Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Simbulis @ 2014 04 28, 23:26)
O kokie atsiliepimai apie paskutini Beren seriala ale Revenge turkiska varianta?  g.gif

Nelabai kokie.
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 04 29, 00:41)
Taip, ir tai gana sunkiai išgydoma liga... irnesakyk.gif

Aha, vyras sake mane jau gydys lotuliukas.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 29, 07:39)
šiaip rašo, kad ten jis antiherojus, epileptikas, nesveika į įsimylėjęs netikra savi seserį, žodžių, pamišęs dėl jos. Veiksmas ten vyksta kaime, kur isvis labai gajos tos ziauriosios tradicijos g.gif

Na idomu bus pamatyt. O yra ji ziurejusiu?

Šiaip skaiciau dar, kad cia pirmas Engino pagrindinis vaidmuo, bet ten jis su tais dzihitiskais usais doh.gif ... nu kaip nepernesu barzdotu ir usuotu vyru, neiseis ir uzsimerkus ziuret ir nematyti tu jo usu, nes reiks titrus skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 04 29, 10:29)
Aha, vyras sake mane jau gydys  lotuliukas.gif
Na idomu bus pamatyt. O yra ji ziurejusiu?

Šiaip skaiciau dar, kad cia pirmas Engino pagrindinis vaidmuo, bet ten jis su tais dzihitiskais usais  doh.gif ... nu kaip nepernesu barzdotu ir usuotu vyru, neiseis ir uzsimerkus ziuret ir nematyti tu jo usu, nes reiks titrus skaityt  biggrin.gif

lotuliukas.gif As iki turku irgi nepernesiau:)Bet, pas juos tu barzdylu nemazai, tai baigiu priprast ir man visai nieko :)Man kai kuriems su barzda net graziau. Vyro barzdoto nenoreciau, bet i aktorius dzin galima paziuret:)Man atrodo, nera ziurejusiu, bet as artimiausioj ateity ziuresiu smile.gif Kolkas tik klipukus youtube permeciau ir pirma serija prasukinedama, neskaitydama permeciau.Tai nieko nesupratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 29, 10:43)
Man kai kuriems su barzda net graziau.

Enginas man būtent toks variantas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 29, 10:58)
Enginas man būtent toks variantas biggrin.gif

biggrin.gif Man tai kai kur:)Va cia, kad ir barzdyla, bet labai grazus wub.gif http://www.fanpix.ne...14-picture.html
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 29, 11:17)
biggrin.gif Man tai kai kur:)Va cia, kad ir barzdyla, bet labai grazus  wub.gif http://www.fanpix.ne...14-picture.html

Tai apie tai aš ir kalbu. Šitas įvaizdis man jam labai tinka. Ko nepasakyčiau apie Kerimą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 29, 11:35)
Tai apie tai aš ir kalbu. Šitas įvaizdis man jam labai tinka.

Mano vyras, tai sake, kad nesupranta kaip man tas juodckis, Osama Binladenas, gali patikt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 29, 12:17)
biggrin.gif Man tai kai kur:)Va cia, kad ir barzdyla, bet labai grazus  wub.gif http://www.fanpix.ne...14-picture.html

bigsmile.gif uzrodet, aha cia tikrai grazus... Cia jo toks ivaizdis naujam seriale?
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 04 29, 12:06)
bigsmile.gif  uzrodet, aha cia tikrai grazus... Cia jo toks ivaizdis naujam seriale?

panasus;)tik tam naujam jis man per daug nusikudines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 29, 11:55)
Mano vyras, tai sake, kad nesupranta kaip man tas juodckis, Osama Binladenas, gali patikt lotuliukas.gif

Aš irgi nesuprantu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 29, 12:58)
Aš irgi nesuprantu  tongue.gif  biggrin.gif

biggrin.gif o tai kaip jis gali nepatikt? biggrin.gif Neimanoma misija.
Atsakyti
Nu ką, pinigus jau naujus rodys, o senos dar nėra. Šiandien man bus lūžis - arba nusivilsiu labai arba gal užkabins kas netikėtai ax.gif
Atsakyti