Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(villyte @ 2015 01 20, 16:04)
As is Gazal megau megzti, ... turi buti 100% vilna

Na, Gazzal tai 33 proc. poliakrilo, tikrai ne šimtaprocentinė vilna.

Baltica siūlus naudojau juodus ir tamsiai mėlynus, tai pastarieji pasirodė kokybiškesni už juodus. Netgi, sakyčiau, labai kokybiški. Juodi neturėjo mazgų, bet storis buvo neitin vienodas. Beje, vienintelės riešinės, kurias pati nešioju, kaip tik iš Baltica siūlų. Tikrai nekanda, nors mano oda gan jautri.

Aš mėgstu keisti ir siūlus, ir karoliukus, ir raštą. Būtų įdomu išgirst daugiau kas kokius siūlus renkasi, gal ir biserio naujo kokybiško atsirado.

Papildyta:
Semlina, o kaip jums sekasi, pasirodykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2015 01 20, 18:35)
Miss Tricot Filati ORSETO 100% Merino vilna, 50 gr 225 m (apie šiuos kalbėjau, kur man patiko). Tos aukščiau rodytos juodos yra būtent iš šių  mirksiukas.gif

Ačiū labai Vilyte, o kokio dydžio karoliukus ant šių naudoji? Aš turiu turbūt 10 dydį, bet pvz ant alpakos nu sunkiai juos vėriau, ir klijavau pagalbinį siūlą daug kartų ir vyras padėjo biggrin.gif ... Ir kuriam turguj juos perki? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arwena @ 2015 01 21, 09:19)
Ačiū labai Vilyte, o kokio dydžio karoliukus ant šių naudoji? Aš turiu turbūt 10 dydį, bet pvz ant alpakos nu sunkiai juos vėriau, ir klijavau pagalbinį siūlą daug kartų ir vyras padėjo biggrin.gif ... Ir kuriam turguj juos perki?  ax.gif

Klaipedos Tilzes turguje (gal yra ir kitose parduotuvese, nezinau, neieskojau), o karoliukai 10 dydzio smile.gif, beveik visi tokie pas mane, dar 11 kartais naudoju
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2015 01 21, 01:06)
Papildyta:
Semlina, o kaip jums sekasi, pasirodykit 4u.gif

Deja labai neturiu laiko mezgimui, o dar ir pagalbininkių daug prisistato mezginį į rankas paėmus tai tik vienas pavyko numegzti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 22 sausio 2015 - 21:07
QUOTE(semlina @ 2015 01 22, 21:01)

Vienos iš pagalbininkių portretas thumbup.gif nors kaklas tai toks nebritukiškas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2015 01 23, 01:00)
Vienos iš pagalbininkių portretas thumbup.gif nors kaklas tai toks nebritukiškas mirksiukas.gif

Tai, kad ir figūra nebritukiška biggrin.gif britukas ant riešinės netilptų lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
atnešu paordyt savo seną naują atradimą smile.gif

user posted image

istorija ir daugiau foto čia smile.gif
Atsakyti
Liuks mintis thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2015 01 30, 12:44)
Liuks mintis  thumbup.gif  smile.gif

Ačiū! smile.gif