Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Milagra @ 2014 05 21, 12:15)
lotuliukas.gif Nu o kas belieka iš nevilties biggrin.gif

hah.gif hah.gif hah.gif pas ji augmenijos ne ka maziau ,nei pas Kurta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 05 21, 11:26)
hah.gif  hah.gif  hah.gif  pas ji augmenijos ne ka maziau ,nei pas Kurta  biggrin.gif

Bet jam tinka cool.gif

Ai, nieko nebemyliu, razliubila vsiex biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 05 21, 12:35)
Ai, nieko nebemyliu, razliubila vsiex biggrin.gif

Sirdyje tustuma lotuliukas.gif

O tai Savasas irgi jau ne g.gif

Man kaip tustuma pasidaro,einu Medcezir paziuret lotuliukas.gif siulau ir tau biggrin.gif mazu pamacys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 21 gegužės 2014 - 11:40
QUOTE(lauravala @ 2014 05 21, 11:38)
Sirdyje tustuma  lotuliukas.gif

O tai Savasas irgi jau ne  g.gif

Man kaip tustuma pasidaro,einu Medcezir paziuret  lotuliukas.gif siulau ir tau  biggrin.gif mazu pamacys  ax.gif

Ai, Savaša pamiršau jau biggrin.gif Niekur nesivaidena, neprimena apie save. Tuštuma žiauri biggrin.gif

Ne ne, šitas ne mano skonio schmoll.gif Reikia kažkaip kitaip gelbėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 05 21, 12:45)
Reikia kažkaip kitaip gelbėtis biggrin.gif

Reikia trecio, Behliulio ar Kuzes, sezono lotuliukas.gif kitaip ismirsim cia nuo sirdies tustumos biggrin.gif
Atsakyti
Oi Jus panos duodat biggrin.gif
gerai, kad as tokia istikima tongue.gif Nesvarbu man ar su 'augmenija", ar su "gaurais", ar psychas ar herojus, viskas man tinka biggrin.gif Svarbu du juodi deimanciukai zybsi, pries kuriuos as bejege biggrin.gif
Beje, lyg maciau reklama, kad pasirode ar pasirodys kazkoks naujas filmas su Muratu (Savasu), bet apie kara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 21, 13:39)
Svarbu du juodi deimanciukai zybsi, pries kuriuos as bejege biggrin.gif

Va del tu deimanciuku ir as alpstu wub.gif , bet Omeras man ne schmoll.gif
Atsakyti
del ko cia mirstat? biggrin.gif

as nedaug macius dar tu serialu,tai nepagaunu kampo biggrin.gif
nepradejau nieko dar ziureti po UM,nemoku graziai,tai visai neziuriu lotuliukas.gif bet jamsiu vistiek kazkada koki nors
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2014 05 21, 13:41)
del ko cia mirstat? biggrin.gif

nemirstam, kolkas tik alpstam :)tai, kad turbut, visom cia skirtingi patinka biggrin.gif
Atsakyti
Va jau youtube, peržiurėjau pirmą 9 serijos dalį ir kelis 2 dalies epizodus. Greičiausiai vis dėlto randu aš čia naujienas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(valrammis @ 2014 05 21, 22:45)
Va jau youtube, peržiurėjau pirmą 9 serijos dalį ir kelis 2 dalies epizodus. Greičiausiai vis dėlto randu aš čia naujienas smile.gif

Ta prasme Kpa?Jus turit omeny?Tai as ja online ziuriu ir jau visa paziurejau biggrin.gif
Be reikalo ziurejau, tik susinervinau. Omera su tapke galejau vietoj pridauzt biggrin.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Del Elif vos neapsiblioviau (nieko nepadarysi jautri siela as ax.gif ). Tik va pabaigoj tai Elif sauniai pasielge. Ziauriai, as siandien pikta ant Omero, lai jis varo i tas savo kapines, o Elif lai varo pas Leventa bent trumpam laimes paieskot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 21, 23:53)
Ta prasme Kpa?Jus turit omeny?Tai as ja online ziuriu ir jau visa paziurejau biggrin.gif
Be reikalo ziurejau, tik susinervinau. Omera su tapke galejau vietoj pridauzt biggrin.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Del Elif vos neapsiblioviau (nieko nepadarysi jautri siela as ax.gif ). Tik va pabaigoj tai Elif sauniai pasielge. Ziauriai, as siandien pikta ant Omero, lai jis varo i tas savo kapines, o Elif lai varo pas Leventa bent trumpam laimes paieskot biggrin.gif

Cha... Bus idomi serija biggrin.gif.Tai rimtai 4 val rode????
Atsakyti