Žiūriu KPA, na ir ką galiu paskyt, pas Metincika ir Niuliufer santykiai didesni pagreiti igave Beje, jau ji geriau su juo lieka, nei su tuo svirduliu Mertu
Blyn sunervino Elif juodai. Pasakė, kad masinoj sėdėtu, bet kur tau, supermoteriske, sugalvojo pati eit tvarkos daryt Vietoj Omerciko biskį ja "pakratyciau"
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 17, 00:10)
Žiūriu KPA, na ir ką galiu paskyt, pas Metincika ir Niuliufer santykiai didesni pagreiti igave Beje, jau ji geriau su juo lieka, nei su tuo svirduliu Mertu
Turkiskai ziuri?
QUOTE(lauravala @ 2014 04 17, 07:06)
Turkiskai ziuri?
Aha, dar pasijungiu ta rusu forumą, jos paverčia, tai daugmaž aišku buna Tik vakar, labai striginejo, tai tokiais tik tarpais mačiau
Man tai nestriginejo, super viskas buvo, bet jau mane pradeda uzknist. Uzbuksavo vietoj veiksmas, niekas nevyksta. Turiu omeny Omero reikalus. Nors kazkiek pajudetu, o tai dabar viskas apie ta Niliufer sukasi. Idomu tik ka dedule darys dabar, kai Pinar Omera isdave.
QUOTE(Milagra @ 2014 04 17, 08:56)
Man tai nestriginejo, super viskas buvo, bet jau mane pradeda uzknist. Uzbuksavo vietoj veiksmas, niekas nevyksta. Turiu omeny Omero reikalus. Nors kazkiek pajudetu, o tai dabar viskas apie ta Niliufer sukasi. Idomu tik ka dedule darys dabar, kai Pinar Omera isdave.
As vakar irgi pagalvojau, nejaugi jie visa seriala su ta Niuriufer tasysis, bet gal ne, nes jau apie Omera beveik visi zino, isskyrus, ta baisuokle sese ir "blondine" motinele Tikiuos tas daktarelis, neismesines mano Omerciko, apie ji tiesa suzinojes Siaip turbut, kazkaip issisuks, nes jeigu jau visi viska zino, tai ka tada rodyt Tikiuos scenaristes kaip nors idomiai viska isrutulios
Niam niam ausytes ir liezuvukas
QUOTE(Milagra @ 2014 04 17, 09:03)
Is ausu mazai naudos, nes Enginas, jas, pasak saltiniu, jau ir taip apsipjaustes Svarbiausia, paliktu tuos grazius pirstus ramybej Nu viskas, negaliu
QUOTE(Milagra @ 2014 04 17, 10:03)
Papildyta:
http://img.gecce.com...lu-094434SZ.jpg cia jinai uz jo teket susiruose???
Ir man ta ju Serenai,nu nei ji man miss nei modelis nei aktore,visiskai nesimpatiska
O Kurtas tai jooooo ,anonsas
Jauciu, dabar panos, pagalvos, kokias mes cia slikstynes ziurim Nors, as kai ziurejau 5 serija, kazkaip uzkandziavau, ir kaip tik rode, ta vieta, kai tas daktariukas "masala" zuvims pjauste. Tai, nors ir muliazas ten buvo, bet man apetitas dingo ilgam
O sakykit kelintoj serijoj Fatmagul prades bent jau silciau elgtis su Keremu? Nes dabar kur ziuriu anas tik prieina prie jos ar paliecia kazka is jos daiktu, tai ana kad pradeda rekti ... Suprantu as ja po tokios traumos irgi nenoreciau matytis su zmogumi, kuris taip pasielge, o cia dar gyventi kartu reikia... Bet vis tik Keremas stengiasi, nepaliko likimo valiai Taip laukiu kad bent jau nusisypsotu jam...
QUOTE(lauravala @ 2014 04 17, 09:42)
Papildyta:
http://img.gecce.com...lu-094434SZ.jpg cia jinai uz jo teket susiruose???
Ir man ta ju Serenai,nu nei ji man miss nei modelis nei aktore,visiskai nesimpatiska
*** Aha, tik kiek skaiciau, tai lyg atidejo biski vestuves, del Beren isrinktojo brolio ar sesers vestuviu. Man tai jis ziauriai nesimpatiskas, bet jie senai jau kartu ir matosi, kad laimingi Tai tik laimes jiems:)
***O kas ji tokia per viena?
QUOTE(Simbulis @ 2014 04 17, 09:44)
O sakykit kelintoj serijoj Fatmagul prades bent jau silciau elgtis su Keremu? Nes dabar kur ziuriu anas tik prieina prie jos ar paliecia kazka is jos daiktu, tai ana kad pradeda rekti ... Suprantu as ja po tokios traumos irgi nenoreciau matytis su zmogumi, kuris taip pasielge, o cia dar gyventi kartu reikia... Bet vis tik Keremas stengiasi, nepaliko likimo valiai Taip laukiu kad bent jau nusisypsotu jam...
Na siek tiek silciau gal kokioj 20 kazkelintoj:))))))