Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(*finy* @ 2014 11 07, 11:39)
Zinokit nereikia jokio pradziamokslio.Ispradziu ir as galvojau,kad cia baisulingai sudetinga.Karoliuku prisiveriau kol pirstus paskaudo (dabar aisku stumdau,bet dabar jau ateityje daugmaz zinosiu sunaudojama kieki).Mezgu dvejais virbalais.O nyksciui vieta tiesiog reikes palikti besiuvant.Kiek cm?Dar pati neissiaiskinau,gal 6-7cm... O rastas is abieju pusiu vien geromis  mirksiukas.gif

QUOTE(villyte @ 2014 11 07, 11:53)
atverskite pirmaji puslapi, dar kelis puslapius atgal ir viskas labai smulkiai  susisteminta, aprasyta. Nieko mandro nera tas riesines megzti. Siulai, ju storis, virbalu storis, karoliukai ir ju dydziai placiai aptariami sioje temoje simtus kartu. Riesines mezgamos 2 virbalais vien gerosiomis akimis (ripsu), tada rastas issimezga kitoje mezginio puseje, kai mezgate, iskart jo nematote, o dar galima megzti isvirksciosiomis akimis, tada rastas bus pries jus, bet tada daznai buna, kad nelygios akys gaunasi daugeliui, tai priklauso nuo mezgimo igudziu smile.gif.
Karoliukus kitos skaiciuoja pagal rasta ir tada veria, as asmeniskai is akies juos veriu, jei netycia neapskaiciuoju, tai nutraukiu siula toje eileje, kur nereikia rasto megzti ir dar prisiveriu ju ir mezgu toliau, o paskui paslepiu siulo surisima graziai - nematau dideles tragedijos siulo surisime wink.gif, kai rastuotus siulu mezginius mezgi, kad ir pirstines, dar ne tiek ju yra surisama smile.gif
Nieko baisaus tas riesines megzti, tik pasibandyti reikia, kad principa perprasti wink.gif

Aciu merginos 4u.gif
Radau,perskaiciau kelis kartus ir vis vien,dar zalias miskas smile.gif Tikriausiai reikia imti ir mezgti,kitaip neismoksi.Jau siulu isigyjau,karoliuku irgi,belieka issirinkti rasta,kas labai sunkiai sekasi doh.gif Gal turite patarimu naujokams,nuo kokiu rastu pradeti? Radau grazu katina bet gal pradeti nuo kokios snaiges smile.gif Bijau,kad katinas slevas/kreivas gali gautis,manau cia jau igudziu daugiau reikia?O snaige,sian ten karoliukas,gal paprasciau megzti kai karoliukai toliau viens nuo kito?

Va cia is Youtube,jei dar yra tokiu kaip as smile.gif kaip suverti karoliukus

Atiprasau,jei kartuojos 4u.gif
Atsakyti
seniai bebuvau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes, rodau pačias pirmasias savo riešines blush2.gif

vargau vargau ir įveikiau, su daug trūkumų...... doh.gif (man traukią kraštą kur uždėjau akis, gal reikėtų ant didesnio dydžio virbalų uždėt g.gif )

kol karoliukus suvėriau, tai net bloga buvo pasidarę, bet azartą pagavau, gal pavyks kitos geriau 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Dar vienos žvaigždėtosios smile.gif. Karoliukai ryškiai raudoni su sidabriniais, bet blizgūs, tad spalva gavosi ne tokia, kokia yra ištiesų, trūksta ryškumo smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
villyte, žvaigždėtosios riešinės pasakiškai gražios wub.gif todėl nepyk, bet raštelį nukopijuosim, nes užsakiau kad mano mama tokias riešines numegztų
Atsakyti
o man sios zvaigzdetos kiek Vilytes maciau kitu nelabai kazko blush2.gif
Atsakyti
Vilyte, nuostabios riešinės. thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Dėkui, merginos, pastebėjusios mano žvaigždėtasias smile.gif....ingauk, kiek žmonių, tiek nuomonių, prie skonio draugų nėra biggrin.gif
*Radvileee, gražūs karoliukai smile.gif.... Šiuo metu aš irgi tokio pat rašto baiginėju dar vienas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 09 lapkričio 2014 - 12:51
QUOTE(*Radvileee @ 2014 11 09, 12:07)

Giriu 4u.gif

Raštas gražus dėl paprastumo thumbup.gif
Atsakyti
Mano mamos megztos riešinės

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
grazios visu mergaiciu, bet villyte paskutines abejos - tobulos mano akim 4u.gif
Atsakyti