Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Milagra @ 2014 05 29, 12:41)
Aha, bjauri babulia. O ji viską žino apie tuos juodus darbelius, kaip supratau, ane? Ir tuos akmenukus, kurių čia visi ieško, jos pardavė ar ką ten su jais padarė?
Žodžiu, tikiuosi, kad Omeras, užčiuopęs siūlo galą, jo nebepaleis. Manau, šiam sezone išnarpliota bus Sibel istorija, o tada kitam sezone jau niekas nebetrukdys lemūrui biggrin.gif

Aha viska ta babule zino, kaip supratau. Bande parduot, bet ar pardave nesupratau smile.gif Omerui tipo paaiskino, kad kazkokia drauge Sibelei skola tais akmenim atidave biggrin.gif Siandien skaiciau scenarisciu ineterviu, kad sio sezono pabaigoje suzinosim, kas zudikas - tai jau ne uz kalnu biggrin.gif Tik idomu ar ziurovas suzinos, ar ir herojai biggrin.gif Nenustebsiu, kad kitam sezone sugalvos tu kliuciu tam lemurui biggrin.gif nebutu serialas:)
Atsakyti
Na ka, grizau po atostogu, turku dar nesiemiau, bet jau savaitgali imsiuos KPA. Ar gerai supratau kad 1 sezone vis tik bus 13 seriju, o ne 15?

Vasara badas bus biggrin.gif

Nors turiu ne turku prikaupus, tai gal kaip nors... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 05 29, 13:55)
Ar gerai supratau kad 1 sezone vis tik bus 13 seriju, o ne 15?

Na lygtais taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 29, 13:38)
Aha viska ta babule zino, kaip supratau. Bande parduot, bet ar pardave nesupratau smile.gif Omerui tipo paaiskino, kad kazkokia drauge Sibelei skola tais akmenim  atidave biggrin.gif Siandien skaiciau scenarisciu ineterviu, kad sio sezono pabaigoje suzinosim, kas zudikas - tai jau ne uz kalnu biggrin.gif Tik idomu ar ziurovas suzinos, ar ir herojai biggrin.gif Nenustebsiu, kad kitam sezone sugalvos tu kliuciu tam lemurui biggrin.gif nebutu serialas:)

Tai taip taip, kliūčių bus, be abejaus biggrin.gif Bet Omerui nebus psichologinės pagrindinės kliūties, nes šventoji Sibel jau nebebus tokia šventa ir gal nebėgs kiekvieną kartą prisiduoti prie kapelio rolleyes.gif
Atsakyti
Na stai,turesiu proga Fatmagule per tv paziuret,rodys po MB. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 30 gegužės 2014 - 14:36
QUOTE(lauravala @ 2014 05 30, 07:35)
Na stai,turesiu proga Fatmagule per tv paziuret,rodys po MB.  thumbup.gif

na va! o as dar kaip tik siandien norejau klausti gal jau reklamuoja ka rodys! Smagu tada, ziuresim dar karta smile.gif
Atsakyti
Nu va, be reikalo naktim žlibinau biggrin.gif
Jaučiu, kad ateis ir Kuziejaus eilė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 30 gegužės 2014 - 16:14
QUOTE(Milagra @ 2014 05 30, 17:13)
Jaučiu, kad ateis ir Kuziejaus eilė  rolleyes.gif

Kita vasara biggrin.gif muset......
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 05 30, 15:35)

Maciau kad per tv1 8 vakare rodo Karadaju, tai serija po 1 val, ar ja karpo kaip "Pabaiga"? Nes jei karpo tada visai neapsimoka ziuret...

