Įkraunama...
Įkraunama...

Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7 d

kai ji iklimpdavo i kokia intriga, jos nemegstantys sakydavo dabar tu sudegsi ugnyje, o ji atsakydavo as ir esu ta ugnis ir visad issikapstydavo , nu zodiu sauni moteris, "degindavo "visus kas jai kenke ir bande sunaikint
Atsakyti
Neturėjau galimybės pamatyti balandžio 5-6 rodytų serijų. Ir dar kelių prieš tai..
Ir vis nerandu laiko peržiūrėti lnk.go

Bet gal galit pasakyti pora dalykų: kodėl Daja neapsigyveno toje sodyboje, kurią gavo dovanų iš Hiurem, o mačiau prisiglaudė kažkokioj prieglaudoje?? (praleidau kažką, ar čia dėl to, kai Giulšah pavogė tą sodybos dokumentą ir nebegrąžino??)

Kur buvo išmestas Simbiulis aga (na tas Hiurem draugiukas), Nes dabar liko tik tas kitas- juodaakis eunuchas.. Suprantu, kad jį išmetė Mahidevran, bet o kur??

ir dar- trumpai: Kas tą giulšach apdegino? Dėl ko? Mačiau jau kaip ji saugo Nigar ir kaip pati sako "Hiurem manęs pagailėjo ir priėmė ir išgelbėjo ir t.t."

AČIŪ aciuks.gif

Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 04 14, 13:06)
jei scenariste nebutu numirus po antro sezono, gal ir butu parodę, o dabar ji vaizduojama tik kaip intrigante. man rodos patiems scenaristams taip ir netapo aisku, kodel publika masiskai palaike Chiurrem, ziuredami si seriala, nors jis stengesi ja parodyti ne kokioj sviesoj.
realiai jos net su knyga nematem, besimeldziancia treciam sezone gal pora kartu ir parode, o is tikro ji labai daug skaitydavo, sededavo bibliotekoje, taip pat buvo uoli musulmone.

pora kart rode ja su knyga, bet reliai zinant istorija, tai tikrai mazai tokiu faktu smile.gif

QUOTE(Soled @ 2014 04 14, 13:36)
Man taip pat gaila, kad pasikeitė serialo scenaristai ir neatskleidė iki galo gerosios, šviesiosios ir protingosios Hiurem pusės, net apie jos labdarą buvo tik kartą užsiminta, kai dar Validė buvo gyva. Kaip bebūtų tokia moteris yra pavzydys, kaip reikia kovoti ir siekti savo tikslo. Tikrai išskirtinė istorinė asmenybė 4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2014 04 14, 15:34)
Neturėjau galimybės pamatyti balandžio 5-6 rodytų serijų. Ir dar kelių prieš tai..
Ir vis nerandu laiko peržiūrėti lnk.go

Bet gal galit pasakyti pora dalykų: kodėl Daja neapsigyveno toje sodyboje, kurią gavo dovanų iš Hiurem, o mačiau prisiglaudė  kažkokioj prieglaudoje?? (praleidau kažką, ar čia dėl to, kai Giulšah pavogė tą sodybos dokumentą ir nebegrąžino??)

Kur buvo išmestas Simbiulis aga (na tas Hiurem draugiukas), Nes dabar liko tik tas kitas- juodaakis eunuchas.. Suprantu, kad jį išmetė Mahidevran, bet o kur??

ir dar- trumpai: Kas tą giulšach apdegino? Dėl ko? Mačiau jau kaip ji saugo Nigar ir kaip pati sako "Hiurem manęs pagailėjo ir priėmė ir išgelbėjo ir t.t."

AČIŪ aciuks.gif

Daja visą savo turtą, įskaitant ir sodybą, paaukojo labdarai. Jos sąžinę per daug slėgė našta, kad neatskleidė tiesos apie Nigar ir Ibrahimo išdavystę bei dėl to melavo pačiam Suleimanui.

