Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Sveikos auksarankės, rodau porą savo "šedevrų" doh.gif
user posted image

user posted image

bandau visaip ir jau baigiu prarast viltį, niekaip nesigauna gražios riešinės iš gazzal clasic siūlų, mezgu gan stipriai 1 mm virbalais, bet jos man vistiek skystos doh.gif o ir kraštas nesigauna gražus blush2.gif ir dar man ant šitų siūkų 10 dydžio karoliukai atrodo kaip kokie grėzdai doh.gif ką darau ne taip?

be to niekaip nemoku gražiai susiūti, vis gaunasi baisiai doh.gif
Atsakyti
nežinau,kas ne taip,nes nieko neišmanau .Atsiprašau,kad rašau,nes negaliu patarti.bet pažiūrėjus nuotraukose jūsų rankdarbius,tai labai labai gražu........karoliukai,spalvos suderintos, nu super))))))

Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Morta G. @ 2015 02 22, 19:09)
nežinau,kas ne taip,nes nieko neišmanau .Atsiprašau,kad rašau,nes negaliu patarti.bet pažiūrėjus nuotraukose jūsų rankdarbius,tai labai labai gražu........karoliukai,spalvos suderintos, nu super))))))

ačiū 4u.gif
Atsakyti
*Radvileee, kaip grazu ... As tokio spalvu derinio esu issipiesus ir pradejus, visai man grazus, svelnus derinys smile.gif
Zemaiciuke, gerai ten pas jus viskas yra, iskalbkite, akys suvienodes, gal plonesnius virbalu pabandykite wink.gif..... Siaip man patinka plonos ir minkstos, malonesnes prie kuno smile.gif, o karoliukai pas mane irgi 10, bet kazkaip nesikraipo jie, net nezinau kodel jum jie kraiposi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 23 vasario 2015 - 11:03
QUOTE(villyte @ 2015 02 23, 12:00)
Zemaiciuke, gerai ten pas jus viskas yra, iskalbkite, akys suvienodes, gal plonesnius virbalu pabandykite wink.gif..... Siaip man patinka plonos ir minkstos, malonesnes prie kuno smile.gif, o karoliukai pas mane irgi 10, bet kazkaip nesikraipo jie, net nezinau kodel jum jie kraiposi....

ačiū, pabandysiu 4u.gif o virbalai jau ploniausi 1 mm, šiandien nusipirkau addi 1,25 bandysiu gal kas geriau gausis 4u.gif
Atsakyti
Užsakytos ilgos riešinės iš vilnelės su mochera smile.gif

user posted image
Atsakyti
Karoliukai raudoni viduje su folija, nesigavo tikroviško vaizdo išgauti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
*Radvileee, Labai dailios ir nematytu rašteliu riešinės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2015 03 04, 14:16)

nai nai nai ,kokios fainuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2015 03 04, 14:16)
Karoliukai raudoni viduje su folija, nesigavo tikroviško vaizdo išgauti  blush2.gif

kaip tik tokiom susiveriau irgi karoliukus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zemaiciuke @ 2015 02 22, 17:20)

bandau visaip ir jau baigiu prarast viltį, niekaip nesigauna gražios riešinės iš gazzal clasic siūlų, mezgu gan stipriai 1 mm virbalais, bet jos man vistiek skystos  doh.gif  o ir kraštas nesigauna gražus  blush2.gif  ir dar man ant šitų siūkų 10 dydžio karoliukai atrodo kaip kokie grėzdai  doh.gif  ką darau ne taip?

be to niekaip nemoku gražiai susiūti, vis gaunasi baisiai  doh.gif

asmeniskai man tie siulai per stori smile.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif Kitas riešines pradėjau tokiu pačiu rašteliu tik karoliukai grafito spalvos smile.gif
Atsakyti