Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(mama-gita @ 2014 10 29, 16:23)
kokios ryskios kaukolytes  thumbup.gif

DirtyKiss - o kas negerai su tais virbaliukais?

pasirodau, ale tokios prastos foto gavos, camel spalvos su auksiniais karoliukais

user posted image
user posted image

Gražios wub.gif su sidabriniais karoliukais blush2.gif bent pas mane kompe taip matosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 10 29, 16:23)
DirtyKiss - o kas negerai su tais virbaliukais?

Aš nesakiau, kad kažkas su jais negerai.

Tiesiog man Addi tinkami šiuo metu, o pastarieji (kur nuotraukoje) pasirodė neverti tos sumos vien tik smalsumui patenkinti, pačiupinėjus man "nelipo" prie rankos, o be to virbalų kalnas ir taip pas mane ir matau, kad ir ką bemegzčiau vis tiek turiu mėgiamus įrankius bigsmile.gif
Atsakyti
aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2014 10 25, 13:49)
Atšalus orams - štai tokios riešinės

user posted image

Villyte, šios riešinės mezgamos penkiais virbalais?
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2014 10 30, 13:40)
Villyte, šios riešinės mezgamos penkiais virbalais?

Spėju, kad mezgama 4 virbalais . Ant vieno virbalo visa pynė, o likusios akys padalinamos ant kitų dviejų
Atsakyti
QUOTE(jurgita.t @ 2014 10 30, 23:14)
Spėju, kad mezgama 4 virbalais . Ant vieno virbalo visa pynė, o likusios akys padalinamos ant kitų dviejų

Is pradziu mezgu 5 virbalais, o kai prasideda pyne, tai tada 4 virbalais, kad pyne nesigautu istysusi smile.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjos 4u.gif

Šitiek grožių prisižiūrėjus ir aš užsimaniau pabandyti, bet susidūriau su tokia problema. Ten kur aš gyvenu (ne LT) niekaip nerandu 1.25-1.5 dydžio virbalų, ploniausi parduodami 2mm. Bandžiau Ebay ieškoti, bet ir ten nieko gero g.gif Bėda ir su siūlų pasirinkimu unsure.gif
Gal žinote kokių gerų internetinių puslapių iš kurių būtų galima atsisiųsti?

Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Dar toks klausimukas. Jeigu rašo, kad siūlai tinkami 2-2.5 numerio virbalams, ar susivers karoliukai ant tokio storio siūlų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2014 10 31, 17:58)
Dar toks klausimukas. Jeigu rašo, kad siūlai tinkami 2-2.5 numerio virbalams, ar susivers karoliukai ant tokio storio siūlų?  blush2.gif

gal ir susivers, is tikruju niekada neziuriu kokius virbalus raso, nes mezgimas mezgimui kiekvienos nelygus smile.gif
o siulus galit siustis kad ir is midaros, arba auskaranke.net ir daug kitu lietuviskiu internetiniu parduotuviu yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2014 10 31, 19:32)
gal ir susivers, is tikruju niekada neziuriu kokius virbalus raso, nes mezgimas mezgimui kiekvienos nelygus smile.gif
o siulus galit siustis kad ir is midaros, arba auskaranke.net ir daug kitu lietuviskiu internetiniu parduotuviu yra smile.gif

aš iš siūlų pasaulio dar siunčiuosi smile.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image
Atsakyti
Juodos su žalsvais karoliukais 4u.gif

user posted image
Atsakyti