Nu, marš visos bulvių žiūrėt Tiesa, kitoj serijoj, ne bulvės, o vaisiai Net su fejerverkais pabaigoj
QUOTE(Milagra @ 2014 05 11, 19:54)
Nu, marš visos bulvių žiūrėt Tiesa, kitoj serijoj, ne bulvės, o vaisiai Net su fejerverkais pabaigoj
As "Ciauskutes" atsiprasiau
Per tv 1 prades rodyt kazkoki "Karadajus",yra maciusiu?
ner kur isiterpt :
Nu jau MB temoj kokios pabaznos
QUOTE(lauravala @ 2014 05 12, 15:20)
As "Ciauskutes" atsiprasiau
ner kur isiterpt :
ner kur isiterpt :
Cia kartais ne su tuo kur Ezelyje pagrindiniu vaidina?man atrodo, kad cia visai dar naujas serialas.Ar as ne apie ta galvoju?
Papildyta:
QUOTE(egliu @ 2014 05 12, 15:25)
Jau TV1 reklamuoja nauja turku seriala "Karadayi (2012)", kazin, ar bus idomus?
Paziurejau, tikrai taip cia su Kenanu tas serialas. Tai Ezelio gerbejos gales vel pasigrozet savo aktorium Bet kiek daug seriju Atsiliepimai man rodos pas rusu apie ji neblogi. Itariu bus ir kriminalo ir meiles. Man atrodo pagrindine aktore tai ta kur Sechrezada vaidino O nuo kada ji prades rodyt?cia vietoj Uzdraustos meiles?
QUOTE(lauravala @ 2014 05 12, 15:20)
ner kur isiterpt :
ner kur isiterpt :
Ojetus ir vėl tą rodys Imirz.... Ir dar ūsuotą
Aha
SM jau mane nervina
QUOTE(lauravala @ 2014 05 12, 16:09)
SM jau mane nervina
Del ko?Kad stringa? Jei taip, tai as jau susitaikiau su tokia padetim
Sveikos. Įdomu buvo čia paskaityti, permečiau temą greitosiomis. Kai ką įsiminiau, reiks patikrinti ar ir man tiks tie serialai. Galiu pasakyti tik, kad dėl vyrų nesipešim, mano numylėtinis Muratas (Savašas). Tie turkų serialai užkabino nuo "1000 ir 1 nakties". Tuo metu, kai pradėjo visi svaigti nuo šito filmo, užmečiau akį, tik jis manęs neužkabino. Užtat žiauriai patraukė " Meilė ir bausmė". Dar priešokiais žiūriu Merhamet, tik ten jau reikia skaityti titrus, o man akys kitur reikalingos. Dar Intikam. Palyginau su amerikonišku, turkiškas labiau patinka. Dar Suskunlar žadu žiūrėt, gaila, kad tik dalinai įgarsinta. Dabar klausau Asi . Iš pradžių niekaip nesupratau, kas per įgarsintojai, norėjosi juos uždusinti. Vėliau daėjo, kad gi patys turkai vargšeliai bando į rusų kalbą versti, tai nebesikabinėju. Šiap man filmo privalumas rusiškas įgarsinimas, nes žiūriu ausimis, rankdarbiaudama.
Sudominot su tais pinigais.
Sudominot su tais pinigais.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 12, 17:16)
Del ko?Kad stringa?
Jooooooooo
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 12, 16:39)
Cia kartais ne su tuo kur Ezelyje pagrindiniu vaidina?man atrodo, kad cia visai dar naujas serialas.Ar as ne apie ta galvoju?
Papildyta:
Man atrodo pagrindine aktore tai ta kur Sechrezada vaidino O nuo kada ji prades rodyt?cia vietoj Uzdraustos meiles?
Papildyta:
Man atrodo pagrindine aktore tai ta kur Sechrezada vaidino O nuo kada ji prades rodyt?cia vietoj Uzdraustos meiles?
Taip ta pati, greiciausiai vietoje UM.
QUOTE(egliu @ 2014 05 12, 16:25)
Jau TV1 reklamuoja nauja turku seriala "Karadayi (2012)", kazin, ar bus idomus?
O tai jis jau baigtas kurti? Aha, cia pagrindinis Ezelis (irgi usuotas , ten pas juos kas, tokia mada uzejus ) ir Shecherezada, bet kai nei vienas nei kitas man nepatinka, tai nezinau ar ziuresiu
Na pinigus ir Buluta galesiu baigt ziureti tik grizus is atostogu, nes dabar nei laiko nera, nei galimybiu... Paziurejau savaitgali pirmas pinigu serijas, nu kabina kabina, is pradziu reikejo prie Tubos priprasti, nes pati nezinau bet kazkuo tai ji mane erzino, o paskui jau normaliai... Bet daugiau neziuriu, sakiau lauksiu kol baigsis pirmas sezonas, nes jis bus trumpas, bet kaip sunku
QUOTE(Simbulis @ 2014 05 13, 14:00)
O tai jis jau baigtas kurti? Aha, cia pagrindinis Ezelis (irgi usuotas , ten pas juos kas, tokia mada uzejus ) ir Shecherezada, bet kai nei vienas nei kitas man nepatinka, tai nezinau ar ziuresiu
Va man irgi kazkaip atrode, kad jis dar kuriamas , bet gal nedaskaiciau O del usu, tai gal jam jie tokie uzauginti, nes kiek suprantu, ten veiksmas vyksta senesniais laikais, tai gal tokia mada buvo
Geru atostogu Pailsesit nuo Turkijos
Papildyta:
QUOTE(Simbulis @ 2014 05 13, 14:00)
is pradziu reikejo prie Tubos priprasti, nes pati nezinau bet kazkuo tai ji mane erzino, o paskui jau normaliai... Bet daugiau neziuriu, sakiau lauksiu kol baigsis pirmas sezonas, nes jis bus trumpas, bet kaip sunku
Man Tuba tai visai patinka. Aisku Beren Saat vistiek man pirmoj vietoj:)Bet va, tam "Bulute" ta pagrindine, kur Narin vaidina, tai vaje vaje... Ziauriai atstumianti aktore, suprantu jos toks, kaip ir aukos, cia vaidmuo, bet ji man ne gailesti, o kazkokius nemalonius jausmus sukelia. Kazkokia ji keista - salta, be emociju, nzn uz ka tie visi vyrai ja cia tam seriale isimyleje
Štai čia Karadayi: http://turkishtvseri.../vse_serii.html .
Pamačiau, kad anonsuoja, įdomu ar po 2 val. rodys, nes jei po vieną tai ilgai ir nuobodžiai bus, o dar vasarą
Permečiau greit pirmą seriją, gal visai neblogas bus. Ezelis savam stiliuj
Pamačiau, kad anonsuoja, įdomu ar po 2 val. rodys, nes jei po vieną tai ilgai ir nuobodžiai bus, o dar vasarą
Permečiau greit pirmą seriją, gal visai neblogas bus. Ezelis savam stiliuj