Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Ha ha Dirty Kiss thumbup.gif bet manau, kaip mezgant pirmas riešines galima man ir atleisti blush-anim-cl.gif nes dabar jau ardyti ir kažką kitaip daryti, tai nusišaučiau gun_bandana.gif kaip pirmą eksperimentą, tai pasiliksiu sau. iki mezgimo pardavimui man dar reikia daug įgūdžių.
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2014 07 24, 19:50)
Ha ha Dirty Kiss  thumbup.gif bet manau, kaip mezgant pirmas riešines galima man ir atleisti  blush-anim-cl.gif  nes dabar jau ardyti ir kažką kitaip daryti, tai nusišaučiau  gun_bandana.gif  kaip pirmą eksperimentą, tai pasiliksiu sau. iki mezgimo pardavimui man dar reikia daug įgūdžių.

viskas ok, svarbu kitąsyk pasimokyti iš savo klaidų ax.gif Pirmas blynas man su siuvimu svilo, o paskui pamenu kažkada apsiskaičiavau su eilėmis, tai visą ilgą (iki alkūnės) riešinę teko išardyti ir iš naujo raštą perbraižius numegzti...

Kaip sakoma ir protinga višta uodegą įsidilgina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2014 07 24, 18:56)
Hi  4u.gif

dėl riešinės pločio tai daugmaž žinau kiek eilių reikia iš kiekvienos rūšies siūlo tai prieš mezgant pasiskaičiuoju raštą ir raportus, kad nesugautų taip kaip Agneciuke  mirksiukas.gif

man jeigu taip gaunasi kaip Agnieciukei tada ardau smile.gif
Atsakyti
Sveikos riesinaiutojos, atsitiko ir man beda, kadangi nelabai patirusi rastuose, pritrukau karoliuku, ir niekur negaliu rasti, :

Labai ieskau biserio, arba pagalbos -nuorodos kur galima isigyti,nes jau baigiu prarasti vilti, truksta antrai riesinei uzbaigti: ant maiselio parasyta KXTR 1011 967T. help.gif 11/0
skaidrus su baltu arba svelniai ruzavu viduriuku, reiketu nors 10 gr.
Atsakyti
Riešiniautojos, ką veikiat per karščius biggrin.gif

Man šiemet pasiteisina posakis "roges ruošk vasarą" ... tai nepadedu virbalų, a teip a teip lauke per karšta biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2014 07 27, 20:09)
Riešiniautojos, ką veikiat per karščius  biggrin.gif

Man šiemet pasiteisina posakis "roges ruošk vasarą" ... tai nepadedu virbalų, a teip a teip lauke per karšta  biggrin.gif  biggrin.gif

po truputi mezgu bet labai jau nesimezga, is karto vos ne slapios rankos, o man tas visai nepatinka sad.gif schmoll.gif
Atsakyti
Labai ruošiuosi žiemai, nors delnai drėksta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš po truputį ruošiuosi žiemai smile.gif
Atsakyti
Hi 4u.gif

pabaigiu vieną nėrinį ir aš prie jūsų būrio prisijungsiu mirksiukas.gif Siūlai ir karoliukai paruošti laukia mano rankų...
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Aš ir ruošiu mezginukus rudenėliui, žiemai, bet tiesiog pamezgi porą minučių ir rankos jau šlapios. Neįmanoma nieko daryti. Tiesiog norisi į šaldytuvą užsidaryti ir nosies nekišti.
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2014 07 30, 06:39)

4u.gif Giriu riešines mirksiukas.gif
Atsakyti