Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(mama-gita @ 2014 08 22, 09:37)

Užskaitau rujojančius elnius lotuliukas.gif
QUOTE(ingauk @ 2014 08 22, 17:24)
a, tada taip, pas mane riesiniu virbaliui 1,25 smile.gif  bet man ir pacios riesines siek tiek per storos vistiek kad ir tokiais virbaliukais, cia ko gero jau pati kabliuku ieskau kur nereiktu ar ne smile.gif

Aš su 1,25mm dvejas riešines mezgiau, bet mano turimi virbalai labai aštriais galais, tai vis kruvinom rankom mezgimas vykdavo... Todėl grįžau prie 1,5mm mirksiukas.gif Mėgstu šilumą, tai ir sau ir kitiems storesnes riešines mezgu, kad tikrai šilta būtų 4u.gif

Manau, kad kiekviena mezgėja turi savo mezgimo receptą ir pasirenka tai, kas mezgimą daro malonumu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Naujos riešinės smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 31 rugpjūčio 2014 - 17:00
villyte, labai gražios ir originalios riešinės wub.gif
Atsakyti
Villyte thumbup.gif , nematytas rastas wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif Labai noretusi schemutes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(algioshka @ 2014 09 02, 15:46)
thumbup.gif  Labai noretusi schemutes  blush2.gif

Dėkui, merginos. Raštas šis ne riešinėms skirtas ir visai net ne mezgimo raštas, tiesiog radusi buvau internete iliuzinių paveikslėlių, kurie man labai patiko ir vieną iš jų pritaikiau riešinėms. Neturiu elektroninio varianto. Ieškau idomesnių raštų, stengiuosi daug ir pati prigalvoti vien tam, kad mano riešinės būtų kitokios, išskirtinės, todėl nelabai ir turiu tokių raštų viešam dalinimuisi..... Nepykit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2014 09 02, 19:08)
Dėkui, merginos. Raštas šis ne riešinėms skirtas ir visai net ne mezgimo raštas, tiesiog radusi buvau internete iliuzinių paveikslėlių, kurie man labai patiko ir vieną iš jų pritaikiau riešinėms. Neturiu elektroninio varianto. Ieškau idomesnių raštų, stengiuosi daug ir pati prigalvoti vien tam, kad mano riešinės būtų kitokios, išskirtinės, todėl nelabai ir turiu tokių raštų viešam dalinimuisi..... Nepykit  blush2.gif

Labai teisingas pamastymas, rastas matytas audiniuose, kazkada net mezgiau spalvota, jei neklystu "anciuko pedos" (ar kazkas panasaus) vadinosi, bet labai dailiai igyvendintas i riesines thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Norisi trupuciuka pasirodyti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Mano mamos megztos riešinės

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2014 09 06, 14:57)
Mano mamos megztos riešinės

user posted image

Superinės riešinės thumbup.gif

Ir manikiūras kooooks fainas wub.gif