Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(Arwena @ 2015 01 16, 13:06)
Merginos klausimas dėl karoliukų spalvos nusiplovimo.

Patiuningavau dukros bliuskytės aplikaciją likusiais raudonais skaidriais Preciosa raudonais karoliukais. Man atrodė kad jie iš raudono plastiko, deja kai išskalbiau pamačiau kad visa ta raudona spalva švariai nusiskalbė. Dabar vyro riešines kuriose tuos pačius karoliukus naudojau bijau net rankomis plauti. Ar buvo kam taip? Turiu vieną užsakymą būtent raudonais daryt. Gal patarsit kokius nenuplaunamus rinktis?

Preciosa biseris yra stiklinis. Bent jau aš tik su tokiu susidūriau. Ar nebuvo karoliukai kartais raudoni dėl to, kad jų viduje buvo raudona spalva ar folija, pvz? Tuomet spalva nuo stiklo gali nusibraukti. O gal chemija nepatiko. Jei spalvą karoliukas gauna dėl stiklo spalvos, pvz. jis vientisai vienodai raudonas, tuomet nusiskalbti neturėtų. Šiaip bandykit kokią švelnesnę skalbimo priemonę (ar muilą), skalbkit tik rankomis ir daug negrumdykit. Aš skalbiu išvertusi, t.y. kad karoliukai būtų viduje.
Atsakyti
Ačiū, merginos mirksiukas.gif

Štai tokias ką tik numezgiau smile.gif. Tikroji spalva, kur be blykstės vieni karoliukai pafotografuoti smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 16 sausio 2015 - 18:41
nerealiai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
villyte, nepaprastai gražus raštelis wub.gif Pati kūrei ?
Atsakyti
Dėkoju smile.gif Pritaikiau internete rasta iliuzinį paveikslėlį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2015 01 16, 18:18)
Ačiū, merginos  mirksiukas.gif

Štai tokias ką tik numezgiau smile.gif. Tikroji spalva, kur be blykstės vieni karoliukai pafotografuoti smile.gif

Tiesiog tobula wub.gif wub.gif nerealu
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2015 01 16, 18:02)
Preciosa biseris yra stiklinis. Bent jau aš tik su tokiu susidūriau. Ar nebuvo karoliukai kartais raudoni dėl to, kad jų viduje buvo raudona spalva ar folija,

Kad va tokie vientisi kai tie antri, tai matyt milteliai ir +50 nepatiko.
Atsakyti
Merginos, dar noriu pasiteirauti dėl Baltika vilnos. Ar gerai nešiojasi? Noriu megzti dovanai iš juodų vilnonių siūlų, esu naudojusi iki šiol tik mėlyną Ogres vilną (dėja Mezgimo zona kitų spalvų neturėdavo) ir paskui Alpaka vilną. Bet ši su tokiu pūkeliu, o domina be pūkelio. Gal patarsit? Ar čia mano kvailas įsitikinimas kad Baltika prastoka? Atsiprašau iš anksto jei klystu. Vilyte tu juodos naudoji.
Atsakyti
QUOTE(Arwena @ 2015 01 19, 16:25)
Merginos, dar noriu pasiteirauti dėl Baltika vilnos. Ar gerai nešiojasi? Noriu megzti dovanai iš juodų vilnonių siūlų, esu naudojusi iki šiol tik mėlyną Ogres vilną (dėja Mezgimo zona kitų spalvų neturėdavo) ir paskui Alpaka vilną. Bet ši su tokiu pūkeliu, o domina be pūkelio. Gal patarsit? Ar čia mano kvailas įsitikinimas kad Baltika prastoka? Atsiprašau iš anksto jei klystu. Vilyte tu juodos naudoji.

Aš asmeniškai iš Baltikos nebemezgu, man jie labai prasti. Kadangi naudoju mažus karoliukus (man jie labiausiai tinkantys ir gražiausiai atrodantys), tai juos stumdant - Baltika siūlas būna, kad dažnai nutrūksta, dažnai pasitaiko mazgų pačiame matkelio viduryje, o be to, juodi siūlai dažo, bent paskutinius kur buvau pirkus, tai rankos vos keles eiles pamezgus buvo kažkokios juodai mėlynos, nu baisu..... Nešiojasi gerai, esu rudus, rusvus, raudonus, žalius mezgusi, tai nesipumpuruoja, bet jau skysti jie....
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2015 01 19, 18:45)
Aš asmeniškai iš Baltikos nebemezgu,

Vilyte, o kokius imi jei juodas mezgi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arwena @ 2015 01 20, 13:41)
Vilyte, o kokius imi jei juodas mezgi?  ax.gif

As is Gazal megau megzti, bet ju jau nebera pirkti, sako, kad gamintojas nebegamina, tai pradejau blaskytis ir ieskoti naju, kurie tiktu. Alize Cashmira Fine bandziau (nieko ypatingo, vilna kaip vilna, bet po Gazal man jie siurkstus, truksta svelnumo, o nusinezga graziai, viskas ok), paskui turguje pirkau tokius Flavia Baby, siek tiek gal man storoki 50gr 200 m, bet ypatingai svelnus ir mieli (nors kaip nesiojasi ar nesipumpuruoja tai nezinau), Merino Gold esu bandzius, siulas grazus, blizgantis, bet su sintetika maisytas, tik 60% vilnos tera ir storis 100 gr 400 m.... Na, dar esu mezgus neblogus is tokiu, kur pavadonimo nebepamenu, tik is matymo turguj pazinciau, kai nusipirksiu arba gal rasiu etikete, parasysiu, tie tai neblogi tokie, man patiko, smagiai mezgasi. Reiks paziureti ir daugiau nusipirkti.
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu del tu siulu. Man asmeniskai turi buti storis atitinkamas 50 gr 250 m (blogiausiu atveju 200), turi buti 100% vilna (merino, Virdzinijos, kasmyras ar kt.) ir turi buti svelnus, minksti, malonus....
Atsakyti
Miss Tricot Filati ORSETO 100% Merino vilna, 50 gr 225 m (apie šiuos kalbėjau, kur man patiko). Tos aukščiau rodytos juodos yra būtent iš šių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 20 sausio 2015 - 18:36