Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(Simbulis @ 2014 04 22, 09:18)
Su praejusiom sventem  4u.gif
Kerimo santykiai su Fatmagul normaleja... Man taip grazu i juos ziuret, o jau Kerimo zvilgsnis  wub.gif atrodo viska ne zodziais o akim pasako...

Ir kol kas man jis visai neprailgo, nieko prasukti nereikejo... Na nebent gal dar ateiti temps guma su kuo nors, nes siaip palyginus su kitais turkiskais, kur po 60 seriju yra (90 min.), sitas turi 80...

Vyras net juokesi, kad manes per sventes namie nebuvo  biggrin.gif

Zinokit, cia buvo vienintelis serialas, del kurio miegodavau po 4 valandas:)))Vyras zadejo jau kompa atimti biggrin.gif Sake be zmonos gyvena biggrin.gif Ir tai vieninteliai poros santykiai per kurios man drugeliai pilve skraide:)))as per youtube dar vis keikviena diena pasiziuriu po klipuka apie juos:)ant tiek man jie geru emociju duoda:) wub.gif wub.gif wub.gif Oi koks grazus jausmas ta meile wub.gif
Atsakyti
Aš tai į Behlulį su Bihter žiūriu lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 22, 11:13)
Aš tai į Behlulį su Bihter žiūriu  lotuliukas.gif  cool.gif

Ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 22, 11:11)
Zinokit, cia buvo vienintelis serialas, del kurio miegodavau po 4 valandas:)))Vyras zadejo jau kompa atimti biggrin.gif Sake be zmonos gyvena biggrin.gif Ir tai vieninteliai poros santykiai per kurios man drugeliai pilve skraide:)))as per youtube dar vis keikviena diena pasiziuriu po klipuka apie juos:)ant tiek man jie geru emociju duoda:) wub.gif  wub.gif  wub.gif Oi koks grazus jausmas ta meile wub.gif

Panasiai ir man jau, jau 4-5 val. miego tenka... Nu fainas man jis, labai... Vyras i kompiuteri dar kol kas nesikesina biggrin.gif, bet jau zinau kad kazkada kartosiu as ji... Noreciau kad pas mus per tv parodytu...

O galit parasyt kaip teismas baigsis? Pasakys Vuralas tiesa? Ir kaip skaiciau wikipedioj ji Mustafa nuzudys? Jis man is pradziu patiko, bet dabar jau vaje doh.gif Dabar vien tik Kerimas bigsmile.gif

is visu epizodu su Fatmagul ir Kerimu tai kol kas labiausiai istriges tas, kur jie abu susikibe uz ranku nueina palike Mustafa... Ziurejau net kelis kartus ta vieta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 22 balandžio 2014 - 10:20
QUOTE(Milagra @ 2014 04 22, 10:11)
biggrin.gif

Aš latinoserialo žiūriu, man ten kažkaip patogiausia, net negaliu pasakyti kodėl. Prasukinėt lengviau gal  lotuliukas.gif

Bet dėdei visai patiko liežuvius pjaustyti, vis pasiūlo profilaktiškai ir kitoms savo "draugėms"  biggrin.gif

Mane tai jau erzina, jei per ateinančias pora serijų veiksmas nepasistūmės, tai nusivilsiu  cool.gif Jau turi kažkas būt, kiek galima vietoj trypčioti. Ar toj kriminalinėj linijoj kažkas aiškėti, ar love story prasidėti  rolleyes.gif

Su šventėmis  4u.gif

Pagal fragmanus 7 serijos, tai kazin ar kas paaiskes, apart to, kad Elif tas duris atidarys ir kaip ir "nusaus" zmogu. Kiek skaiciau anonsa, tai lyg Omeras nores sau kalte prisiimti.... Love story turbut dar per anksti, nes nuo Sibel mirties dar ko gero nei menesis nepraejo smile.gif Tik, va Omercikas, jau Elif skruostukus prades glostyt - tai letai, bet judam i prieki biggrin.gif Man patinka kai meile gimsta po truputi, tai dar su ja gali patempt:)Nes kai pykstasi, taikosi, pykstasi ir vel taikosi, va cia man jau ziauriai nepatinka:)
Papildyta:
QUOTE(Simbulis @ 2014 04 22, 10:18)
Panasiai ir man jau, jau 4-5 val. miego tenka... Nu fainas man jis, labai... Vyras i kompiuteri dar kol kas nesikesina  biggrin.gif, bet jau zinau kad kazkada kartosiu as ji... Noreciau kad pas mus per tv parodytu...

O galit parasyt kaip teismas baigsis? Pasakys Vuralas tiesa? Ir kaip skaiciau wikipedioj ji Mustafa nuzudys? Jis man is pradziu patiko, bet dabar jau vaje  doh.gif  Dabar vien tik Kerimas  bigsmile.gif

Nepasakys schmoll.gif Man tai is pradziu matesi, kad Vuralas, kad ir su sazine, bet bailys tai juodas verysad.gif O su Mustafa tai cia dar ilgai ir nuobodziai teks pasitasyt biggrin.gif Bet baigsis jam liudnai ir taip jam ir reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 22, 11:25)
Nepasakys schmoll.gif Man tai is pradziu matesi, kad Vuralas, kad ir su sazine, bet bailys tai juodas verysad.gif O su Mustafa tai cia dar ilgai ir nuobodziai teks pasitasyt biggrin.gif Bet baigsis jam liudnai ir taip jam ir reikia biggrin.gif

Na ka padarysi... O is pradziu atrodė, kad jis gal vienintelis Keremo draugas toj visoj kompanijoj... As kazkaip tikejausi kad gal prakalbes. Na bet tikiuosi bent jau Kremo nepasodins, nes dabar tai jis atpirkimo ozys unsure.gif

