Rašau magistro darbą tema sharing economy apgyvendinimo sektoriuje. Jei teko naudotis Airbnb, couchsurfing ar panašiomis paslaugomis, labai kviečiu sudalyvauti. Užtruksite vos 3 min

https://docs.google....orm?usp=sf_link
Sveiki,
esu farmacijos fakulteto studentė. Šiuo metu atlieku magistriniam darbui skirtą tyrimą, kurio tikslas - įvertinti nėščių moterų požiūrį į medikamentų vartojimą ir savigydą. Noriu paprašyti Jūsų kelių minučių, kad užpildytumėte apklausą, kuri man padės atlikti tyrimą.
Man yra svarbūs Jūsų atsakymai į kiekvieną klausimą. Apklausa yra anoniminė, Jūsų atsakymai konfidencialūs, jie bus naudojami tik moksliniame tyrime ir statistiniams apibendrinimams.
Iš anksto dėkoju už Jūsų sugaištą laiką ir nuoširdžius atsakymus.
Sveiki,
Noriu paprašyti Jūsų pagalbos. Sritis - medicina, tema - vienos reumatinės ligos ir emocijų sąsajos. Reikia kontrolinės grupės, tad jokia liga sirgti, žinoma, neturite. Viena dalis apie ligas, kuriomis sergate arba ne, kita - apie emocijas. Neturėtumėte užtrukti ilgiau nei 5-10 min. Ačiū ;)
Sveiki, esu KU magistrantė, rašau baigiamąjį tema "Tėvystės stiliai ir jų vaidmuo formuojant kritišką 4 klasės mokinių požiūrį į socialinių tinklų teikiamą informaciją". Ieškau tėvelių, turinčių ketvirtą klasę lankančius vaikus ir kviečiu atsakyti į klausimus. Galintys skirti apie 15-20 min savo laiko ir prisidėti prie baigiamojo darbo parašykite el. paštu: audrone.brazlauskyte@gmail.com
Ačiū!
Sveiki, esu KU magistrantė, rašau baigiamąjį tema "Tėvystės stiliai ir jų vaidmuo formuojant kritišką 4 klasės mokinių požiūrį į socialinių tinklų teikiamą informaciją". Ieškau tėvelių, turinčių ketvirtą klasę lankančius vaikus ir kviečiu atsakyti į klausimus. Galintys skirti apie 15-20 min savo laiko ir prisidėti prie baigiamojo darbo - parašykite.
Ačiū!
Labas vakaras,
esama antro kurso studentai, atliekame tyrimą apie tautines mažumas Lietuvoje. Būtume labai dėkingi, jeigu galėtumėte skirti 5-7min. savo laiko ir atsakyti į klausimus
Sveiki,
Esu paskutinio kurso studentė ir atlieku tyrimą apie Lietuvos namų ūkių finansinį raštingumą. Jūsų pagalba yra BE GALO svarbi man,kad galėčiau sėkmingai baigti šį gyvenimo etapą. Pagelbėkite atsakydami į apklausą čia: https://apklausa.lt/...rs/new.fullpage
AČIŪ už Jūsų pagalbą!