Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai II

Žiūriu KPA, na ir ką galiu paskyt, pas Metincika ir Niuliufer santykiai didesni pagreiti igave biggrin.gif Beje, jau ji geriau su juo lieka, nei su tuo svirduliu Mertu biggrin.gif
Atsakyti
Blyn sunervino Elif juodai. Pasakė, kad masinoj sėdėtu, bet kur tau, supermoteriske, sugalvojo pati eit tvarkos daryt doh.gif Vietoj Omerciko biskį ja "pakratyciau" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 17, 00:10)
Žiūriu KPA, na ir ką galiu paskyt, pas Metincika ir Niuliufer santykiai didesni pagreiti igave biggrin.gif Beje, jau ji geriau su juo lieka, nei su tuo svirduliu Mertu biggrin.gif

Turkiskai ziuri?
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 04 17, 07:06)
Turkiskai ziuri?

Aha, dar pasijungiu ta rusu forumą, jos paverčia, tai daugmaž aišku buna biggrin.gif Tik vakar, labai striginejo, tai tokiais tik tarpais mačiau smile.gif
Atsakyti
Man tai nestriginejo, super viskas buvo, bet jau mane pradeda uzknist. Uzbuksavo vietoj veiksmas, niekas nevyksta. Turiu omeny Omero reikalus. Nors kazkiek pajudetu, o tai dabar viskas apie ta Niliufer sukasi. Idomu tik ka dedule darys dabar, kai Pinar Omera isdave.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 17, 08:56)
Man tai nestriginejo, super viskas buvo, bet jau mane pradeda uzknist. Uzbuksavo vietoj veiksmas, niekas nevyksta. Turiu omeny Omero reikalus. Nors kazkiek pajudetu, o tai dabar viskas apie ta Niliufer sukasi. Idomu tik ka dedule darys dabar, kai Pinar Omera isdave.

As vakar irgi pagalvojau, nejaugi jie visa seriala su ta Niuriufer tasysis, bet gal ne, nes jau apie Omera beveik visi zino, isskyrus, ta baisuokle sese ir "blondine" motinele biggrin.gif Tikiuos tas daktarelis, neismesines mano Omerciko, apie ji tiesa suzinojes unsure.gif Siaip turbut, kazkaip issisuks, nes jeigu jau visi viska zino, tai ka tada rodyt biggrin.gif Tikiuos scenaristes kaip nors idomiai viska isrutulios smile.gif
Atsakyti
Niam niam ausytes ir liezuvukas essen.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 17, 09:03)
Niam niam ausytes ir liezuvukas essen.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Is ausu mazai naudos, nes Enginas, jas, pasak saltiniu, jau ir taip apsipjaustes biggrin.gif Svarbiausia, paliktu tuos grazius pirstus ramybej biggrin.gif Nu viskas, negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 17, 10:03)
Niam niam ausytes ir liezuvukas essen.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:
http://img.gecce.com...lu-094434SZ.jpg cia jinai uz jo teket susiruose??? mega_shok.gif

Ir man ta ju Serenai,nu nei ji man miss nei modelis nei aktore,visiskai nesimpatiska schmoll.gif

O Kurtas tai jooooo ,anonsas cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Jauciu, dabar panos, pagalvos, kokias mes cia slikstynes ziurim biggrin.gif Nors, as kai ziurejau 5 serija, kazkaip uzkandziavau, ir kaip tik rode, ta vieta, kai tas daktariukas "masala" zuvims pjauste. Tai, nors ir muliazas ten buvo, bet man apetitas dingo ilgam biggrin.gif
Atsakyti
O sakykit kelintoj serijoj Fatmagul prades bent jau silciau elgtis su Keremu? Nes dabar kur ziuriu anas tik prieina prie jos ar paliecia kazka is jos daiktu, tai ana kad pradeda rekti blink.gif ... Suprantu as ja po tokios traumos irgi nenoreciau matytis su zmogumi, kuris taip pasielge, o cia dar gyventi kartu reikia... Bet vis tik Keremas stengiasi, nepaliko likimo valiai smile.gif Taip laukiu kad bent jau nusisypsotu jam...
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 04 17, 09:42)
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif
Papildyta:
http://img.gecce.com...lu-094434SZ.jpg  cia jinai uz jo teket susiruose???  mega_shok.gif
Ir man ta ju Serenai,nu nei ji man miss nei modelis nei aktore,visiskai nesimpatiska  schmoll.gif

*** Aha, tik kiek skaiciau, tai lyg atidejo biski vestuves, del Beren isrinktojo brolio ar sesers vestuviu. Man tai jis ziauriai nesimpatiskas, bet jie senai jau kartu ir matosi, kad laimingi biggrin.gif Tai tik laimes jiems:) smile.gif
***O kas ji tokia per viena?smile.gif

QUOTE(Simbulis @ 2014 04 17, 09:44)
O sakykit kelintoj serijoj Fatmagul prades bent jau silciau elgtis su Keremu? Nes dabar kur ziuriu anas tik prieina prie jos ar paliecia kazka is jos daiktu, tai ana kad pradeda rekti  blink.gif ... Suprantu as ja po tokios traumos irgi nenoreciau matytis su zmogumi, kuris taip pasielge, o cia dar gyventi kartu reikia... Bet vis tik Keremas stengiasi, nepaliko likimo valiai  smile.gif Taip laukiu kad bent jau nusisypsotu jam...

Na siek tiek silciau gal kokioj 20 kazkelintoj:))))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 17 balandžio 2014 - 09:53