Nieko nzn, bet man siandien pati geriausia KPA srija, nor pradzios ir nemaciau:)))))))Tik va gaila, kad Omeras durneliu apsimete
Seriją užskaitau
Va, koks aš geras indikatorius Sakiau, kad jau nuobodu ir reikia kažką daryti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 30, 23:34)
Seriją užskaitau
Aš ir galvoju įdomu i teigiama ar neigiama puse Milagrai bus luzis Tik jaučiu, kad dabar pora serijų tai bus nieko gero- Omero kova su buti ar nebūti? Labai patiko man ta sirdies duziu idėja ligoninėj su Metinu ir Niuliufer. Nors ir keista man jie porele
QUOTE(Simbulis @ 2014 04 29, 21:32)
Visai per netyčia vakar radau su įgarsinimu tik nežinau ar visos serijos. Pirmos dvi tai tikrai. http://turkishtvseri...m/1.html#seriya
Ale Mustafa tai tikrai psychas
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 02, 07:37)
Kaip tik Mustafa, taip ir psichas
QUOTE(Milagra @ 2014 05 02, 08:03)
Kaip tik Mustafa, taip ir psichas
i sita jau seniai demesi atkreipiau, kad jei jau seriala bus Mustafa - tai nieko gero nesitikek
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 02, 08:37)
Visai per netyčia vakar radau su įgarsinimu tik nežinau ar visos serijos. Pirmos dvi tai tikrai. http://turkishtvseri...m/1.html#seriya
Aciu, rikes paziureti.
Kiek skaiciau atsiliepimu apie si seriala, tai visi ji giria, ir Mustafos personazas daug gerbeju turi. Tik va keista, kad jo niekas neigarsina
Nes vakar pradzia bandziau ziureti, nu sunkiai skaitosi rusiskai, nes jei dar apacioje kokie turkiski uzrasai buna, ant ju rusiskai tai vaje
QUOTE(Simbulis @ 2014 05 02, 09:04)
Aciu, rikes paziureti.
Nes vakar pradzia bandziau ziureti, nu sunkiai skaitosi rusiskai, nes jei dar apacioje kokie turkiski uzrasai buna, ant ju rusiskai tai vaje
Igarsinimas tai labai prastas, bet nuo puses serijos ipratau Paziurejau tik pirma serija, tai itariu, kad linksmu dalyku cia bus maziau nei niuriu. Skambanti muzika labai grazi, bet jau tokia liudna. Apskritai, pagrindines herojes gyvenimelis, tai vajej vajej. Meilej ir Bausmej tikrai Cicek dar visai gerai gyveno.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 02, 09:40)
i sita jau seniai demesi atkreipiau, kad jei jau seriala bus Mustafa - tai nieko gero nesitikek
nu didingam amziuj Mustafa normalus buvo
Aš tai šitų draugų nepažįstu Nesu mačius nei vienos serijos Didingojo amžiaus
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 05 02, 00:37)
Nu tai ačiū.... Ką gi, reikės pradėt kitą savaitę žiūtet
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 05 02, 05:04)
Aš tai šitų draugų nepažįstu Nesu mačius nei vienos serijos Didingojo amžiaus
Ir aš panašiai, gal kokias 4 serijas esu mačiusi...