Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

labai gražiai tie karolikai žiūris 4u.gif . Jie matiniai ?

Klausimas - kokio dydžio karoliukus vartojat ? Ypač kas su 250m siūlu darot? man smulkesnius labai neina suvert , netelpa adatėlė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 11 03, 13:48)
labai gražiai tie karolikai žiūris  4u.gif . Jie matiniai ?

Klausimas - kokio dydžio karoliukus vartojat ? Ypač kas su 250m siūlu darot? man smulkesnius labai neina suvert , netelpa adatėlė  unsure.gif

man labiausiai 10 dydzio patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 11 03, 13:48)
labai gražiai tie karolikai žiūris  4u.gif . Jie matiniai ?

Klausimas - kokio dydžio karoliukus vartojat ? Ypač kas su 250m siūlu darot? man smulkesnius labai neina suvert , netelpa adatėlė  unsure.gif

Žalsvi karoliukai blizgūs. Naudoju 10-11 dydžio.
Atsakyti
nu ir aš dažniausiai su 10 dydžio g.gif , bet vis pas kitus atrodo gražesni,smulkesni bigsmile.gif . Reiškia per daug savikritiška esu biggrin.gif
Atsakyti
užsakytosios ir iškeliavusios į Airiją smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 04 lapkričio 2014 - 22:26
villyte, labai gražios riešinės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2014 10 28, 13:10)
O niekas nemezgate su šiais virbaliukais,gundausi nusipirkti ,bet mėtausi dėl numeriuko 1 ar 1.25  g.gif
user posted image

o man jie labai patike as turiu 1,5 riesinem specialiai nusipirkus super su jais mezgasi, labiausisi esu tuo patenkinta kad jie nesusilanksto kaip kiti 4u.gif
Atsakyti
Kur siu virbalu galima nupirkti?
Atsakyti
QUOTE(viliuxe @ 2014 11 06, 14:15)
Kur siu virbalu galima nupirkti?

Šiandien šitoje parduotuvėje čiupinėjau
http://kasiulai.lt/c...c1fb6cbcd8df306

man tai kilo įtarimas, kad kur yra tie sujungimai gali kabintis siūlas g.gif aš kadangi labai kietai mezgu, tai nerizikavau pirkti.
Atsakyti
Sveikos,
susigundziau ir as riesinemis.Noriu ismokti jas megzti.Gal zinote koki tinklapi pradziamoksliams?Nes klausymu begale.Kiek karoliuku reikia (noriu iskart su karoliukais rolleyes.gif )suverti ant siulo,kad uztektu visam rastuj?Ar galima riesines megzti dviem virbalais,tada siusiuti,aisku vaizdas ne tas ir,jei su dviem virbalais,neiseis nyksciui skyles ismegzti? g.gif Kaip,kokiu rastu riesines dazdniausiai mezga?Vien blogom?...ir tt. smile.gif

Aciu uz bet kokia pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 11 07, 10:04)
Sveikos,
susigundziau ir as riesinemis.Noriu ismokti jas megzti.Gal zinote koki tinklapi pradziamoksliams?Nes klausymu begale.Kiek karoliuku reikia (noriu iskart su karoliukais  rolleyes.gif )suverti ant siulo,kad uztektu visam rastuj?Ar galima riesines megzti dviem virbalais,tada siusiuti,aisku vaizdas ne tas ir,jei su dviem virbalais,neiseis nyksciui skyles ismegzti?  g.gif Kaip,kokiu rastu riesines dazdniausiai mezga?Vien blogom?...ir tt. smile.gif

Aciu uz bet kokia pagalba  4u.gif

Zinokit nereikia jokio pradziamokslio.Ispradziu ir as galvojau,kad cia baisulingai sudetinga.Karoliuku prisiveriau kol pirstus paskaudo (dabar aisku stumdau,bet dabar jau ateityje daugmaz zinosiu sunaudojama kieki).Mezgu dvejais virbalais.O nyksciui vieta tiesiog reikes palikti besiuvant.Kiek cm?Dar pati neissiaiskinau,gal 6-7cm... O rastas is abieju pusiu vien geromis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 11 07, 11:04)
Sveikos,
susigundziau ir as riesinemis.Noriu ismokti jas megzti.Gal zinote koki tinklapi pradziamoksliams?Nes klausymu begale.Kiek karoliuku reikia (noriu iskart su karoliukais  rolleyes.gif )suverti ant siulo,kad uztektu visam rastuj?Ar galima riesines megzti dviem virbalais,tada siusiuti,aisku vaizdas ne tas ir,jei su dviem virbalais,neiseis nyksciui skyles ismegzti?  g.gif Kaip,kokiu rastu riesines dazdniausiai mezga?Vien blogom?...ir tt. smile.gif

Aciu uz bet kokia pagalba  4u.gif

atverskite pirmaji puslapi, dar kelis puslapius atgal ir viskas labai smulkiai susisteminta, aprasyta. Nieko mandro nera tas riesines megzti. Siulai, ju storis, virbalu storis, karoliukai ir ju dydziai placiai aptariami sioje temoje simtus kartu. Riesines mezgamos 2 virbalais vien gerosiomis akimis (ripsu), tada rastas issimezga kitoje mezginio puseje, kai mezgate, iskart jo nematote, o dar galima megzti isvirksciosiomis akimis, tada rastas bus pries jus, bet tada daznai buna, kad nelygios akys gaunasi daugeliui, tai priklauso nuo mezgimo igudziu smile.gif.
Karoliukus kitos skaiciuoja pagal rasta ir tada veria, as asmeniskai is akies juos veriu, jei netycia neapskaiciuoju, tai nutraukiu siula toje eileje, kur nereikia rasto megzti ir dar prisiveriu ju ir mezgu toliau, o paskui paslepiu siulo surisima graziai - nematau dideles tragedijos siulo surisime wink.gif, kai rastuotus siulu mezginius mezgi, kad ir pirstines, dar ne tiek ju yra surisama smile.gif
Nieko baisaus tas riesines megzti, tik pasibandyti reikia, kad principa perprasti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 07 lapkričio 2014 - 10:56