Na ka, baigiau ziuret Fatmagul. As ji tiesiog ryte surijau per pora savaičių, aukojau savo laika miegui, kad tik galeciau ziureti. Vyras net juokesi, kad grizau namo, nes per tas pora savaiciu sake toks jausmas kad gyventu be zmonos
Tai galiu pasakyti, kad geriausias is visu mano matytu serialu aplamai. Zinau, kad tikrai dar karta as ji ziuresiu, tik si karta megaudamasi, o ne rydama ir saiko nejausdama... Turbut tai pati graziausia, nuosirdziausia ir labiausiai isgyventa meiles istorija kuria teko regeti ekrane. Kazin ar yra realiame gyvenime tokiu vyru kaip Kerimas, kuris taip nuosirdziai, kantriai ir istikimai myletų ir siektų mylimos moters
. Juk tiek kartu jis buo vytas salin, atstumtas, prakeiktas, o jis vis tiek uzsispyres sieke Fatmagul... O Fatmagul... Kartais ziuredama pagaudavau save galvojant, o kaip as elgciausi jos vietoje? Jokiai moteriai nelinkiu patirti to ka patyre ji, taciau linkiu kiekvienai sutikti savo Kerima (kas dar nesutiko)
... Ach, pavasaris, nieko nepadarysi
Šiaip bendrai pats serialas galejo būti na net nezinau, kokiom 10 seriju trumpesnis, nes i gala jau prasidejo sioks toks gumos tempimas, bet vis tiek taip gera, silta buvo ziureti i sia pora. Kaip jie patys sake - musu istorija ne tokia kaip kitu, tai ir as pritarsiu, kad serialas ne toks kaip kiti. Nezinau, bet jis tikrai paliete, kazka manyje, manau dar kuri laika tikrai neiseis is mano galvos jis. Tikrai noreciau kad parodytu pas mus per televizija. Ir tikrai vertas visu tu apdovanojimu, kuriuos jsi gavo. Ai, galeciau kalbet ir kalbet, bet nebesiplesiu
Tik va dabar nebeturiu ka ziureti, ir net nezinau kas galetu kabinti po Fatmagul.
Zinau, kad dauguma cia ziuri su Enginu KPA, bet kadangi jis dar kuriamas, i savaite po serija teiseina, bijau kad prailgs man jo laukti. O be to, cia jo toks barzdotas ivaizdis, kai as vis dar neatsigaunu po Kerimo, tai i dabartini sunkiai ziurisi (maciau foto)