Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(*Radvileee @ 2015 03 05, 09:07)
Ačiū, merginos  4u.gif Kitas riešines pradėjau tokiu pačiu rašteliu tik karoliukai grafito spalvos smile.gif

O man va toks klausimas iškilo. Ką ta folija karoliuko viduj duoda? Nesu tokių pirkus, kažkaip atsargiai į juos žiūriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2015 03 05, 10:49)
O man va toks klausimas iškilo. Ką ta folija karoliuko viduj duoda? Nesu tokių pirkus, kažkaip atsargiai į juos žiūriu  ax.gif

karoliukai būna spalvoti ir tokie skaidrūs, jei juos suvertumėte ant siūlo, jie pakeistų spalvą pagal siūlą ir nebūtų karoliukų tokia spalva, kaip atrodo nesuvertų maišelyje, o jei yra folija, ji duoda šiek tiek blizgesio ir tuo pačiu spalva išlieka tokia pati karoliuko ir ant betkokios spalvos siūlo, karoliukas spalvotas ir skaidrus ir nepakeičia spalvos smile.gif. Pvz jei imti tokius rudus skaidrius su folija, tai ant riešinės jie atrodo kaip gintariniai. Man labai gražu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 06 kovo 2015 - 13:26
QUOTE(semlina @ 2015 03 05, 09:49)
O man va toks klausimas iškilo. Ką ta folija karoliuko viduj duoda? Nesu tokių pirkus, kažkaip atsargiai į juos žiūriu  ax.gif

Kol nauja- viskas gražu. Bet per laiką skalbiant ta folija ištrupa ir spalvos kaip ir nebelieka, lieka nevienodi. Man gražiausi su blizgesiu karoliukai :_ biški prie šarkų matyt esu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už paaiškinimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2015 03 06, 14:41)
Kol nauja- viskas gražu. Bet per laiką skalbiant ta folija ištrupa ir spalvos kaip ir nebelieka, lieka nevienodi. Man gražiausi su blizgesiu karoliukai :_ biški prie šarkų matyt esu  lotuliukas.gif

Ištrupa???? g.gif Bet tai, kad viduj tame karoliuke ji yra, kaip ji gali ištrupėti, nesuprantu?... Neturiu pati sau riešinių nė vienų, vis numezgu kitiems, bet kažkaip niekas nėra pasiskundęs, kad taip nutiko..... Įdomiai čia g.gif
Atsakyti
Folija tikrai išbyra, o jeigu karoliukų kokybė ne kokia, tai dar mezgant pradeda trupėti... Aš nemezgu su karoliukais su folija. ax.gif
Atsakyti
Jau veriant ir nustūminėjant, jei karoliukai sunkiau eina per siūlą, folija nusibrauko.
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
Radvileee, labai gražios riešinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2015 03 15, 13:43)

Kaip visada gražu, dailu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2015 03 15, 13:43)

wub.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos smile.gif