Ilgos riešinės
QUOTE(*Radvileee @ 2015 10 27, 18:03)
Laabai dailios
o cia mano paskutiniai mezginukai
mama-gita, riešinės labai nuostabios ir originalios
ačiū Diudas
ir atnešu dar keletą
ir atnešu dar keletą
mama-gita, radvileee- riešinės labai labai fainos
QUOTE(mama-gita @ 2015 10 11, 15:46)
Merginos, ar tiktu riesinems Gazzal baby wool ?? tokio grazumo siuliukai , tik itariu 40% vilnos mazokai
Vaikiškas riešinytes iš jų mezgiau, nešiojasi gerai. Tiesa, karoliukų nevėriau, siuvinėjau.
Beje, ilgoms riešinėms reikia formavimo trumpintomis eilėmis, tada gražiau apgula riešą. Dabar matau, megztas lygus vamzdukas, ties riešu laisvokas (kai kuriose foto matosi).
QUOTE(gadget3 @ 2015 11 02, 11:18)
Vaikiškas riešinytes iš jų mezgiau, nešiojasi gerai. Tiesa, karoliukų nevėriau, siuvinėjau.
Beje, ilgoms riešinėms reikia formavimo trumpintomis eilėmis, tada gražiau apgula riešą. Dabar matau, megztas lygus vamzdukas, ties riešu laisvokas (kai kuriose foto matosi).
nu gal , bet kad ant kitos rankos nemeta tos rauks\šlės. Pas mane pačią truputį nestandartinis delno/riešo santykis, tai man ilgos taip nevisai gražiai ir atrodo . Ačiū už pastabą
Turiu juodų siūlų ir mėlynų karoliukų ieškau riešinėms raštų su rožių, gėlių... motyvais be lapelių, dar tik trečias riešines megsiu kelios spalvos būtų aukštasis pilotažas. Jei turite kokį raštelį, pasidalinkite būčiau labia dėkinga.
Papildyta:
Gal galėtumėte pasidalinti raštu su tulpėmis ar lelijomis, net nežinau kokios tai gėlės, bet jos nuostabios.(Apatinėje eilėje vidurinis pvz.) Būčiau labia dėkinga
Papildyta:
QUOTE(diudas @ 2015 10 04, 15:52)
Gal galėtumėte pasidalinti raštu su tulpėmis ar lelijomis, net nežinau kokios tai gėlės, bet jos nuostabios.(Apatinėje eilėje vidurinis pvz.) Būčiau labia dėkinga
Kokių grožių primezgusios. Seniai čia besirodžiau
Paprastutės riešinės
Paprastutės riešinės
Mielos auksarankės, ar mezgant "Roma" siūlais naudojat dvigubą siūlą? Viengubu mezgant toks skystas mezginukas gaunasi, o ant dvigubo neina 10/0 dydžio karoliukų perstumti
QUOTE(joven@ @ 2015 11 17, 10:38)
Mielos auksarankės, ar mezgant "Roma" siūlais naudojat dvigubą siūlą? Viengubu mezgant toks skystas mezginukas gaunasi, o ant dvigubo neina 10/0 dydžio karoliukų perstumti
aš veriu per dvigubą siūlą, ne per keturgubą, tai ir 11 dydžio biseris laisvai telpa.