaiga juokinga biggrin.gif Man  ax.gif Nu labai neitikinamai Omeras ten reke ir sparde viska  ax.gif Kivanciukui tokios scenos nepalyginamai geriau pavyksta  rolleyes.gif

thumbup.gif lauksim...
Atsakyti
O kiek liko iki sezono pabaigos seriju KPA?
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 06 05, 09:33)
O kiek liko iki sezono pabaigos seriju KPA?

2 tik biggrin.gif Gau greit galesit pradet ziuret biggrin.gif

Ziauriai man grazi sita dainiuska... Tokia ryte atsikeli ir iskart nuotaika pakyla:)
https://www.youtube....h?v=qXzt18y3pL8
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 05, 09:09)
Man serija labai patiko, siandien ryte net antra karta paziurejau biggrin.gif Jau antra serija, kaip zaviuosi aktore vaidinancia Asli (nzn kaip tiksliai rasosi jos vardas), labai patinka man ji kaip aktore. Jos vyrelis man iskart itartinas tipelis pasirode.

Garntavau, kad musu nuomones issiskirs biggrin.gif Scena MAN visai nebuvo juokinga ir suvaidinta viskas puikiai , tik va ziauriai nemegstu as tokiu Engino scenu, nes man jis jose buna labai nesimpatiskas schmoll.gif ( man Fatmagulej pati jo slyksciausia scena, kai jis ta sukne pleso schmoll.gif ). Vieninteliaim "Bulute" jos nelabai kliuva, nes ten pilna tokiu scenu:))))) O kam kokia scena geriau pavyksta, tai manau cia kiekvieno subjetyvi nuomone smile.gif

Oi, Asli man labai patinka, jau sakiau kazkada. Ir kuo toliau, tuo labiau. Ir vaidmuo, ir aktore superine thumbup.gif Megstu as tokius nestandartinius tipazus ir ne visai geriecius, kaip kad pvz Kuziejuj man labai patiko Guney su Barisu biggrin.gif Tik tiek, kad labai jau tas vaidmuo su Banu asocijuojasi ax.gif O vyrelis tai ir man itartinas nuo pat pradziu. Tas ju rysys su daktaro barakuda labai itarima keliantis. Kazkas turi uz to stoveti ax.gif

biggrin.gif Na, kiekvienos musu nuomones yra subjektyvios, anokia cia naujiena biggrin.gif Grazu, negrazu, patiko, nepatiko, juokinga, nejuokinga, cia jau draugu nera biggrin.gif Todel ir idomu gyventi biggrin.gif Man labai patiko Omero ir Elif linija sioje serijoje. Va ten labai liuks vaidino jis. Taip pat su Asli super abu suvaidino. Apskritai, faina serija tikrai. Bet va tas toks impulsyvus pyktis kazkaip matosi, kad suvaidintas. Mano akimis. As kai prisimenu kai Kuziejus lupdavo ten visus tai net prisimerkdavai biggrin.gif Kazkaip tos liudesio/pykcio scenos ten tikriau atrodydavo. Aba kaip Behliulis klyke vairuodamas ax.gif O cia, tarkim, iki to spardymosi, visos emocijos buvo tikros, tiesiog be galo gerai perteiktos, net skaudet pradejo beziurint jo isgyvenimus, bet kai spyre i ta stala ir pradejo rekti, viskas isgaravo cool.gif Paziuresiu dar karta kai igarsins, gal taip nebeatrodys. Gal tiesiog netiketa labai buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 05, 10:08)
Megstu as tokius nestandartinius tipazus ir ne visai geriecius, kaip kad pvz Kuziejuj man labai patiko Guney su Barisu biggrin.gif Tik tiek, kad labai jau tas vaidmuo su Banu asocijuojasi  ax.gif O vyrelis tai ir man itartinas nuo pat pradziu. Tas ju rysys su daktaro barakuda labai itarima keliantis. Kazkas turi uz to stoveti  ax.gif

man Guney irgi ziauriai patiko, man jo iki pat galo gaila buvo biggrin.gif Kiek as kartu su juo prisiblioviau :)Uz vieninteli dalyka jam negalejau atleist - uz Banu schmoll.gif Nepamaciau as jame didelio blogiecio, jis man, kaip kazkas minejo, labiau aplinkybiu auka smile.gif Ir Burga Gulson man labai fainas aktorius, jis man Kuzejuj pirmu smuiku grojo biggrin.gif
O Kivancas man irgi fainas aktorius, jo Behliulis man nepakeiciamas, bet va Kuzejuj man kai kur jis kliuvo:))))
Bej, kalbant apie KPA, kazkaip man vakarysktej serijoj Omero brolis nzn vienoj vietoj keistai pasirode, ar nepridirbs jis is pavydo broliui kokiu darbeliu schmoll.gif Arba man gal cia jau visi itartini isvis darosi, net Elif motina, man itartina, kad savo vyra galejo nuzudyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 05 birželio 2014 - 10:25
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 05, 10:22)
jis man, kaip kazkas minejo, labiau aplinkybiu auka smile.gif

Bej, kalbant apie KPA, kazkaip man vakarysktej serijoj Omero brolis nzn vienoj vietoj keistai pasirode, ar nepridirbs jis is pavydo broliui kokiu darbeliu schmoll.gif Arba man gal cia jau visi itartini isvis darosi, net Elif motina, man itartina, kad savo vyra galejo nuzudyt smile.gif

Tai cia as ir minejau biggrin.gif Gyniau ji iki pat pabaigos ir, manau, kad per stipriai jam atseikejo ax.gif Kaip ir Barisui rolleyes.gif

Na, kaip Agata Kristi sake, kad visi itariamieji biggrin.gif Na, bet mamelei gal tiek jegos neuztektu, kad lavona tampyt. Gi Omeras jau buvo atrades kazkokia trobele, kuria sudegino paskui, kur buvo nutempta Sibel ar Achmetas, jau nepamenu. Bet kazkas ten buvo ax.gif As pasilieku prie nuomones, kad man itartiniausia "sladkaja" parocka biggrin.gif
Atsakyti