QUOTE(Milagra @ 2014 04 11, 09:35)
Nieko ten gero tuose Kanuose. Dėl Kivanc tikrai gaila. Laikas jau jam rist su sitomis bobelemis scenaristemis draugystes, nes jos jau visiskai issiseme, mano galva ir tempia ji zemyn.
14 vieta tai irgi nelaikau, kad labai geri reitingai
Ar as klystu?
Nu ebt ar neteisybe parasiau?
Va, pvz, Enginui barzda labai tinka. Kazkaip kai jis su usais ir barzdele, tai ta nosis normalesne pasidaro ir ne toks mergaitiskas jis. Nes kai Fatmagul jis buvo kartais su ilgais plaukais ir tokiu gero suns zvilgsniuku, tai gryna mergyte
O kokie jo ranku pirstai
Nu man jis toks moteriskas labai, Behliulio niekada nesuvaidintu
Nors propratau jau prie jo ir piniguose tikrai ziurisi.
Pas "ruses fanes", kaip skaiciau, tai 14 vietoj jis cia visos savaites reitinguose, kas reiskia, kad labai gerai, nes jis nesenai tik rodomas. Tuo metu kai tiesiogiai buna rodoma, tai jis buna 2 arba 3 vietoj, tai pagal ruses irgi labai gerai. Na, bet as tuose reitinguose ne profe, tai nzn
O del Engino man tas jame ir patinka, kad jis iskart matosi, kad toks gerietis:)O pirstai tai isvis kaip pas vyra man nerealiai grazus
Beje, i juos dazniausiai visi atkreipia demesi:)Na as megstu tokius svelnesnius vyrus, todel jis man ir grazus. Del Behliulio tai sutinku, neisivaizduoju, nieko kito siam vaidmeny niekaip
Man apskritai, Kivanco Kuzejus neprilygo Kivanco Behliuliui. Man Behliulis butent jo vaidmuo
Cia tas pats, kas niekaip neisivaizduoju as nieko kito Bither vaidmeny, kaip tik Beren. O Enginas yra suvaidines, "ne saldu" heroju - Mustafa, bet niekaip neprisiruosiu as jo to serialo paziuret, kazkaip neisivaizduoju as jo pamiselio, moteris musancio vyro vaidmeny:)))))Bet kadanors paziuresiu tikrai:)