Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

QUOTE(lauravala @ 2014 04 17, 09:42)
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif
Papildyta:
http://img.gecce.com...lu-094434SZ.jpg  cia jinai uz jo teket susiruose???  mega_shok.gif

Ir man ta ju Serenai,nu nei ji man miss nei modelis nei aktore,visiskai nesimpatiska  schmoll.gif

Aha, susiruose sad.gif Man jis irgi labai nelabai smile.gif

Nu ne miss man ji irgi, bet kazkaip uzmetus zvilgsni, kiek as ten ziurejau, tai man njieko pora su tavo krasavciku pasirode rolleyes.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 17, 09:43)
Jauciu, dabar panos, pagalvos, kokias mes cia slikstynes ziurim biggrin.gif Nors, as kai ziurejau 5 serija, kazkaip uzkandziavau, ir kaip tik rode, ta vieta, kai tas daktariukas "masala" zuvims pjauste. Tai, nors ir muliazas ten buvo, bet man apetitas dingo ilgam biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Metinas irgi ten vos ne ziaugciojo biggrin.gif Isvis man tas senis toks slykstus, neisivaizduoju kaip ta Pinar su juo dar kazka veikt gali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 17, 11:29)
Nu ne miss man ji irgi, bet kazkaip uzmetus zvilgsni, kiek as ten ziurejau, tai man njieko pora su tavo krasavciku pasirode  rolleyes.gif

Na filme dar dar,bet siaip tai labai nelabai biggrin.gif ,man ji anciuko veidu tokia rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 04 17, 11:29)
Isvis man tas senis toks slykstus, neisivaizduoju kaip ta Pinar su juo dar kazka veikt gali  doh.gif

drinks_cheers.gif

Leventa i darba grazins?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 17 balandžio 2014 - 10:34
QUOTE(Milagra @ 2014 04 17, 10:29)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Metinas irgi ten vos ne ziaugciojo biggrin.gif Isvis man tas senis toks slykstus, neisivaizduoju kaip ta Pinar su juo dar kazka veikt gali  doh.gif

Tai turbut ir "veikia" is baimes biggrin.gif Nes nugalabytu jis ja, be jokios sazines grauzaties unsure.gif Beje, ta daktareli, dar taip kazkaip keistai filmuoja :)Cia turbut jo slykstumui sustiprint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2014 04 17, 10:36)
Na filme dar dar,bet siaip tai labai nelabai biggrin.gif ,man ji anciuko veidu tokia  rolleyes.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

Leventa i darba grazins?

Grazins, bet tas tai isvis be Bachar zlugtu biggrin.gif Jam su pasitikejimu nelabai nelabai smile.gif
Atsakyti
Kurtą jau vakar įdėjo, o pinigų vėl reiks laukti savaitę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 18, 10:59)
Kurtą jau vakar įdėjo, o pinigų vėl reiks laukti savaitę  unsure.gif

turbut biggrin.gif dar zinant, kad sventes savaitgali, tai gal dar ilgiau smile.gif
Beje, kaip ta Kurta taip greit vercia?saunuoliai tikrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 18 balandžio 2014 - 11:35
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 18, 11:33)
turbut biggrin.gif dar zinant, kad sventes savaitgali, tai gal dar ilgiau smile.gif
Beje, kaip ta Kurta taip greit vercia?saunuoliai tikrai smile.gif

Rusams lyg ir ne šventės smile.gif

Aha, per parą išverčia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 18, 11:37)
Rusams lyg ir ne šventės smile.gif

Aha, per parą išverčia  thumbup.gif

Tai, kad siemet sutampa:)Tik gal fanam svenciu nera:)jiems serialai sventes didziausios biggrin.gif
Atsakyti
Ne nu Kurto serija tai baisi baisi, visus išpyškino, tikiuosi bent broliukas Omeras išgyvens. Bet iš tikrųjų man ir atrodo, kad Kivanc biski ne savo rolėj, nors vaidina gerai. Va aktorius, kur išdaviką Petrą vaidina, tai tikrai savo rolę atradęs, superinis niekšas.
Atsakyti
Su šventėm visas!

Vakar, kai jau visi svečiai išsiskirstė, ir Velykos baigėsi lotuliukas.gif , pradėjau žiūrėt Para Kara Ask.... Atrodo užkabino, nors dar tik dvi serijas žiūrėjau. Kur daugiausiai išverstų? Aš tik 5 kol kas randu blush2.gif , tikriausiai ne ten ieškau ... Ačiū jei kuri pasufleruosit kur rasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 04 21, 12:14)
Su šventėm visas!

Vakar, kai jau visi svečiai išsiskirstė, ir Velykos baigėsi  lotuliukas.gif , pradėjau žiūrėt Para Kara Ask.... Atrodo užkabino, nors dar tik dvi serijas žiūrėjau. Kur daugiausiai išverstų? Aš tik 5 kol kas randu  blush2.gif , tikriausiai ne ten ieškau ... Ačiū jei kuri pasufleruosit kur rasti  4u.gif

Kolkas tik 6 jos turkiskos parodytos,
http://enginakyurek.....php?f=20&t=131 cia galit pabandyt 6 serija su subtitrais paziuret, jeigu pasileis;)

p.s. Visas su sventem!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
Su praejusiom sventem 4u.gif

As tai per ilgaji savaitgali kai dejau, tai ipusejau Fatmagul, priejau iki tos vietos kada jau teismo procesas turetu vykti. Taip idomu kaip viskas bus. Kazkodel manau kad teisme ja niekas nepatikes, labai jau liudininkus papirkineja tas advokatas ir vis rezga intrigas kaip issukti anuos, na bent jau Kerimo santykiai su Fatmagul normaleja... Man taip grazu i juos ziuret, o jau Kerimo zvilgsnis wub.gif atrodo viska ne zodziais o akim pasako...

Ir kol kas man jis visai neprailgo, nieko prasukti nereikejo... Na nebent gal dar ateiti temps guma su kuo nors, nes siaip palyginus su kitais turkiskais, kur po 60 seriju yra (90 min.), sitas turi 80...

Vyras net juokesi, kad manes per sventes namie nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 04 21, 12:14)
Vakar, kai jau visi svečiai išsiskirstė, ir Velykos baigėsi  lotuliukas.gif , pradėjau žiūrėt Para Kara Ask.... Atrodo užkabino, nors dar tik dvi serijas žiūrėjau. Kur daugiausiai išverstų? Aš tik 5 kol kas randu  blush2.gif , tikriausiai ne ten ieškau ... Ačiū jei kuri pasufleruosit kur rasti  4u.gif

biggrin.gif

Aš latinoserialo žiūriu, man ten kažkaip patogiausia, net negaliu pasakyti kodėl. Prasukinėt lengviau gal lotuliukas.gif

Bet dėdei visai patiko liežuvius pjaustyti, vis pasiūlo profilaktiškai ir kitoms savo "draugėms" biggrin.gif

Mane tai jau erzina, jei per ateinančias pora serijų veiksmas nepasistūmės, tai nusivilsiu cool.gif Jau turi kažkas būt, kiek galima vietoj trypčioti. Ar toj kriminalinėj linijoj kažkas aiškėti, ar love story prasidėti rolleyes.gif

Su šventėmis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 22 balandžio 2014 - 10:11