Ha ha Dirty Kiss bet manau, kaip mezgant pirmas riešines galima man ir atleisti nes dabar jau ardyti ir kažką kitaip daryti, tai nusišaučiau kaip pirmą eksperimentą, tai pasiliksiu sau. iki mezgimo pardavimui man dar reikia daug įgūdžių.
QUOTE(agneciuke @ 2014 07 24, 19:50)
Ha ha Dirty Kiss bet manau, kaip mezgant pirmas riešines galima man ir atleisti nes dabar jau ardyti ir kažką kitaip daryti, tai nusišaučiau kaip pirmą eksperimentą, tai pasiliksiu sau. iki mezgimo pardavimui man dar reikia daug įgūdžių.
viskas ok, svarbu kitąsyk pasimokyti iš savo klaidų Pirmas blynas man su siuvimu svilo, o paskui pamenu kažkada apsiskaičiavau su eilėmis, tai visą ilgą (iki alkūnės) riešinę teko išardyti ir iš naujo raštą perbraižius numegzti...
Kaip sakoma ir protinga višta uodegą įsidilgina
QUOTE(dirty_kiss @ 2014 07 24, 18:56)
Hi
dėl riešinės pločio tai daugmaž žinau kiek eilių reikia iš kiekvienos rūšies siūlo tai prieš mezgant pasiskaičiuoju raštą ir raportus, kad nesugautų taip kaip Agneciuke
dėl riešinės pločio tai daugmaž žinau kiek eilių reikia iš kiekvienos rūšies siūlo tai prieš mezgant pasiskaičiuoju raštą ir raportus, kad nesugautų taip kaip Agneciuke
man jeigu taip gaunasi kaip Agnieciukei tada ardau
Sveikos riesinaiutojos, atsitiko ir man beda, kadangi nelabai patirusi rastuose, pritrukau karoliuku, ir niekur negaliu rasti, :
Labai ieskau biserio, arba pagalbos -nuorodos kur galima isigyti,nes jau baigiu prarasti vilti, truksta antrai riesinei uzbaigti: ant maiselio parasyta KXTR 1011 967T. 11/0
skaidrus su baltu arba svelniai ruzavu viduriuku, reiketu nors 10 gr.
Labai ieskau biserio, arba pagalbos -nuorodos kur galima isigyti,nes jau baigiu prarasti vilti, truksta antrai riesinei uzbaigti: ant maiselio parasyta KXTR 1011 967T. 11/0
skaidrus su baltu arba svelniai ruzavu viduriuku, reiketu nors 10 gr.
Riešiniautojos, ką veikiat per karščius
Man šiemet pasiteisina posakis "roges ruošk vasarą" ... tai nepadedu virbalų, a teip a teip lauke per karšta
Man šiemet pasiteisina posakis "roges ruošk vasarą" ... tai nepadedu virbalų, a teip a teip lauke per karšta
QUOTE(Žoržett @ 2014 07 27, 20:09)
Riešiniautojos, ką veikiat per karščius
po truputi mezgu bet labai jau nesimezga, is karto vos ne slapios rankos, o man tas visai nepatinka
Labai ruošiuosi žiemai, nors delnai drėksta
Ir aš po truputį ruošiuosi žiemai
Hi
pabaigiu vieną nėrinį ir aš prie jūsų būrio prisijungsiu Siūlai ir karoliukai paruošti laukia mano rankų...
pabaigiu vieną nėrinį ir aš prie jūsų būrio prisijungsiu Siūlai ir karoliukai paruošti laukia mano rankų...
Aš ir ruošiu mezginukus rudenėliui, žiemai, bet tiesiog pamezgi porą minučių ir rankos jau šlapios. Neįmanoma nieko daryti. Tiesiog norisi į šaldytuvą užsidaryti ir nosies nekišti.