Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Milagra @ 2014 05 02, 13:04)
Aš tai šitų draugų nepažįstu smile.gif Nesu mačius nei vienos serijos Didingojo amžiaus  blush2.gif

As jo gal tik pora seriju temaciau, nekabina visai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 02, 10:21)
Igarsinimas tai labai prastas, bet nuo puses serijos ipratau smile.gif Paziurejau tik pirma serija, tai itariu, kad linksmu dalyku cia bus maziau nei niuriu. Skambanti muzika labai grazi, bet jau tokia liudna. Apskritai, pagrindines herojes gyvenimelis, tai vajej vajej. Meilej ir Bausmej tikrai Cicek dar visai gerai gyveno.

Jei sakot kad igarsinimas toks prastas tai gal reikes pasikankint ir tada su titrais ziuret unsure.gif

Reikes dar nusprest ka kankint ar ausis ar akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 05 02, 12:23)

Reikes dar nusprest ka kankint ar ausis ar akis  biggrin.gif

biggrin.gif Kolkas as renkuosi ausis, nes tada bent kazka naudingo nuveikt galiu biggrin.gif
Atsakyti
Siaubas. Ne, aš tokios kokybės tikrai nežiūrėsiu. Jau su Asi atsikankinau, o čia dar blogiau doh.gif Tiek vaizdas, tiek garsas tragiškas.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 04 29, 11:29)
Aha, vyras sake mane jau gydys  lotuliukas.gif
Na idomu bus pamatyt. O yra ji ziurejusiu?

Šiaip skaiciau dar, kad cia pirmas Engino pagrindinis vaidmuo, bet ten jis su tais dzihitiskais usais  doh.gif ... nu kaip nepernesu barzdotu ir usuotu vyru, neiseis ir uzsimerkus ziuret ir nematyti tu jo usu, nes reiks titrus skaityt  biggrin.gif

Siaip labai geras serialas, labai patiko,tik pabaiga tai Narin nlb kokia, ziurejau ji per latino-serialo.ru
Atsakyti
QUOTE(Lijana1124 @ 2014 05 04, 22:06)
Siaip labai geras serialas, labai patiko,tik pabaiga tai Narin nlb kokia,  ziurejau ji per latino-serialo.ru

Aš dar tik 6 serijas pažiūrėjau ir įspūdis kolkas toks, kad keistesnio serialo nesu macius biggrin.gif Personažai tokie savotiski- kiekvienas kažkaip savaip "isprotejes". Viena serija, vienu tarpu, už galvos susiemus ziurejau. blink.gif Toks man absoliučiai kitoks tas serialas- ne lengvam vakaro praleidimui blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 04, 22:46)
Aš dar tik 6 serijas pažiūrėjau ir įspūdis kolkas toks, kad keistesnio serialo nesu macius biggrin.gif Personažai tokie savotiski- kiekvienas kažkaip savaip "isprotejes". Viena serija, vienu tarpu, už galvos susiemus ziurejau.  blink.gif Toks man absoliučiai kitoks tas serialas- ne lengvam vakaro praleidimui blink.gif

Aš taip Suskunlar žiūrėjau. Fainas, patiko, bet daugiau tokių nebenoriu biggrin.gif
Atsakyti
Temos pavadinimas Turkiški serialai II, Ką rekomenduojam, ko ne?, taciau istisi puslapiai aptariami konkretus du ar trys serialai, apie rekomendacijas nelabai ir yra info, skaitau skaitau ir nieko nesusigaudau-omerai,muratai,behliuliai-ir kazkokios varzytuves del ju. Pakvaisimas kazkoks, toms,kurios nori konkreciu pavadinimu ka ziureti ir kas idomu-nera cia ka veikti doh.gif
Ir prasau neuzsiplieksti su priekaistais-cia mano nuomone
Atsakyti
Na va, atpūtė audros ir čia, taip ramu buvo biggrin.gif

Prašau neužsiplieksti, bet kur Jūsų patarimai? Kaip tik ieškau ką žiūrėti dabar ax.gif

O dėl serialų aptarimo, gal Jūs siūlote kiekvienam serialui, kurį žiūri keletas žmonių, užvesti atskirą temą? Yra konkrečių, per lietuvišką televiziją transliuojamų ir dėl to populiarių serialų atskiros temos, o čia yra kitų turkiškų serialų tema, apie juos ir diskutuojame ax.gif Iš tų diskusijų galite ir nuspręsti ar rekomenduojame ar ne. Arba galite tiesiog neskaityti cool.gif Aš taip darau, jei man nepatinka smile.gif O neinu ir nemoralizuoju ne ta koja iš lovos išlipus. Hau biggrin.gif

Gražios dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 05 05, 09:15)
Na va, atpūtė audros ir čia, taip ramu buvo biggrin.gif
O dėl serialų aptarimo, gal Jūs siūlote kiekvienam serialui, kurį žiūri keletas žmonių, užvesti atskirą temą? Yra konkrečių, per lietuvišką televiziją transliuojamų ir dėl to populiarių serialų atskiros temos, o čia yra kitų turkiškų serialų tema, apie juos ir diskutuojame  ax.gif Iš tų diskusijų galite ir nuspręsti ar rekomenduojame ar ne. Arba galite tiesiog neskaityti  B)Gražios dienos visoms  4u.gif

drinks_cheers.gif Siaip as senai galvojau, kad kasnors kadanors tikrai mus sudrausmins biggrin.gif Butent, juk kiekvienam dabar atskiros temos nekursi, o pasisakyt kartais( gal ir nevisad reikia) taip norisi tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 05, 09:45)
drinks_cheers.gif Siaip as senai galvojau, kad kasnors kadanors tikrai mus sudrausmins biggrin.gif

Aha biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad ziurimi ir aptarinejami cia patys populiariausi siuo metu rodomo serialai Turkijoje - KPA, Kurtas ir pan.

Yra kas ziuri ir senesnius, ta prasme kurie jau baigti ir nereikia laukti i savaite po serijos. Pvz. ziurejom Fatmagul, ziurejo merginos Kuzieju, o apie juos atsiliepimu irgi yra nemazai, juos aptarinejo... O ar geras ar blogas tai ciak iekviena sprendzia pati, gi skoniai visu skirtingi...

Siuo metu ziurim Buluta su Raimusiuxxx, kai paziuresim pasakysim blogas ar geras jis biggrin.gif
Atsakyti
Bet anonsas pinigų tai visai įdomiai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti