Įkraunama...
Įkraunama...

Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7 d

QUOTE(Soled @ 2014 04 11, 16:14)
O jeigu pvz pirma gimdavo dukra, o paskui sūnus, tai moteriškė tapdavo sultan? ar būtinai pirmagimis turėdavo būti berniukas, norint pakilti hierarchijos laipteliu aukštyn? 4u.gif

kas pagimde ipedini, ta sultan
Atsakyti
Kol kas keista ziureti be Valides verysad.gif O Daja doh.gif verysad.gif Labai liudna ir gaila.

Stebina, kai Hatidze randa rasteli namie, kai ateina pvz Hiurem ir nezino kas paliko rasteli ax.gif
Atsakyti
Aha, tikrai dabar keista bus, kai neliko Validės ir Dayos... Įdomios serijos dabar, o rytoj jau antrą sezoną baigs rodyti. Beje, gal galite kas geltonai parašyti, kaip toliau klostysis Gulsah - ar ir toliau patarnaus Hiurem?
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2014 04 12, 17:05)
Aha, tikrai dabar keista bus, kai neliko Validės ir Dayos... Įdomios serijos dabar, o rytoj jau antrą sezoną baigs rodyti. Beje, gal galite kas geltonai parašyti, kaip toliau klostysis Gulsah - ar ir toliau patarnaus Hiurem?

Ar tai reiskia, kad bus pertrauka ir kita savaitgali nebus DA g.gif
Atsakyti
Ne, iškart 3 sezoną rodys smile.gif
Atsakyti
Nu jo papročiai idomus, rumuose tik sultanas gali turėti vaikų, bet pas princa siunčiamos odaliskos, tai kaip joms nepastoti. Juk apsisaugojimo budai primityvūs buvo.

Už Hiurem labia dziaugiuosi, ji man moters pavyzdys, kaip siekti tikslo gyvenime. Gaila kad dar jai kenks, jau tikėjausi, kad tikrai jos aukso amžius ateis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefertitė7 @ 2014 04 13, 10:42)
, kad tikrai jos aukso amžius ateis smile.gif

del to kad pasake hatidze tiesa, tai jai jau ne aukso amzius bus,
Atsakyti
O gal kas zinot kiek isvis seriju bus? Kiek dar leis megautis siuo serialu?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 04 13, 15:58)
del to kad pasake hatidze tiesa, tai jai jau ne aukso amzius bus,

Bet visumoj, kaip nelogiška doh.gif Džiaugtūsi po velnių ta Hatidže ir dar ačiū pasakytų cool.gif

Tiesą sakant šian perlenkė man lazdą kūrėjai biggrin.gif Nu taip gražiai pabaigoj Hiurem mintyse kalbėjo, tokia visa išdidi. Bet paskutinis sakinys sugadino visą reikalą biggrin.gif Kas tas haremas, aš valdysiu pasaulį. Net susikeikiau mintyse lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbana84 @ 2014 04 13, 16:59)
O gal kas zinot kiek isvis seriju bus? Kiek dar leis megautis siuo serialu?

150 berods yra/bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 13 balandžio 2014 - 16:38
O kodėl nepatiko ta frazė? Kiek žinau ji istorinė, pasakyta tikrosios Hiurem (bent jau taip manoma) smile.gif
Atsakyti
Serijos pabaiga ziauriai patiko !!! Taip viskas iškilmingai. Įdomu, kas dabar su Ibrahimu bus
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 04 13, 17:39)
O kodėl nepatiko ta frazė? Kiek žinau ji istorinė, pasakyta tikrosios Hiurem (bent jau taip manoma)  smile.gif

Galbūt ir istorinė. Bet ji visai nelogiška man blush2.gif Tikiu, gal ji ir valdė tą pasaulį Sultonui smegenis plaudama, bet vistiek man nepatinka biggrin.gif Toks kaip šokimas aukščiau bambos gaunas ax.gif
Atsakyti