O kad rodys Fatmagul dziugu, kazkodel jaucaiu kad ja turetu rodyti ir pas mus smile.gif Kaip visos svaigsta del Savaso, tai turbut paskui ateis eile Kerimui cool.gif Tik ar as nepmenu ar del Onuro is 1001 nakties buvo toks alpimas? Ar tik paskui pradejo rodyti serialus kur visos pradejo nebepasidalinti vyru? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 05 30, 15:35)

Ziurejau youtubei 1 ir 2 serijas tai pasirode vertas demesio, pagrindiniai grazus aktoriai ir siaip idomus atrodo, reiks bandyti per LNK paziureti...
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 05 30, 16:13)

Jaučiu, kad ateis ir Kuziejaus eilė  rolleyes.gif

As manau, kad po Fatmagules, kazkodel Kuzeju rodys LNK smile.gif

QUOTE(Simbulis @ 2014 05 30, 21:47)
Maciau kad per tv1 8 vakare rodo Karadaju, tai serija po 1 val, ar ja karpo kaip "Pabaiga"? Nes jei karpo tada visai neapsimoka ziuret...
Nzn antradieni ji rodyt pradeda, tai reiks uzmest aki, jei karpys tai neziuresiu, nes tragedija tada schmoll.gif

O kad rodys Fatmagul dziugu, kazkodel jaucaiu kad ja turetu rodyti ir pas mus  smile.gif Kaip visos svaigsta del Savaso, tai  turbut paskui ateis eile Kerimui  cool.gif Tik ar as nepmenu ar del Onuro is 1001 nakties buvo toks alpimas? Ar tik paskui pradejo rodyti serialus kur visos pradejo nebepasidalinti vyru?  biggrin.gif

Po 2 svaiciu ja rodys. Kazin ar del Kerimo svaigs, nes jo man tokia kitokia isvaizda, ne kiekvienam skoniui biggrin.gif Nebent pamils personaza smile.gif Aisku, cia tik mano asmenine nuomone, bet man tas Onuras tai reto nesimpatiskumo vyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 31, 10:47)
As manau, kad po Fatmagules, kazkodel Kuzeju rodys LNK smile.gif
Po 2 svaiciu ja rodys. Kazin ar del Kerimo svaigs, nes jo man tokia kitokia isvaizda, ne kiekvienam skoniui biggrin.gif Nebent pamils personaza smile.gif Aisku, cia tik mano asmenine nuomone, bet man tas Onuras tai reto nesimpatiskumo vyras smile.gif

Na, kas del Onuro svaigti galetu, tai noreciau pamatyt biggrin.gif Nors as ir del Ezelio svaigstanciu niekaip negaliu suprasti. Kerimas jau koki tuuuuuuukstanti kartu geriau biggrin.gif
O siaip as tai nesvaigstu del grozio. Tiesiog kai matai kaip aktorius vaidina, kaip ikunija savo personaza, svarbiausia man kaip "kalba" akys. Tebunie kad ir koks grazuolis, bet man lekstas grozis man nepatinka ax.gif Kad ir ta Kivanc Tatlitug paemus, pagrindini mano svaigimo objekta biggrin.gif , na nera jis tikrai grazuolis mano akimis, tikrai daug grazesniu esu macius, ir jei buciau su juo pirma macius Kurta, tai net demesio atkreipus nebuciau biggrin.gif ir ne del barzdos (kaip zinia, Enginui man barzda visai netrukdo), bet del to, kad zvilgsnis stiklinis, emocijos dirbtinos, tarp aktoriu nera jokio rysio. Man labiausiai tame seriale patinka Dzelilis ax.gif O va del Behliulio vieno zvilgsnio nualpti galima buvo laugh.gif Kuziejus taip pat mane itikino. Muratas taip pat toks zmogus be emociju, ir, toli, grazu, ne grazuolis, bet akkkyyyyssss wub.gif Kiekviena matom ta, ka matom biggrin.gif Gal kas nors ir del Onuro alpsta biggrin.gif Net neabejoju tuo, nes jis, berods, iki siol buvo didziausius honorarus gaunantis turku aktorius. ne veltui, matyt biggrin.gif
Atsakyti