Sveiki,
esu farmacijos fakulteto studentė. Šiuo metu atlieku magistriniam darbui skirtą tyrimą, kurio tikslas - įvertinti nėščių moterų požiūrį į medikamentų vartojimą ir savigydą. Noriu paprašyti Jūsų kelių minučių, kad užpildytumėte apklausą, kuri man padės atlikti tyrimą.
Man yra svarbūs Jūsų atsakymai į kiekvieną klausimą. Apklausa yra anoniminė, Jūsų atsakymai konfidencialūs, jie bus naudojami tik moksliniame tyrime ir statistiniams apibendrinimams.
Iš anksto dėkoju už Jūsų sugaištą laiką ir nuoširdžius atsakymus.
http://www.manoapkla...ausa/955842156/
Sveiki,
Noriu paprašyti Jūsų pagalbos. Sritis - medicina, tema - vienos reumatinės ligos ir emocijų sąsajos. Reikia kontrolinės grupės, tad jokia liga sirgti, žinoma, neturite. Viena dalis apie ligas, kuriomis sergate arba ne, kita - apie emocijas. Neturėtumėte užtrukti ilgiau nei 5-10 min. Ačiū ;)
Sveiki, esu KU magistrantė, rašau baigiamąjį tema "Tėvystės stiliai ir jų vaidmuo formuojant kritišką 4 klasės mokinių požiūrį į socialinių tinklų teikiamą informaciją". Ieškau tėvelių, turinčių ketvirtą klasę lankančius vaikus ir kviečiu atsakyti į klausimus. Galintys skirti apie 15-20 min savo laiko ir prisidėti prie baigiamojo darbo parašykite el. paštu: audrone.brazlauskyte@gmail.com
Ačiū!
Sveiki, esu KU magistrantė, rašau baigiamąjį tema "Tėvystės stiliai ir jų vaidmuo formuojant kritišką 4 klasės mokinių požiūrį į socialinių tinklų teikiamą informaciją". Ieškau tėvelių, turinčių ketvirtą klasę lankančius vaikus ir kviečiu atsakyti į klausimus. Galintys skirti apie 15-20 min savo laiko ir prisidėti prie baigiamojo darbo - parašykite.
Ačiū!
Labas vakaras,
esama antro kurso studentai, atliekame tyrimą apie tautines mažumas Lietuvoje. Būtume labai dėkingi, jeigu galėtumėte skirti 5-7min. savo laiko ir atsakyti į klausimus
Sveiki,
Esu paskutinio kurso studentė ir atlieku tyrimą apie Lietuvos namų ūkių finansinį raštingumą. Jūsų pagalba yra BE GALO svarbi man,kad galėčiau sėkmingai baigti šį gyvenimo etapą. Pagelbėkite atsakydami į apklausą čia: https://apklausa.lt/...rs/new.fullpage
AČIŪ už Jūsų pagalbą!