Nu ka, laukiam pinigu pinigeliu Vis tiktai kaip gerai, kad vasara nieko nerodys
QUOTE(Milagra @ 2014 06 04, 19:30)
Nu ka, laukiam pinigu pinigeliu Vis tiktai kaip gerai, kad vasara nieko nerodys
Laukaim laukiam man irgi gerai
QUOTE(lauravala @ 2014 06 04, 21:19)
As ziurejau rusiskais titrais,bet man labai patiko
Tai va, kad rusiškai nesuprantu. paskaičiau siužetą tai taaaaip sudomino.
QUOTE(6Combo9 @ 2014 06 04, 22:04)
Tai va, kad rusiškai nesuprantu. paskaičiau siužetą tai taaaaip sudomino.
budavo iki 6 val.ryto ziuriu ,
Na mergaites ,ar idomu vakar buvo KPA????
QUOTE(lauravala @ 2014 06 05, 08:10)
Aha, faina serija vakar buvo. Tik pabaiga juokinga Man Nu labai neitikinamai Omeras ten reke ir sparde viska Kivanciukui tokios scenos nepalyginamai geriau pavyksta
QUOTE(lauravala @ 2014 06 05, 08:10)
Na mergaites ,ar idomu vakar buvo KPA????
Man serija labai patiko, siandien ryte net antra karta paziurejau Jau antra serija, kaip zaviuosi aktore vaidinancia Asli (nzn kaip tiksliai rasosi jos vardas), labai patinka man ji kaip aktore. Jos vyrelis man iskart itartinas tipelis pasirode. Sibel motina man dabar bjauresne net uz daktara maniaka. Elmeru pora irgi labai patiko, su sypke i juos praziurejau Zodziu, man, kaip neisrankiai ziurovei, viska tiko ir patiko.
QUOTE(Milagra @ 2014 06 05, 08:32)
Aha, faina serija vakar buvo. Tik pabaiga juokinga Man Nu labai neitikinamai Omeras ten reke ir sparde viska Kivanciukui tokios scenos nepalyginamai geriau pavyksta
Garntavau, kad musu nuomones issiskirs Scena MAN visai nebuvo juokinga ir suvaidinta viskas puikiai , tik va ziauriai nemegstu as tokiu Engino scenu, nes man jis jose buna labai nesimpatiskas ( man Fatmagulej pati jo slyksciausia scena, kai jis ta sukne pleso ). Vieninteliaim "Bulute" jos nelabai kliuva, nes ten pilna tokiu scenu:))))) O kam kokia scena geriau pavyksta, tai manau cia kiekvieno subjetyvi nuomone
QUOTE(Milagra @ 2014 06 05, 09:32)
lauksim...
O kiek liko iki sezono pabaigos seriju KPA?
QUOTE(Simbulis @ 2014 06 05, 09:33)
O kiek liko iki sezono pabaigos seriju KPA?
2 tik Gau greit galesit pradet ziuret
Ziauriai man grazi sita dainiuska... Tokia ryte atsikeli ir iskart nuotaika pakyla:)
https://www.youtube....h?v=qXzt18y3pL8
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 05, 09:09)
Man serija labai patiko, siandien ryte net antra karta paziurejau Jau antra serija, kaip zaviuosi aktore vaidinancia Asli (nzn kaip tiksliai rasosi jos vardas), labai patinka man ji kaip aktore. Jos vyrelis man iskart itartinas tipelis pasirode.
