bandau visaip ir jau baigiu prarast viltį, niekaip nesigauna gražios riešinės iš gazzal clasic siūlų, mezgu gan stipriai 1 mm virbalais, bet jos man vistiek skystos o ir kraštas nesigauna gražus ir dar man ant šitų siūkų 10 dydžio karoliukai atrodo kaip kokie grėzdai ką darau ne taip?
be to niekaip nemoku gražiai susiūti, vis gaunasi baisiai
nežinau,kas ne taip,nes nieko neišmanau .Atsiprašau,kad rašau,nes negaliu patarti.bet pažiūrėjus nuotraukose jūsų rankdarbius,tai labai labai gražu........karoliukai,spalvos suderintos, nu super))))))
nežinau,kas ne taip,nes nieko neišmanau .Atsiprašau,kad rašau,nes negaliu patarti.bet pažiūrėjus nuotraukose jūsų rankdarbius,tai labai labai gražu........karoliukai,spalvos suderintos, nu super))))))
*Radvileee, kaip grazu ... As tokio spalvu derinio esu issipiesus ir pradejus, visai man grazus, svelnus derinys Zemaiciuke, gerai ten pas jus viskas yra, iskalbkite, akys suvienodes, gal plonesnius virbalu pabandykite ..... Siaip man patinka plonos ir minkstos, malonesnes prie kuno , o karoliukai pas mane irgi 10, bet kazkaip nesikraipo jie, net nezinau kodel jum jie kraiposi....
Zemaiciuke, gerai ten pas jus viskas yra, iskalbkite, akys suvienodes, gal plonesnius virbalu pabandykite ..... Siaip man patinka plonos ir minkstos, malonesnes prie kuno , o karoliukai pas mane irgi 10, bet kazkaip nesikraipo jie, net nezinau kodel jum jie kraiposi....
kaip tik tokiom susiveriau irgi karoliukus Papildyta:
QUOTE(Zemaiciuke @ 2015 02 22, 17:20)
bandau visaip ir jau baigiu prarast viltį, niekaip nesigauna gražios riešinės iš gazzal clasic siūlų, mezgu gan stipriai 1 mm virbalais, bet jos man vistiek skystos o ir kraštas nesigauna gražus ir dar man ant šitų siūkų 10 dydžio karoliukai atrodo kaip kokie grėzdai ką darau ne taip?
be to niekaip nemoku gražiai susiūti, vis gaunasi baisiai