QUOTE(Simbulis @ 2014 04 22, 09:18)
Su praejusiom sventem
Kerimo santykiai su Fatmagul normaleja... Man taip grazu i juos ziuret, o jau Kerimo zvilgsnis atrodo viska ne zodziais o akim pasako...
Ir kol kas man jis visai neprailgo, nieko prasukti nereikejo... Na nebent gal dar ateiti temps guma su kuo nors, nes siaip palyginus su kitais turkiskais, kur po 60 seriju yra (90 min.), sitas turi 80...
Vyras net juokesi, kad manes per sventes namie nebuvo
Kerimo santykiai su Fatmagul normaleja... Man taip grazu i juos ziuret, o jau Kerimo zvilgsnis atrodo viska ne zodziais o akim pasako...
Ir kol kas man jis visai neprailgo, nieko prasukti nereikejo... Na nebent gal dar ateiti temps guma su kuo nors, nes siaip palyginus su kitais turkiskais, kur po 60 seriju yra (90 min.), sitas turi 80...
Vyras net juokesi, kad manes per sventes namie nebuvo
Zinokit, cia buvo vienintelis serialas, del kurio miegodavau po 4 valandas:)))Vyras zadejo jau kompa atimti Sake be zmonos gyvena Ir tai vieninteliai poros santykiai per kurios man drugeliai pilve skraide:)))as per youtube dar vis keikviena diena pasiziuriu po klipuka apie juos:)ant tiek man jie geru emociju duoda:) Oi koks grazus jausmas ta meile