Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(lauravala @ 2014 05 22, 07:09)
Cha... Bus idomi serija biggrin.gif.Tai rimtai 4 val rode????

Zinok, man tai tokia pusetina ta serija, matyt daugiau tikejaus biggrin.gif Tik isvada pasidariau, kad Elif turbut bus ivaikinta, nes tokioj Admasu seimynelej kazkaip nelabai ji ziurisi:D
Atmetus reklamas(kurios tiek pat laiko uzima kaip ir pas mus), praeitos serijos pakartojima, tai gavosi tik 2 valandos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 21, 22:53)
Ta prasme Kpa?Jus turit omeny?Tai as ja online ziuriu ir jau visa paziurejau biggrin.gif
Be reikalo ziurejau, tik susinervinau. Omera su tapke galejau vietoj pridauzt biggrin.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Del Elif vos neapsiblioviau (nieko nepadarysi jautri siela as ax.gif ). Tik va pabaigoj tai Elif sauniai pasielge. Ziauriai, as siandien pikta ant Omero, lai jis varo i tas savo kapines, o Elif lai varo pas Leventa bent trumpam laimes paieskot biggrin.gif

Aš tik nuo pusės mačiau. Kai grįžau, tai jau buvo įpusėję, bet, panašu, nieko nepraleidau biggrin.gif Panašu, Kuziejaus scenarijus kartosis biggrin.gif Olmaz biggrin.gif Tik ten buvo Guney, o cia kapinės biggrin.gif Kažin ką jis užsimanė pasakyti pabaigoje cool.gif
O Levantas man labai nepatinka. Kaip vyras. Toks tarsi labai jau saldainiukas, bet labai "bobiškas", nucackintas toks rolleyes.gif
O labiau negu Omerą, aš norėjau nudaužti tą vištą Niliufer doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 05 22, 10:06)
Aš tik nuo pusės mačiau. Kai grįžau, tai jau buvo įpusėję, bet, panašu, nieko nepraleidau biggrin.gif Panašu, Kuziejaus scenarijus kartosis biggrin.gif Olmaz biggrin.gif Tik ten buvo Guney, o cia kapinės biggrin.gif Kažin ką jis užsimanė pasakyti pabaigoje  cool.gif
O Levantas man labai nepatinka. Kaip vyras. Toks tarsi labai jau saldainiukas, bet labai "bobiškas", nucackintas toks  rolleyes.gif
O labiau negu Omerą, aš norėjau nudaužti tą vištą Niliufer  doh.gif

Kuziejaus scenarijus,tai turi omeny,kad Omeras issikalines?
Man tai Bahar nepatinka,tokias vat su tapkem reikia priplot,o Leventas tiesiog berniukas zaisliukas,naivuolis kazkoks.

Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 22, 08:54)
Tik isvada pasidariau, kad Elif turbut bus ivaikinta, nes tokioj Admasu seimynelej kazkaip nelabai ji ziurisi:D

lotuliukas.gif ypac Asly (ar kaip ten jinai) kaip is kapinyno doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 22 gegužės 2014 - 09:19
QUOTE(lauravala @ 2014 05 22, 09:20)
Kuziejaus scenarijus,tai turi omeny,kad Omeras issikalines?

Man tai Bahar nepatinka,tokias vat su tapkem reikia priplot,o Leventas tiesiog berniukas zaisliukas,naivuolis kazkoks.

Aha smile.gif

Oi, ta tai žiurkikė gera biggrin.gif
Man atrodo, kad įsimylės tas Levantas Elif iki ausų ir liks Bahar ant ledo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 05 22, 09:06)
Panašu, Kuziejaus scenarijus kartosis biggrin.gif Olmaz biggrin.gif Tik ten buvo Guney, o cia kapinės biggrin.gif Kažin ką jis užsimanė pasakyti pabaigoje  cool.gif
O Levantas man labai nepatinka. Kaip vyras. Toks tarsi labai jau saldainiukas, bet labai "bobiškas", nucackintas toks  rolleyes.gif
O labiau negu Omerą, aš norėjau nudaužti tą vištą Niliufer  doh.gif

