Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Ilgos riešinės
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2015 10 27, 18:03)

Laabai dailios

o cia mano paskutiniai mezginukai
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 27 spalio 2015 - 19:49
mama-gita, riešinės labai nuostabios ir originalios bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū Diudas 4u.gif

ir atnešu dar keletą
user posted image

user posted image
Atsakyti

mama-gita, radvileee- riešinės labai labai fainos wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2015 10 11, 15:46)
Merginos, ar tiktu riesinems Gazzal baby wool ?? tokio grazumo siuliukai  smile.gif , tik itariu 40% vilnos mazokai  g.gif

Vaikiškas riešinytes iš jų mezgiau, nešiojasi gerai. Tiesa, karoliukų nevėriau, siuvinėjau.

Beje, ilgoms riešinėms reikia formavimo trumpintomis eilėmis, tada gražiau apgula riešą. Dabar matau, megztas lygus vamzdukas, ties riešu laisvokas (kai kuriose foto matosi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 02 lapkričio 2015 - 10:20
QUOTE(gadget3 @ 2015 11 02, 11:18)
Vaikiškas riešinytes iš jų mezgiau, nešiojasi gerai. Tiesa, karoliukų nevėriau, siuvinėjau.

Beje, ilgoms riešinėms reikia formavimo trumpintomis eilėmis, tada gražiau apgula riešą. Dabar matau, megztas lygus vamzdukas, ties riešu laisvokas (kai kuriose foto matosi).

nu gal g.gif , bet kad ant kitos rankos nemeta tos rauks\šlės. Pas mane pačią truputį nestandartinis delno/riešo santykis, tai man ilgos taip nevisai gražiai ir atrodo ax.gif . Ačiū už pastabą 4u.gif
Atsakyti
Turiu juodų siūlų ir mėlynų karoliukų ieškau riešinėms raštų su rožių, gėlių... motyvais be lapelių, dar tik trečias riešines megsiu kelios spalvos būtų aukštasis pilotažas. Jei turite kokį raštelį, pasidalinkite būčiau labia dėkinga.
Papildyta:
QUOTE(diudas @ 2015 10 04, 15:52)
Riešinių sezonas prasiseda  biggrin.gif Kaip visada rodau mamos megztas riešines

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Gal galėtumėte pasidalinti raštu su tulpėmis ar lelijomis, net nežinau kokios tai gėlės, bet jos nuostabios.(Apatinėje eilėje vidurinis pvz.) Būčiau labia dėkinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HERBERA: 05 lapkričio 2015 - 17:52
Juodos riešinės su auksiniais drugeliais

user posted image
Atsakyti
Kokių grožių primezgusios. Seniai čia besirodžiau

Paprastutės riešinės smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mielos auksarankės, ar mezgant "Roma" siūlais naudojat dvigubą siūlą? Viengubu mezgant toks skystas mezginukas gaunasi, o ant dvigubo neina 10/0 dydžio karoliukų perstumti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(joven@ @ 2015 11 17, 10:38)
Mielos auksarankės, ar mezgant "Roma" siūlais naudojat dvigubą siūlą? Viengubu mezgant toks skystas mezginukas gaunasi, o ant dvigubo neina 10/0 dydžio karoliukų perstumti  mastau.gif

aš veriu per dvigubą siūlą, ne per keturgubą, tai ir 11 dydžio biseris laisvai telpa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 17 lapkričio 2015 - 18:37