Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Milagra @ 2014 05 06, 15:10)
Aha, Enginą pažįstu nail.gif

lotuliukas.gif prašau ir man tada kontaktus prasiust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 06, 15:24)
lotuliukas.gif prašau ir man tada kontaktus prasiust biggrin.gif

Aha, tiek aš jį ir tematysiu paskui biggrin.gif

Jau įdėti pinigai 8 serija, galima bus vakare žiūrėt. Vietoj Eurovizijos biggrin.gif
O Kurto dar nėra blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 05 06, 17:17)
Aha, tiek aš jį ir tematysiu paskui biggrin.gif

Jau įdėti pinigai 8 serija, galima bus vakare žiūrėt. Vietoj Eurovizijos biggrin.gif
O Kurto dar nėra  blink.gif  lotuliukas.gif

Tai kaip suprantu ryt išvis pinigų serijos nebus, nes fules kažkoks svarbus macas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 06, 18:57)
Tai kaip suprantu ryt išvis pinigų serijos nebus, nes fules kažkoks svarbus macas schmoll.gif

Skaiciau kad rodys po futbolo ju laiku 22 val.

Na tai ne tiek daug ir liko islaukti, tik birzelio galo ir bus galima tada ziureti KPA 1 sezona smile.gif O taip knieti, bet valdausi dar... Sakau pirma reik Buluta paziuret.

Raimiux per kur tu ziuri? su igarsinimu ar titrus skaitai? As tai pirma serija su igarsinimu ziurejau, bet man nezinau, tas vertejos balsas nelimpa nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Nieko ten labai svarbus, Turkijos lygos rungtynes. Rodys, tik veliau.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 05 06, 18:38)

Raimiux per kur tu ziuri? su igarsinimu ar titrus skaitai? As tai pirma serija su igarsinimu ziurejau, bet man nezinau, tas vertejos balsas nelimpa nors tu ka  doh.gif

Aš žiūriu su įgarsinimu, labai tingiu skaityt smile.gif pripratau prie to balso, man jis dabar ne tragiškas, o juokingas pasidarė. Beje, arba man vaidenasi arba kažkaip paskui tu serijų kokybe geresne( arba akys jau ant tiek priprato smile.gif ).
Dėl KPA, tai vis delto nusprendė nukelti serija i kita savaite.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 06, 20:06)
Aš žiūriu su įgarsinimu, labai tingiu skaityt smile.gif pripratau prie to balso, man jis dabar ne tragiškas, o juokingas pasidarė. Beje, arba man vaidenasi arba kažkaip paskui tu serijų kokybe geresne( arba akys jau ant tiek priprato smile.gif ).
Dėl KPA, tai vis delto nusprendė nukelti serija i kita savaite.

Ot smikiai bash.gif:
Atsakyti
Niekaip bulvių serijos nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 05 09, 09:37)

biggrin.gif kazkas gerai ja paslepe smile.gif Kiek is komentaru supratau, sekancioj serijoj bulviu istorija tesiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 09, 09:52)
biggrin.gif kazkas gerai ja paslepe smile.gif Kiek is komentaru supratau, sekancioj serijoj bulviu istorija tesiasi biggrin.gif

O, fainai biggrin.gif
Bulves. Istanbul biggrin.gif Nu dzin, jei jau kitas serialas prasidejo, tai tegul bent Kivanca nuskuta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 05 09, 10:37)

matyt labai giliai bulves uzkase, dabar iesko kur lotuliukas.gif
Atsakyti
Matyt Kurto kūrėjai patys pažiūrėjo seriją, ir rankos nusviro smile.gif paskaitė komentarus, ir masto- nuskusti Kivanc ar ne? Štai kur klausimas biggrin.gif
O jei rimtai, įdomu, ką rusiškuose tinkluose rašo apie šitą serialą, ko jis čia taip strigo g.gif
Atsakyti