Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslams skirtų apklausų tema

Sveiki, aš esu bendrosios praktikos slauga paskutinio kurso studentė ir atlieku tyrimą Nemigos priežasčių analizė bendruomenėje bei jų sprendimo būdai, kadangi šiais laikais beveik kas antras žmogus patiria nemigą, tai norėčiau labiau paanalizuoti šį sutrikimą. Labai būčiau dėkinga jei nepatingėtumėte ir skirtumėte 5 minutes atsakyti į anketos klausimus smile.gif Ačiū. http://######/f/nemi...v77mkr.fullpage
Papildyta:
http://######/f/nemi...v77mkr.fullpage smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
jei galit užpildykit anketą. Dar reiktų truputį atsakymų. smile.gif Ačiū. smile.gif
http://apklausa .lt/f/vartotoju-kurie-naudojasi-google-kompanijos-produktais-ar-paslaugomis-poz-ffpbd5h/answers/new.html?advertised=true

P.S. Reikia ištrinti tarpą po žodžio "apklausa", kitaip neleidžia įdėti nuorodos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crete: 15 lapkričio 2014 - 20:46
Sveiki,
gal kas nors galėtų pasidalinti anketos analizės pavyzdžiu? Jei ką, galima ir AŽ. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, labai prašyčiau, jog užpildytumėte šią anketą. Šiuo metu rašau baigiamąjį bakalauro studijų darbą apie įvairias suaugusiųjų patirtis, susijusias su šeima.

Nuorodoje ištrinkite tarpą prieš .lt

http://www.manoapklausa .lt/apklausa/618105473/

Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Sveiki, prašau užpildyti trumpą (5 kl.) anketą su paveiksliukais. Anketą galima pildyti daugiau nei 1 kartą iš vieno kompiuterio, todėl būtų labai naudinga, jei užpildytų ir Jūsų partneris. Labai ačiū. https://docs.google....dAWpiY/viewform
Atsakyti
Sveiki visi,

Nors ir jaučiamės šiek tiek nepatogiai prašydami Jūsų tokios didelės paslaugos, bet ar galėtumėte užpildyti apklausą apie Ferrero Rocher, reikalingą sesijos baigimui? Būtumėme labai dėkingi. Užtrūksite kelias minutes, klausimų tikrai nėra daug ir jie nereikalauja jokių žinių ar pastangų.

http://apklausa. lt/f/ferrero-rocher-vartotoju-elgsenos-tyrimas-cgfk8lx.fullpage Anketa čia, tereikia ištrinti tarpą prieš "lt".

Didelis žmoniškas išankstinis ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo studentaiVUKF: 28 lapkričio 2014 - 12:37
sveikos mamytės, labai prašau jūsų padėti ir užpildyti šią apklausą apie KAVYTĘ 4u.gif didelis AČIŪ Jums ! wub.gif
https://docs.google....VRFew4/viewform
Atsakyti
Sveikos, labai svarbu bakalauriniam surinkti kuo įvairiausio amžiaus ir šeimyninės padėties žmonių, todėl užsiregistravau šiame forume. Labai prašau, Jūsų, mamytės, užpildykite šią apklausą. Laaabai pagelbėsite smile.gif Ačiū visoms! p ublika.lt/apklausa-15-5486d169e3cc7.html (po p raidės ištrinkite tarpą)
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Esu Vilniaus universiteto II kurso magistrantūros studentė. Vykdau buhalterinės apskaitos proceso organizavimo ypatumų Vilniaus regiono įmonėse tyrimą. Būčiau laibai dėkinga jeigu sirtumėte šiek tiek savo laiko ir atsakytumėte į keletą klausimų.

Anketą galite užpildyti paspaudę sekančią nuorodą:

http://www.tax.lt/te...tyrimas#1251395

Iš anksto dėkoju už Jūsų atsakymus ir skirtą laiką.

pagarbiai,

Juliana
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juliana01: 13 gruodžio 2014 - 12:54
Studijoms gavome užduotį atlikti tyrimą ir mums reikia kad sudalyvautų kokie 60 žmonių. Skaičius nedidelis, tad kiekvieno prisidėjimas svarbus smile.gif
Jeigu ką nors domins ką čia darėm, savaitgalį mielai pakomentuosiu, ačiū.

Nuoroda į užduotį:
http://eksperimentas.117.lt/
Atsakyti

Laba diena,

esu ketvirto kurso, bakalauro studijų studentė. Šiuo metu baigiamajam darbui atlieku apklausą apie apsipirkimo įpročius prekybos centruose, kadangi reikia kuo daugiau rezultatų, kreipiuosi pagalbos į jus.

Prašau skirti 5min laiko ir padėi man

Anketą galite rasti čia:
https://docs.google....WJi1Gk/viewform

Iš anksto dėkoju!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute61: 27 sausio 2015 - 13:05
Sveikos,
atlieku tyriamaji magistrini darba apie prieinamumo i Vilniaus darzelius problemas. Sio tyrimo deka matysis aiskesne situacija apie esamas problemas ir bus pateikti konkretus problemu sprendimu budai Vilnaius miesto savivaldybes klerkams. Tam, kad tyrimas butu kuo tikslesnis ir atspindetu daugumos nuomone - reiketu kuo daugiau skirtingu zmoniu atsakymu.
Uztruksite vos kelias minutes.
Anketa anonimine.
Is anksto dekoju uz pagalba ir tikiuose, kad sio tyrimo deka kada nors gyvenime tokios problemos nebeturesime ir visi vaikai be problemu pateks i darzelius.

ANKETA

Nepavyksta ideti nuorodos, todel nukopijuokite zemiau esancia nuoroda, bet be tarpo tarpo _ pries: ".lt"
http://apklausa. lt/f/darzeliu-prieinamumo-analize-vilniaus-mieste-fl3barj/answers/new.html?advertised=true
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RoKat: 31 sausio 2015 - 12:25