Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 28, 16:02)
Turku kalba jau taip gerai ivaldei?Ar ir be vertimo viskas aisku? biggrin.gif

Ir be vertimo aišku biggrin.gif

Bet ir turkai jau taip lengvai manęs nepasiųstų biggrin.gif Užsukam į turkų parduotuvę kartais, tai visai nemažai pažįstamų žodžių girdžiu biggrin.gif Jei matyčiau reikalą, manau, visai nesunkiai pramokčiau, man kalbos labai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 05 28, 16:23)
Ir be vertimo aišku biggrin.gif

Bet ir turkai jau taip lengvai manęs nepasiųstų biggrin.gif Užsukam į turkų parduotuvę kartais, tai visai nemažai pažįstamų žodžių girdžiu biggrin.gif Jei matyčiau reikalą, manau, visai nesunkiai pramokčiau, man kalbos labai patinka  ax.gif

Na as gal koki 20 zodziu irgi jau moku biggrin.gif Bet daugiau tai sunkiai biggrin.gif Nors, ziuret, galiu kartais irgi be vertimo, daugmaz suprantu kas ten vyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 05 28, 15:25)
Metėt visai turkus, ar ką  tongue.gif  ax.gif  biggrin.gif

Nemetem ne,du serialai per tv kasdien,ir dar vakarais per pc kazka paziurim biggrin.gif.Jau rupesti turiu,ka po MB rodys g.gif tikiuosi ne amerikieciu ta Dalasas,nes yra toks itarimas doh.gif
O kalbant apie KPA,manes visikai neitikina Elif ir Omero simpatijos,matosi ,kad dirbtinai,nera chemijos visiskai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 05 28, 22:30)
Nemetem ne,du serialai per tv kasdien,ir dar vakarais per pc kazka paziurim biggrin.gif.Jau rupesti turiu,ka po MB rodys  g.gif tikiuosi ne amerikieciu ta Dalasas,nes yra toks itarimas  doh.gif
O kalbant apie KPA,manes visikai neitikina Elif ir Omero simpatijos,matosi ,kad dirbtinai,nera chemijos visiskai  schmoll.gif

Tai, kad Dalasa man rodos savaitgaliais rodys smile.gif Cia tau gal del to, kad Omeras nepatinka :)man viskas pas juos itikina smile.gif jau ir siurpuliuku sukele jie man ne karta bigsmile.gif (bet gal irgi del to, kad man jie abu labai patinka), nes man taip buvo Kuzejuj,labai man nepatiko Dzemre, tai as niekaip nesugebejau tarp ju su Kuzia chemijos izvelgt, o va visoms ji matesi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 29, 00:04)
Cia tau gal del to, kad Omeras nepatinka :)man viskas pas juos itikina smile.gif jau ir siurpuliuku sukele jie man ne karta bigsmile.gif (bet gal irgi del to, kad man jie abu labai patinka), nes man taip buvo Kuzejuj,labai man nepatiko Dzemre, tai as niekaip nesugebejau tarp ju su Kuzia chemijos izvelgt, o va visoms ji matesi bigsmile.gif

Na kad ne del Omero,viskas su juo gerai mirksiukas.gif ir Elif man grazi,bet... siurpuliuku dar nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 05 29, 07:31)
Na kad ne del Omero,viskas su juo gerai  mirksiukas.gif ir Elif man grazi,bet... siurpuliuku dar nebuvo  g.gif

Kazko po vakarykstes serijos pradedu galvot, kad dabar labiau bus serialas i detektyvine puse nukreiptas, o visos meiles seiles persikels tik i antra sezona. g.gif
Ir siaip as apskritai nesuprantu chemijos biggrin.gif man arba itikina pora arba ne. Man ta ar chemija ar fizika nesuprantama biggrin.gif
Beje, gal jau asiku, ka vietoj UM rodys? smile.gif kazka kartos?
Atsakyti
Man po Kurto su Suriku tai bet kur chemija matosi laugh.gif

O siaip tai normaliai man ziurisi ju ta pora, nors nei Tubos, nei juo labiau Engino, ypatingai nemegstu blush2.gif Bet akys jau priprato ir tuoj gal iš varlės į princą pavirs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 05 29, 13:01)
Man po Kurto su Suriku tai bet kur chemija matosi laugh.gif

lotuliukas.gif

man jie labiau chebra nei pora biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, o kaip galvojat kas bus zudikas? g.gif Man visi cia jie kazkoki itartini biggrin.gif Tik va galvoju, kad tikrai ne vyriausioji sesute smile.gif nors i ja bando cia demesi nukreipt smile.gif
Atsakyti
Nežinau kas, bet tikrai ne Asli. Vakarykštės serijos nemačiau praktiškai. Vyras komandiruotėj, tai nėra kada į turkus žiūrėt, reikia ūkiu rūpintis biggrin.gif
Teks laukti tiktrų. Tik džiaugiuosi, kad Sibel bajeriukai jau pradeda aiškėti. Nes kol ji nenulips nuo pjedestalo, tai nieko nebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 05 29, 12:29)
Nežinau kas, bet tikrai ne Asli. Vakarykštės serijos nemačiau praktiškai. Vyras komandiruotėj, tai nėra kada į turkus žiūrėt, reikia ūkiu rūpintis biggrin.gif
Teks laukti tiktrų. Tik džiaugiuosi, kad Sibel bajeriukai jau pradeda aiškėti. Nes kol ji nenulips nuo pjedestalo, tai nieko nebus  schmoll.gif

apskritai vakar kazkaip daug dialogu buvo ir faktu su ta zmogzudyste susijusiu, tai be vertimo niekaip :)Bet va jau ta Sibel motina, kas per bjaurybe . Ziauriai nemaloni moteriske schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 29, 12:38)
apskritai vakar kazkaip daug dialogu buvo ir faktu su ta zmogzudyste susijusiu, tai be vertimo niekaip :)Bet va jau ta Sibel motina, kas per bjaurybe . Ziauriai nemaloni moteriske schmoll.gif

Aha, bjauri babulia. O ji viską žino apie tuos juodus darbelius, kaip supratau, ane? Ir tuos akmenukus, kurių čia visi ieško, jos pardavė ar ką ten su jais padarė?
Žodžiu, tikiuosi, kad Omeras, užčiuopęs siūlo galą, jo nebepaleis. Manau, šiam sezone išnarpliota bus Sibel istorija, o tada kitam sezone jau niekas nebetrukdys lemūrui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 29 gegužės 2014 - 12:44