Garntavau, kad musu nuomones issiskirs Scena MAN visai nebuvo juokinga ir suvaidinta viskas puikiai , tik va ziauriai nemegstu as tokiu Engino scenu, nes man jis jose buna labai nesimpatiskas ( man Fatmagulej pati jo slyksciausia scena, kai jis ta sukne pleso ). Vieninteliaim "Bulute" jos nelabai kliuva, nes ten pilna tokiu scenu:))))) O kam kokia scena geriau pavyksta, tai manau cia kiekvieno subjetyvi nuomone
Oi, Asli man labai patinka, jau sakiau kazkada. Ir kuo toliau, tuo labiau. Ir vaidmuo, ir aktore superine Megstu as tokius nestandartinius tipazus ir ne visai geriecius, kaip kad pvz Kuziejuj man labai patiko Guney su Barisu Tik tiek, kad labai jau tas vaidmuo su Banu asocijuojasi O vyrelis tai ir man itartinas nuo pat pradziu. Tas ju rysys su daktaro barakuda labai itarima keliantis. Kazkas turi uz to stoveti
Na, kiekvienos musu nuomones yra subjektyvios, anokia cia naujiena Grazu, negrazu, patiko, nepatiko, juokinga, nejuokinga, cia jau draugu nera Todel ir idomu gyventi Man labai patiko Omero ir Elif linija sioje serijoje. Va ten labai liuks vaidino jis. Taip pat su Asli super abu suvaidino. Apskritai, faina serija tikrai. Bet va tas toks impulsyvus pyktis kazkaip matosi, kad suvaidintas. Mano akimis. As kai prisimenu kai Kuziejus lupdavo ten visus tai net prisimerkdavai Kazkaip tos liudesio/pykcio scenos ten tikriau atrodydavo. Aba kaip Behliulis klyke vairuodamas O cia, tarkim, iki to spardymosi, visos emocijos buvo tikros, tiesiog be galo gerai perteiktos, net skaudet pradejo beziurint jo isgyvenimus, bet kai spyre i ta stala ir pradejo rekti, viskas isgaravo Paziuresiu dar karta kai igarsins, gal taip nebeatrodys. Gal tiesiog netiketa labai buvo
QUOTE(Milagra @ 2014 06 05, 10:08)
Megstu as tokius nestandartinius tipazus ir ne visai geriecius, kaip kad pvz Kuziejuj man labai patiko Guney su Barisu Tik tiek, kad labai jau tas vaidmuo su Banu asocijuojasi O vyrelis tai ir man itartinas nuo pat pradziu. Tas ju rysys su daktaro barakuda labai itarima keliantis. Kazkas turi uz to stoveti
man Guney irgi ziauriai patiko, man jo iki pat galo gaila buvo Kiek as kartu su juo prisiblioviau :)Uz vieninteli dalyka jam negalejau atleist - uz Banu Nepamaciau as jame didelio blogiecio, jis man, kaip kazkas minejo, labiau aplinkybiu auka Ir Burga Gulson man labai fainas aktorius, jis man Kuzejuj pirmu smuiku grojo
O Kivancas man irgi fainas aktorius, jo Behliulis man nepakeiciamas, bet va Kuzejuj man kai kur jis kliuvo:))))
Bej, kalbant apie KPA, kazkaip man vakarysktej serijoj Omero brolis nzn vienoj vietoj keistai pasirode, ar nepridirbs jis is pavydo broliui kokiu darbeliu Arba man gal cia jau visi itartini isvis darosi, net Elif motina, man itartina, kad savo vyra galejo nuzudyt
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 05, 10:22)
jis man, kaip kazkas minejo, labiau aplinkybiu auka
Bej, kalbant apie KPA, kazkaip man vakarysktej serijoj Omero brolis nzn vienoj vietoj keistai pasirode, ar nepridirbs jis is pavydo broliui kokiu darbeliu Arba man gal cia jau visi itartini isvis darosi, net Elif motina, man itartina, kad savo vyra galejo nuzudyt
Tai cia as ir minejau Gyniau ji iki pat pabaigos ir, manau, kad per stipriai jam atseikejo Kaip ir Barisui
Na, kaip Agata Kristi sake, kad visi itariamieji Na, bet mamelei gal tiek jegos neuztektu, kad lavona tampyt. Gi Omeras jau buvo atrades kazkokia trobele, kuria sudegino paskui, kur buvo nutempta Sibel ar Achmetas, jau nepamenu. Bet kazkas ten buvo As pasilieku prie nuomones, kad man itartiniausia "sladkaja" parocka