O Mukades kada ateis i prota? jauciu ir iki pabaigos liks tokia pati... Negi nebus pasimokiusi savo klaidu? Ai, greiciau vakaras ateitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 22, 10:25)
Pagal fragmanus 7 serijos, tai kazin ar kas paaiskes, apart to, kad Elif tas duris atidarys ir kaip ir "nusaus" zmogu. Kiek skaiciau anonsa, tai lyg Omeras nores sau kalte prisiimti.... Love story turbut dar per anksti, nes nuo Sibel mirties dar ko gero nei menesis nepraejo smile.gif Tik, va Omercikas, jau Elif skruostukus prades glostyt -  tai letai, bet judam i prieki biggrin.gif Man patinka kai meile gimsta po truputi, tai dar su ja gali patempt:)Nes kai pykstasi, taikosi, pykstasi ir vel taikosi, va cia man jau ziauriai nepatinka:)

Taip, anonsą mačiau, todėl ir sakau, kad buksuoja.

Kokia ten meilė su Sibel, nebuvo ten jokios meilės irnesakyk.gif Jis Vane žulikus gaudė, o ji čia sau ramiai tamsius reikaliukus prasukinėjo biggrin.gif O tarp jų ne tai kad sunkvežimis, o visa Turkija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 04 22, 10:30)

O Mukades kada ateis i prota? jauciu ir iki pabaigos liks tokia pati... Negi nebus pasimokiusi savo klaidu? Ai, greiciau vakaras ateitu  biggrin.gif

Mukades yra atskira respublika biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jos galima nekest, galima mylet, bet islikt jai abejingai neimanoma biggrin.gif Abejoju ar tokie zmones gali pasikeist biggrin.gif Slyksti ji moteriske, bet sugebejau as jai uz daug ka atleist kazkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 22, 11:34)
Mukades yra atskira respublika biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Jos galima nekest, galima mylet, bet islikt jai abejingai neimanoma biggrin.gif Abejoju ar tokie zmones gali pasikeist biggrin.gif Slyksti ji moteriske, bet sugebejau as jai uz daug ka atleist kazkaip smile.gif

drinks_cheers.gif Jo abejingu ji nepalieka, galima pykti ant jos, galima nemegti, bet paskui pagalvojus gi supranti kad ji savotiskai teisi... Tik kas man kliuna pas ja, tai antakiai, nu negi negali moteriske ju susitvarkyt doh.gif , nes dabar ka matau joje, tai tik nosi ir antakius...

Ir apie Meltem is pradziu buvau susidarius klaidinga nuomone, maniau išpaikinta turtingų teveliu dukrelė, o va pasirodo kaip klydau... kad tik ji su Mustafa nesusidetu, o tai kristu mano akyse... Dabar tokia teisinga, isdidi moteris...
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 22, 10:33)
Taip, anonsą mačiau, todėl ir sakau, kad buksuoja.

Kokia ten meilė su Sibel, nebuvo ten jokios meilės irnesakyk.gif Jis Vane žulikus gaudė, o ji čia sau ramiai tamsius reikaliukus prasukinėjo biggrin.gif O tarp jų ne tai kad sunkvežimis, o visa Turkija biggrin.gif

Meile ar ne meile, bet tokiam zmogeliui kaip Omerui turbut sazine neleis taip greit pas kita nulekt :)Elif Romoj gyvenus daug metu, daugiau pasaulio macius, gal pati iniaciatyvos imsis biggrin.gif Beje, as kazkaip cia labai greitu ivykiu nesitikiu, man isvis keista, kad cia nuo pat pradziu daug dinamikos, nes dazniausiai man turku serialai tai tik nuo kokios 20 serijos idomesni pasidaro.
Papildyta:
QUOTE(Simbulis @ 2014 04 22, 10:42)
Tik kas man kliuna pas ja, tai antakiai, nu negi negali moteriske ju susitvarkyt  doh.gif , nes dabar ka matau joje, tai tik nosi ir antakius...

Man pas ja tai tos priaugintos blakstienos visad kliuvo, netiko jos jai niekaip smile.gif Ir siaip ji man tokia vyrisku bruozu moterikse biggrin.gif O Miltem man labai faina, tiek personazas ir siaip grazi panele smile.gif
Papildyta:
O idomu kas nors ziurejo vakar ta nauja seriala kur per tv1 rode? As tai nemaciau, tai idomu, kokios nuomones. Ten kaip supratau ne drama, o labiau trileris kazkoks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 22, 10:48)
Meile ar ne meile, bet tokiam zmogeliui kaip Omerui turbut sazine neleis taip greit pas kita nulekt :)Elif Romoj gyvenus daug metu, daugiau pasaulio macius, gal pati iniaciatyvos imsis  biggrin.gif Beje, as kazkaip cia labai greitu ivykiu nesitikiu, man isvis keista, kad cia nuo pat pradziu daug dinamikos, nes dazniausiai man turku serialai tai tik nuo kokios 20 serijos idomesni pasidaro.

Na, patys sau kartelę užkėlė su pirmomis serijomis, dabar tegul jau sukasi biggrin.gif Nes po tokio tempo darosi nuobodu cool.gif
Atsakyti
Na pagaliau pasivijau aš jus, žiūrinčias "pinigus" , ir pagaliau supratau, apie kokias skanias ausytes jūs ten kalbėjot lotuliukas.gif Įtraukė, bet gal ir gerai, kad į savaitę viena serija bus, nereiks be miego kankintis... Matysim kaip čia man seksis laukti vis naujos išeinančios, bet kaip ten toliau veiksmas rutuliosis, jau rūpi....
Atsakyti