QUOTE(Arwena @ 2015 01 16, 13:06)
Merginos klausimas dėl karoliukų spalvos nusiplovimo.
Patiuningavau dukros bliuskytės aplikaciją likusiais raudonais skaidriais Preciosa raudonais karoliukais. Man atrodė kad jie iš raudono plastiko, deja kai išskalbiau pamačiau kad visa ta raudona spalva švariai nusiskalbė. Dabar vyro riešines kuriose tuos pačius karoliukus naudojau bijau net rankomis plauti. Ar buvo kam taip? Turiu vieną užsakymą būtent raudonais daryt. Gal patarsit kokius nenuplaunamus rinktis?
Patiuningavau dukros bliuskytės aplikaciją likusiais raudonais skaidriais Preciosa raudonais karoliukais. Man atrodė kad jie iš raudono plastiko, deja kai išskalbiau pamačiau kad visa ta raudona spalva švariai nusiskalbė. Dabar vyro riešines kuriose tuos pačius karoliukus naudojau bijau net rankomis plauti. Ar buvo kam taip? Turiu vieną užsakymą būtent raudonais daryt. Gal patarsit kokius nenuplaunamus rinktis?
Preciosa biseris yra stiklinis. Bent jau aš tik su tokiu susidūriau. Ar nebuvo karoliukai kartais raudoni dėl to, kad jų viduje buvo raudona spalva ar folija, pvz? Tuomet spalva nuo stiklo gali nusibraukti. O gal chemija nepatiko. Jei spalvą karoliukas gauna dėl stiklo spalvos, pvz. jis vientisai vienodai raudonas, tuomet nusiskalbti neturėtų. Šiaip bandykit kokią švelnesnę skalbimo priemonę (ar muilą), skalbkit tik rankomis ir daug negrumdykit. Aš skalbiu išvertusi, t.y. kad karoliukai būtų viduje.