Giulis Aga buvo Hiurem patarnautojas - ne Simbiulis (Simbiulis jau dabar prie Hiurem) 4u.gif Buvo tik paminėta, kad Hiurem jį viskuo aprūpino, kad gyvena vargo nematydamas, už ištikimybę gavo daug turtų smile.gif

Giulšah buvo apdeginta Ibrahimo paliepimu. Tiksliau ji turėjo būti nužudyta, tačiau išsigelbėgo. Ibrahimas tai padarė, kadangi Giulšah žinojo jo ir Nigar paslaptį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 14 balandžio 2014 - 17:18
O jergutėliau, kątik peržiūrėjau savaitgalio serijas.. karsta.gif kokie efektai, kokios emocijos... Kokia kalba, kai ėjo per harema.. ohmy.gif Net šiurpai krato nuo pabaigos.. karsta.gif Pasijutau lyg pati norėčiau tarnauti Hiurem... biggrin.gif , na ji nepakartojamai sukurtas personažas ir puiki aktorė, nežinau kas bus, kai pasikeis ir bus kita...

Pasakykit prašau kas nors kad tikrai dabar niekas iš jos neatims to titulo... bigsmile.gif Na tikiu, intrigų ir sunkumų bus, bet ar ilgam ji liks tokioj šlovėj kaip dabar...? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SOLED ,o kas dabar bus Pasai,kai Hatidze paprase skyrybu? 4u.gif As nesuprantu rusiskai,todel ir neziuriu i prieki verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpe555: 14 balandžio 2014 - 17:51
Aš ir dar nežiūrėjau į priekį, noriu sulaukti savaitgalio, bet manau yra merginų, žiūrėjusių tolimesnes serijas, tai gali geltonai parašyti 4u.gif
Atsakyti
Maciau anonsa busimu seriju, tai rodo kaip sultonui nauja kazkokia moteris soka, ta moteris kuri aisan vaidino ezelyje, tai cia ta garsioji Firuze bus? g.gif

Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 04 14, 19:59)
Maciau anonsa busimu seriju, tai rodo kaip sultonui nauja kazkokia moteris soka, ta moteris kuri aisan vaidino ezelyje, tai cia ta garsioji Firuze bus? g.gif

ten aišan šoka?nepažinau ax.gif dar reklamuoja,kad Chatidžė bus hiurem priešas ir kad hiurem kažko supykdo Suleimaną...

dauguma serialą žiūrite ieškodamos istorinių faktų,tiesos,o aš žiūriu tik šiaip,kaip serialą,nesigilindama,kokia buvo hiurem tikrovėje...(beje,viename straipsnyje skaičiau,kad manoma,jog ji buvo lenkė ar ukrainietė,o gal net lietuvė ax.gif )tad man tai ji tikra kalė-intrigantė blush2.gif čia visai nesistengiu jos įžeidinėt,kažkada buvo serialas,kur apie moterį taip buvo pasakyta ax.gif
Atsakyti
Aš pačioj serialo pradžioje irgi labai nesimpatizavau Hiurem, bet dabar man ji šiek tiek labiau patinka. Ypač įstrigo jos žodžiai praeitoje serijoje, kuomet ji kalbėjo apie tai, kad jos visą šeimą išžudė, ją kaip vergę pagrobė (o tuomet jai berods buvo tik 17) ir pristatė kaip suleimano "nuosavybę". Man atrodo ji buvo kaip sužeistas paukštis, bet sugebėjo atsitiesti ir savo gudrumu, protu pasiekti tai, ką pasiekė. Tikra pelenės istorija, įvilkta į rytietiškus drabužius. Ji daug kartų elgėsi labai žiauriai ir tai, kad per ją Mustafa mirė irgi labai piktina, tačiau jeigu ne ji būtų kitus sudorojus, ją būtų sodoroję.
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 04 14, 18:59)

taip, cia ji drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(skorpe555 @ 2014 04 14, 18:49)
SOLED  ,o kas dabar bus Pasai,kai Hatidze paprase skyrybu? 4u.gif As nesuprantu rusiskai,todel ir neziuriu i prieki  verysad.gif

Neissiskirs. Ilgai pyks ant Ibrahimo, bet nenores, kad ir Hiurem triumfuotu, tai ir nesiskirs
Atsakyti
Beje, čia galit pažiūrėti, kaip buvo statoma rūmų kopija filavimui ir siuvami drabužiai aktoriams 4u.gif
https://www.youtube....h?v=av4cwqmDSV8
Atsakyti