Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 31, 11:47)

Kazin ar del Kerimo svaigs, nes jo man tokia kitokia isvaizda, ne kiekvienam skoniui biggrin.gif Nebent pamils personaza smile.gif Aisku, cia tik mano asmenine nuomone, bet man tas Onuras tai reto nesimpatiskumo vyras smile.gif

Pagyvensim pamatysim smile.gif Tiesiog tokia tendecija esu pastebejus, buvo alpstanciu del Behliulio (pati asmeniskai visiskai nesuprantu del ko alpti, toki vyra tik ant keliu raidziu pasiusti ir tiek, isvaizda gal dar puse bedos, tik antroje serialo puseje kai tuos gaurus susitvarke), paskui buvo Ezelio eile (jis man tip top mano kaimynas is isvaizdos, gal todel ir netrauke biggrin.gif ), paskui Savasas... Tai kazkodel manau kad bus ir Kerimo gerbeju... Onuras pats tai dar dar pusetinas, bet va tam Didingam amziui tai blink.gif , reto bjaurumo, kalbu apie isvaizda. Na nereikia pamirsti kad ir metu jam jau 44, kai Onura vaidino buvo visais 8 jaunesnis cool.gif Bet ir tada man jame patiko tik balsas ir akys...
Atsakyti
Na tai nealps gi visos del kazkokio tulo bico, kuris kur nors Turkijos kaime gyvena biggrin.gif Parodo per TV, paziuri, patinka ir alpsta smile.gif Jus pati turbut irgi ne is kur kitur juos visus pazistat. O man Behliulis ilgais suristais plaukais mmmmm wub.gif wub.gif wub.gif cool.gif O i pabaiga tai toks eilinis imites parselis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 31 gegužės 2014 - 12:38
palikit savasa ramybej biggrin.gif nualpau biggrin.gif
Atsakyti
o as kadangi didingo amziaus fane, tai ziauriai pamilau Halita Ergenc kaip aktoriu ,pasidare jis man labai grazus ir taip toliau (na ne kaip siaip vyras modelis, bet kaip zmogus vyras), tai vien del jo ziurejau 1001 naktis, nors reto neidomumo serialas, tik pradzia kabinanti, tai man jis gerai ir atrode. man patinka jo balsas, jo laikysena, eisena, o kai ant galvos uzdetas sultono tiurbanas, neiprasto brangumo rubai (na taip vaizduojami) ir dar nepaprasta erudicija, tai kaip sakant, kas yra vyro patrauklumas - jo protas ir pinigine ar galia, cia is tos pacios serijos. va taip tos simpatijos ir susidaro, kad nebutinai reikia buti labai jaunam ir labai graziam. kaip ir SAvaso vaidmuo...
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 06 01, 21:43)
va taip tos simpatijos ir susidaro, kad nebutinai reikia buti labai jaunam ir labai graziam. kaip ir SAvaso vaidmuo...

drinks_cheers.gif Va ta ir norejau pasakyti.
Atsakyti
Vajetau! Vėl vyrus dalinatės? Imkit visus kuriuos norit, tik Kivančiuką man palikit ( na dalinsiuos tik su ištikimosiomis 4u.gif ) Nors tas jo Kurtas ir labai prastas, bet už Behlulio ir Kuziejaus vaidmenis aš jo neišduosiu wub.gif

Nelabai kokie tie kiti turkai...čia daug apie Onurą kalbėjot, tai man irgi, jo tik balso tembras užburiantis, o akys išverstos kaip varliuko, ir aplamai man jis visas toks neeee.... Galbūt jei Didingas Amžius būtų užkabinęs, ir šį aktorių būčiau pamėgus, kas žino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 02 birželio 2014 - 04:44
QUOTE(Mockava @ 2014 06 02, 05:42)

Galbūt jei Didingas Amžius būtų užkabinęs, ir šį aktorių būčiau pamėgus, kas žino?

labai gali būti. nes man jis nebūtų patikęs Onuro vaidmenyj, o didingam amžiuj visai kitas vaizdelis
Atsakyti
Man asmeniskai, jei aktorius "uzkabina", jokio man skirtumo ar jis senas ar jaunas, ar misteris grazuolis ar paprastas vaikis is kaimo. Kazkaip i antra plana man ta isvaizda nuvaziuoja. Apskritai, juk aktoriai, ne kaledines eglutes, kad visiems vienodai patiktu smile.gif Visos cia senai isidalinom kam kas prie sirdies wub.gif nesisavinsim svetimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 02, 02:17)
Man asmeniskai, jei aktorius "uzkabina", jokio man skirtumo ar jis senas ar jaunas, ar misteris grazuolis ar paprastas vaikis is kaimo. Kazkaip i antra plana man ta isvaizda nuvaziuoja.

Šventa tiesa! Man Kivanč UM pirmose serijose labai atstumiantis buvo, tikrai ne gražuolis jis, bet vaidina wub.gif , moka jis įtikinti žiūrovą, nors, kaip žinom, ir jam ne kiekvienas vaidmuo pasiseka...

O kuri gal dar žiūrit Kurtą? Aš vakar šiaip taip 8 seriją peržiūrėjau.... Na taip per prievartą verysad.gif Gal toliau taisosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 02 birželio 2014 - 11:31
QUOTE(Mockava @ 2014 06 02, 11:28)
Šventa tiesa! Man Kivanč UM pirmose serijose labai atstumiantis buvo, tikrai ne gražuolis jis, bet vaidina  wub.gif ,  moka jis įtikinti žiūrovą, nors, kaip žinom, ir jam ne kiekvienas vaidmuo pasiseka...

O kuri gal dar žiūrit Kurtą? Aš vakar šiaip taip 8 seriją peržiūrėjau.... Na taip per prievartą  verysad.gif  Gal toliau taisosi?

Aš dabar po pertraukos 11 žiūriu su ta pačia viltimi biggrin.gif Nesitaiso cool.gif Nežinau ką jie tam antram sezone rodys doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2014 06 02, 04:42)
na dalinsiuos tik su ištikimosiomis  4u.gif

nail.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal esat kuri radusi kur nors serialą "Adını Feriha Koydum" išvertą į anglų kalbą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2014 06 04, 17:27)
Sveikos. Gal esat kuri radusi kur nors serialą "Adını Feriha Koydum" išvertą į anglų kalbą?  4u.gif

As ziurejau rusiskais titrais,bet man labai patiko biggrin.gif
Atsakyti