drinks_cheers.gif Tai as apie ta vistele, net nekalbu, tikiuos tas Metinas ja kaip reikant isdurs biggrin.gif Man pats aktorius, vaidinantis Leventa tai grazus - saldaininis toks , bet personazas tai irgi nepatinka - is po bobos sijono neislenda biggrin.gif Bet noriu, kad Elif su juo nervus Omerui pora seriju pagadintu biggrin.gif
Del snerijaus panasumo su Kuzejum, ruses lygiai ta pati raso biggrin.gif As tik vilties turiu, kad jis nesilauzys iki tiek g.gif

QUOTE(lauravala @ 2014 05 22, 09:20)

Papildyta:
tokiu draugiu, tai net priesam nepalinkeciau biggrin.gif

lotuliukas.gif  ypac Asly (ar kaip ten jinai)  kaip is kapinyno  doh.gif

Oi sioj serijoj man ji visai patiko, turbut per 1min. 1000 zodziu sugebejo pasakyti. Patiko man ji tuo momentu ir kazkaip nebe tokia ragana atrode biggrin.gif

QUOTE(Milagra @ 2014 05 22, 09:22)

Man atrodo, kad įsimylės tas Levantas Elif iki ausų ir liks Bahar ant ledo biggrin.gif

drinks_cheers.gif faktas kaip blynas, taip jai ir reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 22, 09:42)
Man pats aktorius, vaidinantis Leventa tai grazus - saldaininis toks , bet personazas tai irgi nepatinka - is po bobos sijono neislenda biggrin.gif Bet noriu, kad Elif su juo nervus Omerui pora seriju pagadintu biggrin.gif

Del snerijaus panasumo su Kuzejum, ruses lygiai ta pati raso biggrin.gif As tik vilties turiu, kad jis nesilauzys iki tiek  g.gif

Oi sioj serijoj man ji visai patiko, turbut per 1min. 1000 zodziu sugebejo pasakyti. Patiko man ji tuo momentu ir kazkaip nebe tokia ragana atrode biggrin.gif
drinks_cheers.gif faktas kaip blynas, taip jai ir reikia biggrin.gif

Man pats aktorius nepatinka, o apie vaidmenį tai išvis tyliu biggrin.gif Manau, ir pagadins. Taip jam ir reikia, jei pats glušas biggrin.gif

Labai tikiuosi ir aš, kad ne iki tiek wacko.gif

Man Asli patinka rolleyes.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 05 22, 09:47)

Man Asli patinka  rolleyes.gif pomidorai2.gif

Zinok, man ji irgi visai pradejo patikt biggrin.gif Firmos reikaluose kolkas atrodo, kad normaliausiai gaudosi ir apie Leventa iskart suprato, kas per fruktas biggrin.gif
Atsakyti
O man Metinas patinka ax.gif grozio kaip ir nera labai didelio,bet man jis kazka tokio turi,tik nzn dar ka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 05 22, 12:14)
O man Metinas patinka  ax.gif grozio kaip ir nera labai didelio,bet man jis kazka tokio turi,tik nzn dar ka  lotuliukas.gif

Man jis nepatinka. Asi toki psicha vaidino, cia vel doh.gif Gyvenime jie su Tuba labai geri draugai, skaiciau kazkada.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 05 22, 13:15)
Man jis nepatinka. Asi toki psicha vaidino, cia vel  doh.gif Gyvenime jie su Tuba labai geri draugai, skaiciau kazkada.

As Asi nemaciau,ir man ju meile patinka su Niulifer ax.gif kol kas,bet gi pagyvensim pamatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 22 gegužės 2014 - 12:21
Labai įtraukiantis serialas Asi, pagrindinis aktorius Murat Yildirim, kuris seriale Meilė ir bausmė Savaša vaidina, ir pabaiga laiminga thumbup.gif
http://turkishserial...-60-seriya.html
Atsakyti
Na va kokios skirtingos nuomones smile.gif Man Asi vienas prasciausiu serialu ax.gif
Atsakyti