Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

user posted image
Atsakyti
o mano stai tokios rozytes smile.gif
user posted image
Atsakyti
Riešinės per pirštą mažai mergytei mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Radvilee - labai gražios rožytės 4u.gif

Villyte - kur jūs vilnelę tokių gražių spalvų gaunat ? jei ne paslaptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 12 08, 22:28)
Radvilee - labai gražios rožytės  4u.gif

Villyte - kur jūs vilnelę tokių gražių spalvų gaunat ?  jei ne paslaptis  ax.gif

Tos plytų spalvos tai Klaipėdos Akropolio maximoje (Nako Elegance), o tie geltoni - tai Klaipėdos Tilžės turguje pirkau (itališki GRIGANASCO Knits FLABIA BABY) mirksiukas.gif Abieji labai minkšti ir mieli.... Kažkaip labai nusivyliau Baltica siūlais, tai sakiau, jei nebus ypatingo pageidavimo, tai jų tikrai nebepirksiu. Ypač juodais labai nepatenkinta - dažo, skysti, trūkinėja kaip vata - nestiprūs, nevienodo storio ir dar surišti pasitaiko mezgant. Tikrai nekokybiški siūlai ir minkštumas, švelnumas manęs netenkina. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 08 gruodžio 2014 - 21:41
4u.gif aciu.
Balticos nebandziau, Nako tiesa sakant man kazkaip slidziai mezgesi biggrin.gif , nepatogiai, nemoku pasakyt ax.gif .
o tie Baby - joo thumbup.gif , pirma kart pirkau juoda kamuoliuka, tai matyt nepraziurejau spalvyno .
Man kazkaip smagiai mezgas is 60merino,40akrilas, irgi turguj perku, tik pavadinimas uzstriges. Bet gal negerai ? gal per mazai vilnos?
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 12 09, 00:39)
4u.gif aciu.
Balticos nebandziau, Nako tiesa sakant man kazkaip slidziai mezgesi  biggrin.gif , nepatogiai, nemoku pasakyt  ax.gif .
o tie Baby - joo  thumbup.gif , pirma kart pirkau juoda kamuoliuka, tai matyt nepraziurejau spalvyno .
Man kazkaip smagiai mezgas is 60merino,40akrilas, irgi turguj perku, tik pavadinimas uzstriges. Bet gal negerai ? gal per mazai vilnos?

as tai nemegstu sintetikos, labiau vertinu naturaluma smile.gif
Atsakyti
Mano mamos megztos riešinės (šį kartą sau) su biserio ir svarovskio karoliukais

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 12 gruodžio 2014 - 10:19
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal turit ideju kaip mezgamos sios riesines g.gif
https://www.facebook...h...e=1
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2014 12 14, 15:35)
Sveikos 4u.gif
Gal turit ideju kaip mezgamos sios riesines g.gif
https://www.facebook...h...e=1

manau mezgamos kaip kojinės su 5 virbalais, o tas kraštelis tiesiog paliekami keli karoliukai ant siūlo ir kiekvienoj sekančioj eilėj vis daugiau jų paliekama tarpuose. Nebandžiau bet manau nėra labai sudėtinga. ax.gif

Beje visų riešinės labai gražios. Žaviuosi jūsų darbeliais. Kai kurios ypatingai gražios.
Pati tik vienas esu numezgusi labai patinka megzti, bet neturiu laiko mezgimui, o va mama daug mezga jai tai puikus užsiėmimas tik jau krūvą primezgusi ir neturi kur dėti tai truputį gadina norą megzti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 14 gruodžio 2014 - 15:47
dvynukės ax.gif , vienos gintaro spalvos karoliais, kitos chameleoniniais user posted image

va tokios rūdinės biggrin.gif
user posted image

juodai žalia fantazija
user posted image

ir aukso snaigės
user posted image
Atsakyti