Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Seniai ką nors berodžiau, tad štai, ką tik baigtos smėlinės riešinės su šokolado-juodais karoliukais.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2015 03 18, 21:12)
Seniai ką nors berodžiau, tad štai, ką tik baigtos smėlinės riešinės su šokolado-juodais karoliukais.

wub.gif wub.gif p a s a k a wub.gif

ale tai kaip jus netingit skaiciuot tuos karoliukus veriant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2015 03 18, 21:12)

Tikrai - pasaka wub.gif

Mezgiau ir aš šituo raštu, bet taip gražiai nesigavo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2015 03 19, 08:41)
wub.gif  wub.gif  p a s a k a  wub.gif
ale tai kaip jus netingit skaiciuot tuos karoliukus veriant  blush2.gif

Dėkoju, tingiu, bet vat norisi rezultato kitokio, nei vienspalvės, tai prisiverčiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tekšė @ 2015 03 19, 09:42)
Tikrai - pasaka wub.gif

Mezgiau ir aš šituo raštu, bet taip gražiai nesigavo sad.gif

Visada pas kitus atrodo geriau, nei pas savus mirksiukas.gif mirksiukas.gif , nors gal taip ir nėra ištiesų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2015 03 18, 20:12)

Radvile ir Villyte-labai gražu wub.gif . As dar neišbandžiau kelių spalvų karoliukus. O kaip suveriat karoliukus- turiu tokių kurie su mano turima adata nepratelpa. Gal kokį pataraimą... blush2.gif gaučiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2015 03 19, 22:00)
Radvile ir Villyte-labai gražu  wub.gif . As dar neišbandžiau kelių spalvų karoliukus. O kaip suveriat karoliukus- turiu tokių kurie su mano turima adata nepratelpa. Gal kokį pataraimą...  blush2.gif gaučiau  biggrin.gif

Aš tai iš rusų laikų turiu adatą vieną, kuri pralenda pro visus, tai ją labai ir saugau, kad nepamesčiau. O girdėjau, kad kitos su lipalu siūlo galiuką suklijuoja, kad jis kietas būtų, tada veria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2015 03 19, 21:19)
Aš tai iš rusų laikų turiu adatą vieną, kuri pralenda pro visus, tai ją labai ir saugau, kad nepamesčiau. O girdėjau, kad kitos su lipalu siūlo galiuką suklijuoja, kad jis kietas būtų, tada veria smile.gif

Be siūlo tai adata lenda, o su siūlu jau nebe... bandžiau su moment klijais galą klijuot- bet storokas gaunas- netelpa i skylutę ... Reiks su lipalu pabandyti
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2015 03 20, 10:02)
Be siūlo tai adata lenda, o su siūlu jau nebe... bandžiau su moment klijais galą klijuot- bet storokas gaunas- netelpa i skylutę ... Reiks su lipalu pabandyti

Gal šitaip pavyktų su pagalbiniu siūlu smile.gif

https://www.youtube....h?v=dkliJIqRSkU
Atsakyti
Visada veriu taip kaip Bazuka rodo. Jei pro dvigubą mezgimo siūlą nesusiveria, imu kitą siūlą arba kitus karoliukus ir tiek.
Plonų adatų nuspirkau veriame.lt, viena kita nulūžta...
Atsakyti
Tamsiai mėlynos su įvairiaspalviais karoliukais
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2015 03 20, 09:43)
Gal šitaip pavyktų su pagalbiniu siūlu  smile.gif

https://www.youtube....h?v=dkliJIqRSkU

Ačiū, reiks pabandyt smile.gif
Atsakyti
Dar vienos riešinytės smile.gif